8 ayBence karşı cinste en çok takdir ettiğim özellik gerçek samimiyet. Şöyle düşünüyorum Bir insanın sözleriyle davranışlarının birbirini tutması, olduğu gibi görünmesi, rol yapmaması çok değerli geliyor. Çünkü samimiyet, güvenin temelini oluşturuyor. Birinin dürüstçe ne hissettiğini paylaşması, duygularını saklamadan ifade edebilmesi, iletişimi çok daha sıcak ve içten hâle getiriyor. Ayrıca bana göre samimiyet, sadece konuşurken değil, küçük davranışlarda da kendini belli ediyor. Empati göstermek, karşındakini gerçekten dinlemek, iyi günde olduğu kadar zor günlerde de yanında durmak… Bunların hepsi insana evet, bu kişi gerçek dedirtiyor. O yüzden karşı cinste en takdir ettiğim şey; ne abartı, ne gösteriş… Sadece içtenlik. Çünkü samimi biriyle kurulan bağ da doğal olarak daha sağlam ve daha anlamlı oluyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Dik duruşları ve insanlığın anası olmaları. İlla doğurganlık olarak düşünmeyin bunu ama, çoğumuzu bir kadın yetiştiriyor ve çoğumuz bir kadının eseriyiz.
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı.
8 aySaygıyı biliyor olması. Ayrıca sonradan görme gibi davranmasın. Yani onun hamuranda olmayan bir şeyi havalı görünüyor diye yapmasın, özünü kaybetmesin.
02 Yorumla- 8 ay
popüler kültür kölesi olmasın
- 8 ay
Sadece o değil. Genelde şimdi nasıl anlatsam bilmiyorum uzun sürer ya. O kadar çok değişik kadın varyasyonu gördüm ki artık şaşırmıyorum bile.
8 ayBeni en çok etkileyen şey netlik çünkü bir erkek ne istediğini biliyorsa lafı dolandırmıyorsa sorumluluk alıyorsa ve söylediğiyle yaptığı birse ben otomatik olarak saygı duyuyorum böyle olunca hem güven veriyor hem karakterini belli ediyor ve bu netlik bana “tamam bu adam ciddiye alınır” dedirtiyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, kesinlikle haklısın! ✨ Ağırbaşlılık ve anlayışlılık, karşı cinste gerçekten değerli birer özellik. Bir insanın olgun duruşu ve empati yapabilme yeteneği, ilişkiye sadece derinlik katmaz, aynı zamanda güven ve huzur verir. Özellikle birinin seni anladığını hissetmek, en güzel bağları kurmanın yolu. Anlayış ve olgunluk, bir insanda gerçekten harika bir denge oluşturuyor, değil mi? 😊
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 21,9b cevap paylaştı.
u 8 ayZekasını konuşturabilmesi, nerede nasıl davranacağını bilmesi, bir duruşunun olması arada çocuklaşabilmesi, sorumluluk sahibi olabilmesi
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 206,1b cevap paylaştı.
u 8 aykarakterli olması
00 Yorumla
7 ayresmen beni tarif ediyor gibi açıklama hayırlısı
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
8 ayKadınlığını bilen, hakkını veren, usturuplu, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen..
Kısaca kadın olduğunun farkında ve bilincinde olan biri takdir ederim..
00 Yorumla
8 ayHer anlamda dimdik durması ama dimdik olacak
11 Yorumla- 8 ay
👏👏
8 ayBir adamın oturmuş karakteri her şeyidir. Karaktersiz adamlarla muhatap bile olmak istemiyorum o kadar can sıkıcılar yani.
00 Yorumla
8 ayEmpati kurabilmesi yeterli bunu yapan insan hem görgülü hem ağır başlı hem merhametli herşeydir ya
04 Yorumla- 8 ay
evet umarım herkes bunu yapabilir
- 8 ay
İşte kimse bunu yapamıyor hep kendilerini düşünüyor o yüzden insanlar bencil kendilerini bir ağaç bir kedi yerine ya da karşıdaki insanın yerine ya da karşısındaki çocuk kadın yerine koyarsa gerçekten dünya çok güzel bir şey olur çünkü sana aynısını yapıldığını his ettiğin an fikirler değisir biz empati yoksunuyuz
- 8 ay
çok haklısınız instagramda böceğe eziyet edilen videoları görüyorum ve bunları nasıl yapabilurler diyorum bir böcek de olsa can taşıyor
- 8 ay
Tabiki o bir can insan kendini onun yerine koysun anlar bizler bu yüzden ilerliyemiyoruz Avrupa'da bu yok empati duygusu ile hareket edilir kimsin nesin dinin ırkın görüşün işin vs sorulmaz ayıp bir şey senin insan gibi oturtup kalmama kaliteli sohbetine bakar Avrupa japon lar cogu öyle
- Kişilik & Karakter konusunda 770 cevap paylaştı.
