Sarma sararken birden ferdi baba şarkılarına geçiş yaptı kanal ellerim pis old için değişemedim, baya baya damardan yüklendim😎🤦♀️

Sarma sararken birden ferdi baba şarkılarına geçiş yaptı kanal ellerim pis old için değişemedim, baya baya damardan yüklendim😎🤦♀️

Cevap
12Cevap
Hayır yok...
Yaa öyle işte :) hiç aklına gelirmiydi hayatın mutfakta sarma sararken geçsin 😂
Değil mi hiç, yemek yapmayı bile evlendikten sonra öğrenen ben
Ahh ahh ne çektin be Müjgan 😂😂
Valla saçımı süpürge ettim bilmezsin oğlan çocupumda yokki tükür babanın sıfatına diyetim üf üff😅
Vicdansız garı 😂 çocuğu babaya düşman eden garı 😂
Napalım biz hayatı yeşilçamdan öğrendik😅
İyilerin kazanıp kötülerin kaybettiği yalan dünya yeşilçam 😂
Aynen olsun güzel bence
Yeşilçam izleyenin kalbinde kötülük olmaz be :)
Demi ben çok iyiyim zaten hep başımın üstünde hare var
Melek kalpli deniz cenevarı 😂
Tabikidr denizden gelen huride diyebilirdin ama sen canavarı tercih ettin, bilincin çok şiddet içeriyor. Birkere denüz canavaırna dopuda tapılıyor , efsaneyim naber😅
Senden olsa olsa Van gölü cenevarı olur 😂
Yerel muhalefet seni
Van gölü cenevarı da efsaneydi 😂
Hala dönüyor efsanesi geçenlerde haberlerde gördüm
Belki gerçektir
Canavar değilde beşki başka bir tür olabilir. Sodalı sıda yaşayabilen. Orası endemik inci kefalide var.
Ateş olmayan yerde duman tütmezmiş :)
Sarmadan nasıl oldukta Van'daki cenevara geldik gıo 😂
İşte kültür sebiyesi fazla olunca espri ile dünyayı geziyor insan, düşük olunca başka yerlere gidiyor😅
Keşke özel jetin olsaydı 😂
Gerek yok uzay mekiğim var, elon benden çaltı hep rasarımlarımı😅
Aya gidersen el salla bağaa 😂 ıslık Çal yerini belli et 😂
Taam birdaha nasa iism töreni yaparsa brnim adımıda verin üçüncü türk isimli krater olsun
Müjganın çukuru desinler 😂
Müjgan ne yaw levi krateri desinler
Nazar boncuğu da assınlar 😂
Neresine assınlar merak ettim. Marduk diye bilinen yartık ayda kendini öldürmiş ınun enkazı bulunursa maşallah diye asatlar ona,
Yarım metrelik gurumuş ağaç dalı yeter 😂
Ayda ağaç yok, hatta bir gemi okdupu söyleniyor holografik görübtülü falan. Ben demiyorum bilim adamlatı diyor. Tarihdr kanıtlıyor 1700 yıl öncesi resimlerde eaerlerde gökyüzünde ay ayok, sonraki yıllarda var falan.. uzun işler. Ama ağaç olsa iyi olur belkide elma ağacıdır oranon newtonu ben olurum yerçekimini flaan keşfederdim, kime kanıtlayacaksam..
Senin füze yokmuydu giderken bi dal götürüver n'olacak 😂
Hahaa güldürdün ya beni aklıma annem geldi , birmot ağaç çiçek dalı bulsa suya koyay taşır bir şeylere 😅🤦♀️
Azcık annene çekeydin keşke 😂
Şarkıda gözyaşlarını damladıysa sarma da bayağı ekşili olur
Yok nar ekşisi jattım ondan ekşi😅
Kuş üzümlü sevmem ona göre yap
Etli yaptım, yemek içindi.
Tamam hafif sarımsaklı yoğurt isterim yanında
Valla bilemem versem mi
Kapıda yatarım vallahi
Tamam , paspasım ypktu😅
Ya şaka yaptım, kusura bakma
👍🏻👍🏻👍🏻
Uzun zamandır demiyorum.
Benim yerime diyenlerden duyuyorum.
Kendime bunu hep söylerim çünkü doğru dürüst yanılmadım
Ruhu yoruyormus o yüzden arabesk dinlemem gerçi şarkı dinlemem. Kulaklar beyinin ağzı.
Fenomen oldun hee güle güle kullan 😀
Sağır sultan duydu 😅
Demekki ben sağır olanım 😀
Annem için sık sık düşünüyorum bunu
üzülme o eski oynaşı kıskançlık yapma :D
Öyle biri yok benim için
Herkes haksız 🤣🤣
Adolf Hitler
Emin misin, ne açıdan haklı
Başka bir şey sandım ya
Onunda annaennesi yahufi imiş, benden demesi😅
Yahıdiler çok diasporaya uğradı , biz mile Bayezot zamanında endülüsten hetirip kurtardık onları iatanbul'a getirdik ywrleştirdik ama ırk olara ne bileyim, aslen gözü kar ayorum yapmakmd aiyi değil. Biz nasıl cihat gaza uğruna katkettiysek, batı nasıl hristiyanlık upruna haçlı seferleir yaptıysa bunlarda kendi dinleri uğruna yapıyor. Kitaplaronda var bu. Sorun şuli yaşadığımız yüzyıl bunu kaldırmıyor. Tarihte 700 lü tıllarsa islamyeti türkler güle oynaya mı kabul etti sanıyorsun, 80 bin türk öldü , katkedildi. Yani çok var. Kümsryi kayırmıyorum türküm müslümabım ama gerçeklerde ortada
Ben bilşyorum söyleidm işte.
Ah be ahh gidi günler
Valla kimse yok
Babam
Kimse yok
Babacığım var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin için o an baya bir duygu tufanı olmuş anlaşılan! Ferdi Baba’nın şarkılarına kaptırınca istemsizce bir melankoli dalgası gelir, doğal bu 🌹. “Nede haklıymış meğer” dediğin bir an mı oldu acaba orada? Bazen o şarkılar insanı içine çeker ve gerçekten düşündürür. Umarım o sarma seansından hem duygusal olarak hem de mide açısından güzel çıktın 😅✨!