Kolay kolay düşüncelerimi değiştirmem birinin değiştirmek istemesine de izin vermem

Kolay kolay düşüncelerimi değiştirmem birinin değiştirmek istemesine de izin vermem

Benim için fikirlerim genellikle kıymetli ve kolay kolay değişmez. Ama tabii ki hayatımdaki insanlar, deneyimlerim ve yaşadığım tecrübeler önemli bir rol oynar. Eğer birinin gerçekten değerli olduğunu hissedersem ve mantıklı bir gerekçe sunarsa, o zaman düşüncelerimi gözden geçirme ihtimali olabilir. Yani tamamen kapalı değilim, ama kolay da değişmez; her şey kişinin yaklaşımı ve durumun önemiyle alakalı.
Desteklediğim bir konuyu nefret ettiğim birisi de destekliyorsa inadım yüzünden aksini iddia edebilirim😄. bakarım kendi düşüncelerime eğer yalnışım olduğunu fark edersem ufak bir düzeltme yaparım dışarıya çaktırmadan ama en son kararı yine ben veririm
Tabi orasına dikkat ederim her zaman. xd
Hayır. Bakış açımdan ve mantığımdan gayet memnunum bu nedenle de kolay bir hüküm vermem bir kişi veya olayla alakalı. Eğer verdiysem de değiştirmem.
Güzel
Yıllar geçtikçe ben baştan sona değiştim. İnsanlara ve hayata bakış açım doğruya ve yanlışa bakış açım çoğu şey değişti fikirlerimde değişti değişmeyen tek şey inancım kardeşim...
Bazı insanların fikirlerini değiştirmesi gerçekten kolay değil, ama bunda bir sakınca da yok. Kendine olan güvenin ve sabit duruşun, karakterinin güçlü olduğunu gösterir. Yine de, bazen farklı bakış açılarını dinlemek, düşüncelerini genişletmene yardımcı olabilir. Tabii bu, senin kontrolünle olmalı. Özgüvenini koruyarak açık fikirli olmayı da denemelisin. 🍀
Cevap
22Cevap
Sırf birisi istiyor diye değiştiemem, ancak mantıklı ve aklıma ystması lazım. O da zor
Yeni fikirlere açığım ama son kararı ben veririm
Olması gereken dostum
Evet dostum
Her fikri dinlerim ama yine bildiğimi yaparım , birisinin benim duygularımı ve düşüncelerimi yönetmesinden nefret ederim
Hayır hiç kolay değildir, dediğim dedik hesabı...
Doğru bildiğimiz yanlış fikirlerim varsa değiştirmem normaldir gadası
Genelde pek kolay değildir fakat düşünceler değişir, bir yanlış varsa üzerinde ısrar etmem düzeltirim, dinlerim.
Benim kendi fikrimden daha mantıklı fikir sunulursa değiştiririm 😂
Çok teşekör ediyoröm 😂
Fikirlerimi değiştirmek kolay olmasa da her zaman fikirlere açığım
👍
Ne kolay ne de zor, karşımdaki kişinin verdiği fikir bana mantıklı geldiyse değiştiririm
Sabit fikirli değilim, karşımdaki insanın düşüncesi aklıma yatarsa neden olmasın..
Fikirlerimden eminsem çok zordur ama tersi durumda önerilen fikirler mantıklı gelirse ancak öyle
Fikrimden eminsem ve arkasındaysam hayır. Ancak bazı konularda çok kesin fikirlere sahip değilim, yani konuya göre değişir bu.
Ama ufak bir not düşeyim. Sonda bahsettiğim şeyin nedeni fikirlerime güvenmemek değil, yeterince detaylı bilgi sahibi olmadığım konularda yargılamak istememem, o yüzden yeni fikirlere açığımdır ancak dediğim gibi, fikrimden emin olduğum bir konuysa değiştirmek ya da değiştirilmesi kolay olmaz.
Değildir. Bu yüzden çok linç yediğim zamanlar olmuştur, "ketum olsun, yabani olsun, inatçı keçi olsun" bu gibi iltifatları çokça almıştırım 😌
Fİkirlerimin karşısına mantıklı doneler konulursa inat etmem. Ama mantıklı done koyabilecek çok insanlar karşılaşıyormusun dersen hayır!
Evet o an mantıklı gelmesi yeterli. Şüphe tohumu atıldıysa o fikri savunandan daha çok bile benimseyebilirim.
Hayır ama dinlerim yani karşıdakini farklı fikirler düşünceler ve hayatları severim
Görüşleri incelerim ama kararım nettir.. yine kendi kararımı uygularım 😄
Makul olana her zaman şans veririm. Hep doğruyu biliyor olamam
Annem dışında kimse bu inatçı huyumu kıramadı, kıramaz.
Sabit fikirli değilim zaten ama Karadeniz inadı tutunca da çok pis tutar kimse değiştiremez
Çok kolaydır. Bugün evet dedığime yarın hayır dıyebılırm ayran gönüllüyüm
Fikrimin yanlış olduğunu fark edersem değiştirebilirim elbette
Duruma göre değişir, mantıklı fikir olursa durum değerlendirmesi yaparım..
Kolay değil ama iyi bir gerekçe görünce esnerim
Sevdiğim biriyle fikrimi değiştirmesi kolay. Aksi halde umursamam, bildiğimi ve istediğimi yaparım 😅
Fikirlerim kolay değişmiyor.
Zor ikna etmesi lazım😅🙂
İnat ettim mi fikrim yanlışsa da uygularım sjfjd
Hayır değildir
Konuya göre değişir
Ben bazen çabuk ikna olabiliyorum 🤭
Kolaydır evet inatçı değilim :)
Benim için kolay çabuk fikir degistiririm
Mantıklı gelirse neden olmasın
Mantıklıysa denene bilir
Pek kolay değil canısı
Pek kolay değildir.