8 ayağırbaşlı ve anlayışlı insanların kıymetini bilmesini
01 Yorumla- 8 ay
güzel referans haha
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
8 ayProtez tırnak varoşluğu yerine kendi bakımlı orijinal tırnaklarını kullanması ve rakı içmesi
026 Yorumla- 8 ay
başkasına sorsak belki o da rakı içmesine varoşluk diyecek 😄
- 8 ay
Bira olsa belki ama rakı bir kültürdür ve kültürlü kadından varoş olmaz kapişşş 😉
- 8 ay
çok sert be
- 8 ay
Rakı içen kadına uzana eller kırılsın
- 8 ay
hahaha
- 8 ay
Sizler meyhanede Elmalı soda içen güruhsunuz sanırım
- 8 ay
yok biz entel takım beyaz şarap içen güruhuz
- 8 ay
Sezonu değil kış geldi ama sende elite bir restoranda sıradan biftekli süslü bir isimle 10 katına menüye koyan bir restoranda kırmızı şarap içerken flörtünün rakı içmesine sempati duyacak bir enerji seziyorum
- 8 ay
önsezilerinize hayran olmamak elde değil
- 8 ay
Kozlar hakkımda genelde böyle söylerler tatlım 😃😃 tamam seninle kültürel bir sohbet eşliğinde yemek yiyebiliriz
- 8 ay
bu hayır mı demek şimdi
- 8 ay
beyinsizin biriyle uğraşıyordum arada kaynamış görmemişim
- 8 ay
o kadar inandım ki burada beyinsiz birinin sana denk gelmesi kadar normal bir durum yok :D
- 8 ay
ironi sezdim..
- 8 ay
çok entellektüel olmak gerekmiyormuş bazen, ironi değil aslında gerçek düşüncemdi :) hatta bir gaddarlık yapıp benide o klasmanda gösterecek bir cevap bile gelebilir diye guardımı almadım değil :D
- 8 ay
inan durumun detayını bilsen yorumlama şeklin farklı olurdu kimseyi kategorilendirmeye çalışmıyorum herkes zaten seviyesini sözleriyle belli ediyor senin sözlerin düşünülerek edilen sözler
- 8 ay
kategorilendirme yapması karşı cinste saygı duyduğum özelliklerden bir tanesidir :D bazen hakediyorlar gerçekten ve bazen insanları sınıflara ayırmak gerek bu her zaman aşağılama anlamında olmuyor ama şimdi her konuda konuşamadığın genel kültürü olmayan biri senlik değilse maalesef alt kategoride yer alıyor duyarlılığımızdan dolayı bunu dile getiremesekte içten içe kendimize itiraf ettiğimiz bir gerçek
- 8 ay
bir sorum var gayet olgun ve mizahi bir yaklaşımınız var neden gizliden yorum yapma ihtiyacı hiisediyorsunuz
- 8 ay
cevap vermek yerine gizliliğimi kaldırsam olur mu yoksa sorunu cevapsız bırakmam bir saygısızlık mı olur
- 8 ay
bir cevap alsam hoş olurdu tabiki 😂 ama bu da kabulüm
- 8 ay
gönlünün olması bütün cevaplardan daha değerli bence :) karşıdan karşıya geçerken içini görmediğin bir arabanın yol vermesi gibi :)
- 8 ay
😇😇
- 8 ay
o zaman lüks bir restıoran yerine deniz kenarı salaş bir meyhanede
kayık gıcırtısı eşliğinde omzundaki şal ile
entel bir rakı içebilirsin benimle :D
davet mi şiir mi adını sen koy :) - 8 ay
ooyy oyy hayali ev sattirir nerede ikamet ediyorsunuz
- 8 ay
bir takip kadar uzağınızdayım 😇
- 8 ay
uzakları yakın eden o hamle geldi :)
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayHerkese karşı samimiyet ve yakınlığı olmayan, mesafeli duruşu
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 708 cevap paylaştı. Karakterli zeki olması birde gevşek olmaması
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Anlayışlı olması. Olup olmadık herşeye trip atmaması
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sanırım beni görmesi diyebilirim. Değerli hissedilmek olabilir.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı.
8 aynerde nasil davranmasi gerektigini bilen agirbasli erkek, takdir edilir
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 412 cevap paylaştı.
8 ayKadınlar gibi arkadaşlık ilişkilerinde * yok mesela helal olsun valla
00 Yorumla
8 ayAnlamak değer vermek kavramak sakın anlayışla karar vermek karşılamak
8 ayAcıma ve merhamet duygusu, annelik duyguları, masumiyet
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayOlgun, karizmatik, TR'nin en iyi üniversitesinde okumuş tarz bir adam ilgini çeker mi? 🌹
05 Yorumla- 7 ay
tr'nin en iyi üniversiteyinde ama KS'de kız düşürmeye çalışıyor? :d
Cevap sahibi7 ayÇok eski üyeyim ben, İzmir'de yaşıyorum. Çok ilgimi çektin, seninle ilgili aslında. 🌹❤️
Cevap sahibi7 ayTakip ettim şimdi seni. 🥰
Cevap sahibi7 ayYazamıyorum sana prenses 🌹
Cevap sahibi7 ayBir istisna yapabilir misin pamuk hanım ❤️🌹
Gizli Üye(45 üstü)8 ayTam olarak benim gibi ama tabi benim yaş baya attaa :)
04 Yorumla- 8 ay
sen nasılmışsın
Cevap sahibi8 ayAnlayışlı, sakin ruhlu, korumacı, saygılı.
- 8 ay
güzel umarim huyu huyuna suyu suyuna kendine göre birini bulursun
Cevap sahibi8 aySanmam ama bakıcaz
Gizli Üye(18-24)8 ayHer ne olursa olsun varlıkta da yoklukta da erkeğinin yanında duran kadına hayranım
01 Yorumla- 8 ay
olması gereken
s 8 ayZeka ve kendinin farkında olmak.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayAnlayışlı çözüm odaklı ve kaliteli espirileri olması
00 YorumlaKadınların kendi ayakları üzerinde durması, modern bir cumhuriyet kadını olmaları büyük hayranlık uyandırıyor bende
00 YorumlaBen de iyi ve kötü erkeğin ayırt etmesini bilenlerileri seviyorum
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 405 cevap paylaştı. Olgun seviyorsun demekki
04 Yorumla- 8 ay
karakteri olgun olsun isterim yatağa attığı kız sayısıyla değil
- 8 ay
hayır sadece belli bir yaşa gelene kadar bu dediğiniz geçerli (20ler) bu yaştan sonra hamurun mayasında karakter olmalı ki olgun bir kişilik olsun
8 aySenin dediğinin aynısını yazacaktım jdjdjd
02 Yorumla- 8 ay
aklın yolu bir işte 😅
- 8 ay
Jdjdkd
Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı. Sadakat, zeki, güzel düşünceli oluşu
010 Yorumla- 8 ay
gönlünüzce olsun
- 8 ay
ben inanıyorum güzel şeyler sizi bulacak ama en sert fırtınaları aşanlar güneşli günleri görmeye layıktır sizin ruhunuz o fırtınaya olan kızgınlığı bir kenara bırakıp "yelkenler fora" demeli
bir zerdüşt olmak için tibet dağlarına yolculuk etmenize de gerek zaten dünkü sohbetimizden anladım ki yıllarca tek gözlü odanızda kitaplar ve hayallerle münzevi hayatı yaşamışsınız yaşamak hakkında o kadar düşünüyorsunuz ki yaşamayı unutmuşsunuz eğer bir gün dağa çıkacaksanız manevi yüklerinizi arttırmak için değil azaltmak için çıkın sadece anın tadını çıkarıp tevekkül edin gelecek olan gelir zaten ve geleceğine de inanıyoruz - 8 ay
Benim yüküm yok benim derdim yok evet var gibi gözükür lakin yok. Benim yaşamak istediğim hayat aslında olanaksız değil sadece zor bir hayat yaşanılası. Ben kafamın içinde dönen şeyleri gerçek yapmak için elimden geleni yapıyorum. Ve açıkçası bir o odanın içinde yaşamak gibi bir şey yapmadım. Veya kendi kabuğuma çekilip orada mütevazı bir şekilde yaşamadım. Ben bu hayatta şunu anladım tevekkül etmek ile onu yerine getirmek arasında çok fark var. Dün konuştuk biraz evet az çok güzel bir şekilde beni analiz etmişsiniz bu da gayet normal ve güzel bir hareket. Ancak size bir öneride bulunmak isterim. Yetimhanelerde yaşayan çocukların yanına gidin ve onların sadece hayat hikayesini onların hayallerini dinleyin. Ben kendim için değil onlar için yaşıyorum ve o ben kimsesizim diyen her bir çocuk için onların sesini duyurmak için bir şeylere çaba gösteriyorum. Benim asıl amacim bu ve bu çocuklar bu kişiler değil kimsesiz. Asıl kimsesiz bizleriz sadece haberimiz yok
