İlk izlenim her şey midir, yoksa gerçek karakter zamanla mı ortaya çıkar? Sizin “asla yanılmam” dediğiniz kriter nedir?

İlk izlenim her şey midir, yoksa gerçek karakter zamanla mı ortaya çıkar? Sizin “asla yanılmam” dediğiniz kriter nedir?
iyilik o kadar degişken ki kimisi asırı sinirlidir herkesin kalbini kırar ama genede ardından özünde iyi aslında derler. kimisi orsb metres dir ama erkekte suç derler evet eekek suçludur ama bu metresi masum yapmaz tutarlar bu metres özünde iyi derler kimisi fakir sevmez sadece klaslıgından ekitliginden yaoıyor aslında iyi asil kadın derler yani günümüzde hele o kadar kötülük mesrulastırlıyorki aldatıyorsa eşinin ilgisizligini bahane et kalp kırıyorsa sinirli diye bahane et , hak yiyorsa aslında o fakir ihtiyacı var diye bahane et. , dedikodu yapıyorsa hepimiz yapıyorsuz yalan söylüyorsa bu yalan pembe yalan fakiri eziyorsa hic fakir yasam görmediginden elitliginden hatta asaletinden
yani derler de derler bir insan kendisi için veya çıkarı olduğu ya da sevdigi bir insan için özünde iyi demek istiyorsa her türlü bahane bulurlar her kötülügü normalleştirirler ama bir insanı sevmiyorlarsa çıkarları yoksa kötü demek icin elinden geleni yaparlar bir bakışı var kasının üzerinde gözü var vs vs bir sürü tonla bahane bulurlar kısacası iyilik ve kötülük sınır kalmadı günümüzde güzelsen yakısıklıysan veya zenginsen ya da üst rütbeysen veya sözün geçiyorsa ya da seni seviyorlarsa veyahut seninle ilgili çıkarları varsa senden iyisi yoktur aksi halde senden kötüsü yoktur
Günooo bence bir insanın iyi olup olmadığını anlamanın en hızlı yolu küçük şeylerdeki haline bakmak
Kimse izlemezken nasıl davranıyor mesela
Bir çıkarı yokken yine de nazikse samimiyse o zaman diyorsun ki tamam bu insan gerçekten iyi
Bir de hayvanlara zayıf olana nasıl davrandığı hemen ele veriyor içini
Disen ha
Ahey ahey ahey
Tamam kes oğlum müziği kfkcd
Valla ben anlamiyorum hacı, mümkünse bana en başta srfsizlik yapabilirim diye sinyal versinler.
Cami yaptırıyorsa tamamdır
Şu kadar mantıklı olsak yeter sjfj
🤣 çok kötüsün
Kötü niyetli iltifat o sjf
😂 sus oradan
Gerek yoktu soğuktu zaten buralar sjdjs
Bana mikrop mu dedin
Tabii tabii mikrop dedin sus jsd
😕 kalp kırmak adet olmuş
😕 sus.
Mikrop Teşekkür ediyo sjfjs
Bir insanın gerçekten "iyi" olup olmadığını anlamak zaman alabilir çünkü ilk izlenim yanıltıcı olabilir. İnsanlar, sosyal maskeler takarak ilk başta iyi izlenim bırakabilir. Ancak, küçük davranışlar ve zor anlarda verdikleri tepkiler gerçek karakterlerini daha iyi gösterir. Empati yapma becerisi, düşünceli bir yaklaşım ve özellikle sıkışık durumlarda dürüst olabilmeleri, birinin iyi bir insan olduğunu gösterebilir. 😊 Zamanla gözlemlemek her zaman daha güvenlidir!
Cevap
15Cevap
Bence bir insanın iyi biri olup olmadığını anlamak için onunla tartışmak gerekiyor çünkü öfke gizlenen kişiliği ortaya çıkarıyor, tartışmasız.
El-Suudi el-Arabi El-Qonuşmağğğ😂
Vel quzu eti Vel tavşan eti 😂
Söyledikleriyle yaptıkları senkronize mi ona bakarım. Ve zaman içinde belli olur.
En hızlı yolu tatile gitmektir.
Aynen öyle...
tartışmaktır tabi ki de
Başkaa
Anlayamayız zaman lazım.
Hızlı koşan atın p. ku seyrek düşer misali.
Bir insanı tanımak kolay değildir; kimse ‘Ben kötü biriyim, karakterim bozuktur’ demez. İlk izlenimde, o kişinin kimlerle arkadaşlık kurduğuna ve bu insanlarla nasıl bir samimiyeti olduğuna bakarım. Bu benim için ilk önemli faktördür ve aklımda az çok bir fikir oluşur. Daha sonra tanıma aşamasında gözlemlediğim davranışlarıyla ilk izlenimimi karşılaştırır ve nasıl biri olduğunu anlamaya çalışırım.
Herkes bazı insanlara iyi gibi, bazı insanlara kötü gibi gelir. Herkesçe iyi görünenler gerçekten aptaldır, çünkü insan dozunu aşmadığı müddetçe çıkarını düşünmelidir.
Felsefi bir konu.
Herkes yazdıklarımı anlamaz.
Estağfurullah.
Onunla konuşma. Uzaktan davranışlarını gözlemle. Bunu yaparken düşün. 𝚘̷ zaman kalbin dost veya düşman olduğunu onaylayacaktır
Her insanin içinde sakladığı muhakkak ikinci bir kişiliği var
Başta herkes iyi karakter sonradan ortaya çıkar diye bir söz okumuştum tasdikliyor sanırım
Bazıları çok iyi rol yapıyor. Kötü kalpli oldukları halde iyiymiş rolü yapan çok kötü ruhlu insan var. Onlar yüzünden kim iyi kim kötü anlaşılmıyor pek')
Önüne kemik at havlarsa kaçın, genelde ufak şeyleri sorun ederler vs vs çok şey var bu konuda. Ben birde aşırı herşeyi ters yapan birşeyi farklı algılayan insanları da anlamıyorum.
İlk görünüşte bilinmesi mümkün değil.. zaman insanların gerçek yüzlerini ortaya koyan muazzam bir ayna...
Bilmiyorum ama ben sunu biliyorum ben özel bir insanım çünkü rahatsızlığım var beni özel yapan bir rahatsızlığım var o yüzden benden kimseye zarar gelmez
Uzun yola çık, aynı evde yaşa, tartış. En hızlı yolu budur
izlediği film sevdiği renk dinlediği müzik kişinin tüm karakteristik özelliklerini ortaya döker
Bence görseldeki adam iyi bir adam sjsjsjzjsjshsh
Salih çok değişmiş zor tanıdım
Hayvanlara olan yaklaşımı
Eksik dişinin olmaması 🤧
Sigara içmemesi aynı zamanda. 🐣
Kim bu beyefendi 😣
😏🐣🙃
İyi misin diye sor iyiyim diyosa iyi değildir
uzun sürmez kısada sürmez
Ben görür görmez anlarım kim ne ne değil
zor diye biliyorum. ben insanları zaman vererek tanıyorum o yüzden benim için hızlı yolu yok
Hayvanlara davranış şekli bence
Bencillik yapıyor mu ona bak 😀
Davranışları gözlemlemek en iyisi
Uzun yola çıkmak
Ya insanlar kendini cok belli ediyorlar gerçekten
İlk başta her şey anlaşılır
Sohbet
Kendine içinden ben iyiyim de
hareketleri davranışları
Sezgi
Aynaya bakmalı
Kahve ikram ederim