İnsanların çoğu kendini bir halt zannediyor?

Ufak bir şaka yaptım arkadaşa hemen alındı zaten çok alıngan birisiydi çocuk gibi. Bu şakadan da alinacagini sanmadim ki çocuk olsa çocuk bile alınmaz. Sonuçta eşek şakası yapmadık. Aslında şakayla karışık rahatsız olduğum bir konuyu belirtmekti amacım. O kadar iyi arkadaştık beraber yerdik içerdik aşırı derecede güldürürdüm onu. Bir anda küstü bana bu olaydan sonra ki büyütülecek bir olay değil. Herkesi en ufak şeyde siliyor hayatindan. Bir de ben ondan güzel bir üslupla olayı anlatıp özür dilememe rağmen telefonu yüzüme kapattı ve son olarak ortak bir arkadaşımız vardı onunla konuşurken arkadaşla ona da selam gönderdim. Sonra baktım gerçekten çocuk ya, kaç yaşında ama çocuk bu yüzden kimseyle arkadaşlığı olsun ilişkisi olsun yürümüyor. Ama ben pişmanım ondan özür diledim ona selam gönderdim diye. Ama şu an görsem yüzüne bakmam ben elimden geleni yaptım o da öküzlüğünü. Terbiyesiz karaktersiz herif. Yani insanlar neden kendilerini bir halt zannediyorlar. Kendisini karsisindakinden üstün görüyor hepimiz insanız yani ne üstünlüğü
İnsanların çoğu kendini bir halt zannediyor?