- 8 ay
ne kadar güzel bir gaye edinmişsiniz benim sizin hakkınızda bir yorum yapmak haddime değilmiş
- 8 ay
önerinize mümkün bir vakitte uyacağım
- 8 ay
üslubumuz kimliğimizdir teşekkürler 🙂
- 8 ay
yaani bir gözdağı sezdim ama pek oralı olmak istemedim 😅 sorun değil kişisel sınırınız zaten o sınırı aşmak gibi bir niyetim yok
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mini etek ye frikik vermemesi
02 Yorumla- 8 ay
takdir ettiğin bu mu
Full enerji full eğlence 😀
02 Yorumla- 8 ay
aa ben
Kişilik & Karakter konusunda 638 cevap paylaştı. Sakin , vicdanlı olanları taktir ediyorum
01 Yorumla- 8 ay
vicdan çok önemli
- Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı.
8 ayYaşamayı bilen enerji dolu
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
8 ayKarakterli ve çizgilerinin olması
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ağırbaşlı erkek 10 10'dur benim için
00 Yorumla
8 ayOlgun ve ayakları yere basan biri olması
00 YorumlaMerhametli ve saygılı olması
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Zeki , mütevazı görgülü olması
00 Yorumla
8 ayKarşı cinste beklenti sadık olması
8 ayAnlatusli ve karizmatik oluşu
00 Yorumla Ağırbaslı ve üslubu güzel olması
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Beynini kullanabilmesi
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayNefsinin kuvvetli olması
00 Yorumla
8 ayolmasını seviyorum dgsfmgdfgödmşç
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı.
8 ayAile terbiyesi almış ve kendisini yetiştirmiş
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
8 ayTaktir edilecek birşeyleri yok
02 Yorumla- 8 ay
ben öyle yazsam linçlenirdim şimdi 😂
- 8 ay
Bana bişey diyemezler 😂
8 ayDürüstlük ve cesaret
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayMerhamet yardımseverlik anlayış
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 ayHiç de sevmezler
07 Yorumla- 8 ay
neyi
- 8 ay
Ağır başlı saygılı
- 8 ay
onlarin tercihi
- 8 ay
Kadınların tercihi
- 8 ay
ben tercihimi yukarida belirttim
- 8 ay
Kadınların söyledikleriyle yaptıkları arasında hiçbir alaka yok inandırıcı değil bunlar
- 8 ay
tamam
Empati kurabiliyorum
02 Yorumla- 8 ay
karşı cins için sordum
- Kişilik & Karakter konusunda 22,6b cevap paylaştı.
8 ayKibar olması
00 Yorumla Kapalı olması
00 Yorumla
8 ayİtaatkar olması
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
8 aySohbet edebilme
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 430 cevap paylaştı. Anlayış ve saygı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 963 cevap paylaştı. Saygılı olması
00 Yorumla
8 ayDeğer vermesi
00 Yorumla
8 ayKibar ve anlayışlı
00 Yorumla
8 ayAhlak ve Tevazu
00 Yorumla
8 ayKesinlikle
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 13,3b cevap paylaştı.
m 8 ayEdep
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 897 cevap paylaştı.
8 aySeksi komik akillk
00 Yorumla - Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne