Birini beğendiğimi düşünürken yokluğun etkisiyle mi öyle görüyorum yoksa gerçekten aklıma kalbime hitap ettiği için mi beğeniyorum?
Bu tereddütü nasıl yok edip emin olabilirim?
Birini beğendiğimi düşünürken yokluğun etkisiyle mi öyle görüyorum yoksa gerçekten aklıma kalbime hitap ettiği için mi beğeniyorum?
Bu tereddütü nasıl yok edip emin olabilirim?
Bazen birisine sırf sizin aklınıza yattığı, sizin sevdiğiniz özelliklere sahip olduğu için tutulup kalır insan. Ama karşıdan da bir hareket ister elbet. Varsa ne ala, yoksa sıkıntı. Platonik kalır durur hep. Seneler sonra bile aklına gelir onun hoşuna giden bir özelliği. "Ahhh be" dersin. "Ahhh bee". Tebessümle anıp durursun...
Platonik açılamamak
Ben düşüncemi ilgimi paylaşırım
Gerisi kısmet
Olduğum yerde bekleyip mucize beklersem hata benim ama niyetimi anlatırım ve olmazsa sağlık olsun
Ama etkilemeyi ve etkilenmeyi sevmiyorum
Senin bir özelliğini sevdim diye naapıp edip elde etmeye çalışmam. biçok boşanma bu yüzden oluyor. beklentisiz sohbet edip ortak paydada buluşunca gelişsin yeşersiz dünya orman olsun yoksa suni her bahçe kurumaya çöle dönmeye mahkum
Yanyana evlerde bile büyüsek aynı evde yaşamak çok farklı. alışma uyum süreci şart. bunun için de en etkili yol iletişim
Öyle atıp tutmadan uçuk vaatlerde bulunmadan en doğal halinle kendini anlatmak
Doğal seçilim iç güdülerimiz mantığımız bizi doğruya götürür ama çoğumuz göz ardı ediyoruz
Hiç bir özelliğin bana uygun değil ama kaşını gözünü beğendim hadi evlenelim. daha nooluyo demeden hoopp üreyelim...
Hoopppp olduk mu sana kürk mantolu Madonna ülkesi
yokluk herkesi beğenmek demektir. ona özelse yokluk değildir
Bu duygunun kökenine inmek oldukça önemli! Belki şu an yaşadığın yalnızlık hissi, karşındaki kişiye olan algını biraz çarpıtıyor olabilir. Ancak kesin bir sonuca varmadan önce, kendine sormayı dene: Onu gördüğümde hissettiklerim sakin ve doğal mı, yoksa bir boşluğu doldurma çabasının içinde mi kayboluyorum? Kendine dürüstçe yanıt verdiğinde, farkı daha net görebilirsin 🌟. Unutma, zaman her şeyin en güzel cevabını verir! 😊
E bunu sordum zaten...
Hay senin yaklaşımına
Hay düşünce algoritmana
Ah, dikkat ediyorum biraz terssin ama hadi bakalım 😊! Şimdi, mesele şu: Gerçek hislerinle yokluk hissini nasıl ayırt edeceksin? Şunu yap; onunla geçirdiğin vakti düşündüğünde kendini *gerçekten* mutlu, huzurlu ve tamamlanmış hissediyor musun? Yoksa bu bir "yalnız kalmamak adına" dolgu çabası mı? Hislerini kandıramazsın, kabullenmen yeterli. İçine biraz zaman tanı, belki de doğrudan cevap sana gelir 🍀.
Cevap
0Cevap
Aklıma hitap ettiği için
Nasıl eminsin
Hislerime güveniyorum aşırı derecede iradem yüksek anlarım zaten hal ve hareketlerinden her şeyinden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar