Neden bu psikolojideyim?

Ben birini sevmeyi denediğim zamanlarda hep kendimi kötü hissediyorum. Gerçekten birine kendimi tam anlamıyla açamıyorum. Ve onunla buluşacağım, görüşeceğim zaman huzursuz hissediyorum. Birini, uzak mesafedeki birini de yanıma çağıramıyorum çünkü benim için bir şeyler yapması bende zorunluluk oluşturuyor. Yani bu benim çocukluğumdan beri olan bir şey. Birisi benim için bir şeyler yapıyorsa benim de ona bir şeyler vermem gerekiyor olarak düşünüyorum maalesef. Keşke bunu aşabilsem. Aslında çok fazla sevmek ve sevmek istiyorum ama tam doğru kişiye denk gelmediğinden mi bu hale geldim. Yoksa başka bir şey bilmiyorum ama işte beni sevmek isteyen insanlarda ben kendimi açamıyorum. Beni sevmeyen insanlarda da açıkçası beni sevsin istiyorum. Böyle garip bir düzen, bir şeyler var çözemedim gerçekten ama insanlarla buluşurken gerçekten içim hiç rahat etmiyor. Çok garip. Ben bunları nasıl aşacağım. 25 yaşındayım mesleğim var artık ciddi ilişki de istiyorum ama aşamıyorum. Psikolojide bu neden olur?
Neden bu psikolojideyim?