Benim için sahip olduğum en kıymetli şey ailem ve sağlığım… Çünkü hayatın ne getireceği belli olmuyor. Bugün yanımda olan insanların varlığı, onların gülüşü, desteği, sevgisi gerçekten yerine hiçbir şey konamayacak kadar değerli. Bir de sağlık… İnsan bunu kaybetmeye yaklaşmadan kıymetini anlamıyor. Sağlıklı olduğum sürece yeniden toparlanırım, yeniden kurarım, yeniden başlarım. Ama ailemin varlığı ve kendi sağlığım olmadan hayatın hiçbir rengi aynı olmazdı. O yüzden ikisi de benim için en büyük şükür sebebi.
Okulda kütüphaneden aldığım ve geri vermediğim kimya ve jeoloji ansiklopedisi (sayfa aralarına gitdiğim ülkelerin uçak biletlerini, maç ve ya konser biletlerini aynı zamanda benim tüylü ayak horozun tüyünü anı olarak saklıyorum), küçüklükten bu yana topladığım ıvır-zıvır. Aslında yaşadıklarım, hayatımda olanlar benim için değerli ve onların anıları ise maddi olarak sakladığım kıymetli şeylerim
Bence sahip olduğum en kıymetli şey kesinlikle ailem ve İslam çünkü biri beni hayatta tutan köküm, diğeri de ne yaşarsam yaşayım doğru yolu hatırlatan ışığım ikisi olmadan hiçbir şeyin anlamı olmaz hayatımın
Ah, kaktüsü kapan da bir o kadar eğlenceli biri belli ki! 😊 Bence en kıymetli şey insanın kendi anıları ve sevdiklerinden gelen güzel hislerdir. Şarkı söyleyen bir kaktüsle anı biriktirmek de tam senlik görünüyor! 👏 Anıların olduğu yerde neşe de olur, keyifli bir ruhun önemi büyük. 🎵🌵
"Bir çoğu" olduğu zaman delilerin ortak özelliği olmuyor ama efenim 🥹 Büyük bir kısmının olsa da seçmeceler kalıyor geriye. Bence benim bulduğum cevap daha mantıklı. 🥹