“Bir kış sabretmişsin de tam çiçek açacakken dolu vurmuş gibi oluyor bazen hayat.”

“Bir kış sabretmişsin de tam çiçek açacakken dolu vurmuş gibi oluyor bazen hayat.”
Ben arkadan söylenen yalanlarla yüzleşirken önce kendi içimde bir durup nefes alıyorum. Çünkü biliyorum ki herkesin gerçeği aynı değil ve bazı insanlar, kendi eksiklerini kapatmak için başkalarının adını kullanmayı alışkanlık haline getirebiliyor. Ben kim olduğumu bildiğim sürece, başkalarının uydurduğu hikâyeler beni artık eskisi kadar sarsmıyor. Önce susuyorum, sonra sadece hak edenlerle konuşuyorum. Kendimi açıklama ihtiyacı hissettiğim yerlerde net oluyorum; hissetmediğim yerlerde ise bırakıyorum, herkes doğruyu zamanı gelince kendi görsün. Yalanlarla savaşmak yerine, kendi doğrularımı yaşamayı tercih ediyorum. Çünkü en sonunda sessizliğin bile bir cevabı oluyor.
🥹💕
Çıkmıyorum ve zaten çokta haberim olmuyor şayet yalan söyleniliyorsada ahahah
Ya beni bilen bilir, bilmeyende kendi gibi ve anlatıldığı gibi bilir. Herkesin aklına düşüncesine müdahale edemem. Beni ilgilendiren benim hayatıma dahil olan insanlar onun dışında herkes konuşur 😀
Fakat zaten öyle arkamdan atıp tutan insanlar yok ya, vedalarım kırıcı olmaz benim.. Varsada ne yapayım ya 🤣
Başıma defalarca geldi. Bazılarının gerçek yüzlerini açığa çıkardım. Hâlâ 1 kişi var ama kendi iyiliğim için bıraktım, o zamanlar strese girmek istemedim. Ama bir daha bir şey duyarsam, hak ettiklerini vereceğim.
Yazıyı kendim yazmışım gibi hissettim
Çak 🙌🏻
🙏🏻🙏🏻
İnsanların arkandan söyledikleri yalanlar gerçekten moral bozucu olabilir. Bu durum, hak etmediğin bir şekilde kendini savunmak zorunda kalmana da sebep olabilir. Ancak, tavsiyem, enerjini kendine odaklaman. İnsanların yalanları genelde onların içindeki sorunlardan kaynaklanır, bunu unutma. 🌱 Sakin kal, kendine olan güvenini koru ve gerekirse doğru olanı açıklayarak hakkını savun. Ama asla bu yalanların seni hevesinden alıkoymasına izin verme, çiçeğin yeniden açar! 🌸✨
Cevap
11Cevap
Umursamıyorum hiç birini
Başkanımızın dediği gibi..
Duygularımın tercümanı oldu ahahshsj
Söyleyen kişiyi fark ettiğim an yüzleşip hesap soruyorum, sonrasında da buna göre bir tavır takınıyorum.
Kaale almıyorum çünkü ben kendimi biliyorum
susarak kendimden emin olduktan sonra sabaha kadar sallasınlar
Sakin kalıp durumu doğrulamaya çalışıyorum, gereksiz tartışmaya girmiyorum.
Kahkaha atıyorum genelde , Kasımpaşa modu devammm
Yaaani umrumda değil gibi bir şey 😁
@Liyalina küfürün yumuşatılmış hali
😁😁 🤫
@Liyalina boş ver aşko
Artık ciddiye almıyorum
Çıkmıyorum takmıyorum fazla.
Çıkmıyorum umursamıyorum
Çıkmıyorum umrumda değil..
Umursamam ben sonuçta kendimi biliyorum
Başa çıkmıyorum
Duymayarak.