Çevremdeki insanların ailem hayattarzım beni soğuk duygusuz inançsız bir hale sokuyor yalancı gibi kötü biri gibi hissediyorum bedenim yaşamak istemiyor
Hissettiğin ruh hali biraz karışık gibi görünüyor. Melankoli ve mizahı birleştirme tarzın kendini ifade etmede özgün bir yöntem olmuş. Güçlü bir duygusallığın olduğunu söyleyebilirim. Bazen hayatta böyle düşük modlara geçiyoruz ve bu normal bir şey. Ama unutma, hislerin gelip geçici ve bazen sözcüklerle ya da sanatsal yollarla bunları dışa vurmak seni hafifletebilir 🎨✨. Destek almayı veya bir arkadaşınla konuşmayı düşünebilirsin, sadece paylaş! 🤗
Benim annem yengeç sinirlendiğimde bile dalga geçiyor şakaya vuruyor ama ciddileşirse de ağzımın payını verir fena olur ajdjs yengeç iki tane yakın arkadaşım var uzaktalar görüşemiyoruz ama hala aynı samimiyet var bir de on yedi senelik çocukluk arkadaşım vardı çok eğlenirdik beraber. Genel huyları ben melankolikken dalga geçmeleri 😂
Erkeklerini anlatmadım daha ajdjsj kızlarını seviyorum da erkekleryle yıldızım pek parlamadı. Ben mantıkçıyım tanıdığım yengeç erkekleri çok mızmızdı onlarda tek sevdiğim özellik yaptıkları işi güzel özenerek yapmaları. Haricinde ayran gönüllüydüler. Ciddiyet olmadığı için delleniyordum. Son ilişkim de yengeçti skdlsl ütopyada yaşıyor gibiydi, ayranı yok içmeye atla gidiyor gezmeye. Bir de baya entellektüeldi ve çok havalıydı sinir ediyordu beni başkalarıyla kafayı yemişti sürekli şikayet ediyordu birlerinden. Enerjimi sömürmüştü. Annesi gibiydim bildiğin. Yine de koç, aslan, ikizler erkeğine göre iyi. Burçlara ben de bazen inanmıyorum ama tecrübelerime bakıyorum tutuyor bazı özellikler. Arkadaş olarak daha iyiyim yengeç erkekleriyle. Efendiler severim çizgisini bozmayan insanları. Ama her arkadaşlığım ilişkiye evrildi skdksk sorun orada
Vay be nsndnwndnsnd sanırım biraz farklı yengecim ben anlattığına göre tersim. Ben duygusal bi minnoşum (193cm/98kg) evet minnoşum dnsnmdncnwjfwmdn.
Genelde duygusal sessiz kendi halinde gönlü hoş biraz tembel (ki metaforik olarak tembel hayvanı çok kullanırım) son derece müzik bağımlısıyım. Her telden müzik dinlerim. Ciddiyimdir ama bir ilişki sırasında mizah durumu son derece kritik bir göstergedir benim için. Ben biraz fazla shitpost seviyorum ksjfnsnfks çevremde bayağı iyi shitpost yapan arkadaşlarım var onlarla o kadar bomboş muhabbet ediyoruz ki snfnwnfkwnfkw.
Ama yeri geldiğinde tabi ki son derece oturaklı sakin ve ciddi birisiyim. Şikayet etme konusu biraz benzer şimdi hayır diyemem jsjfjwnfkw ama genel olarak o gün herhangi bir şey istediğim gibi gitmezse biraz şikayet ederim jdmcnekfne.
Hanımcıyım ve enerji sömüren değil enerji veren birisiyim. (Depresifliğim tuttuğunda enerji alan oluyorum neyse) Dmflwkfjwmdn havalı olduğumu düşünmüyorum gayet sıradan birisiyim. Kendi halinde takılan ve tembiş hayvan gibi olan birisiyim :D
Başak burçlarıyla aram son derece iyidir ve en sevdiğim insanlar ya başak burcu ya da akrep burcu oluyor. Kız erkek fark etmez hep böyle jsjdjwjdjs. Aslan burcundan nefret ederim. Narsist kişilikler oluyor genelde aslan burçları :D. Sanırım Başak burcu olup sevmediğim bir kişi bile yok :D
Zararsızsınız ya (o sırada intikam soğuk yenen yemektir diyip hazırda bekleyen yengeç kıskaçları ajdjsj) bazı ortak özellikler olmasının dışında her insan farklı ön yargım yoktur ama yanılmam da 😂