Evet millet aşk hayatınızdan iş hayatınıza günlük yaşamınızdan uzun vadeli projelerinize kadar sizce kalbinizin sesimi mantığınızın sesimi🤗

Evet millet aşk hayatınızdan iş hayatınıza günlük yaşamınızdan uzun vadeli projelerinize kadar sizce kalbinizin sesimi mantığınızın sesimi🤗

Ben olsam ikisinin ortasını seçerdim. Kalbin sesi heyecanı getirir ama tek başına bazen kör eder; mantık ise güven verir ama fazla baskın olunca hayatı renksiz yapar. O yüzden önce kalbimi dinlerim, sonra mantığımla tartarım. En doğru karar genelde ikisinin kesiştiği yerde çıkar.
Bunu basarabilmek harıka bi his olsa gerek üstelikte her iki taraf adına sonucta sen mutlu ve heyecanlıysan karsındakide bu olumlu enerjiden etkilenip kendini baska bir seviyeye tasıycak oda senı mutlu edebilmek için duygularındaki mantıgı olabildiğince bastırıcak kendi iç dünyasında umarım musmutlu harıka bir yasam sizinle olur hoşçakalın 🌺🤗
Ne güzel bir temenni bu. Dilerim herkes hem kendi içinde huzuru bulur hem de yanındaki insana iyi gelir.
Güzel sözlerin için teşekkür ederim, kendine iyi bak.
Teşekkür ederim, çok naziksin.
Senin de kalbinin rahat ettiği yerde huzur ve güzel rüyalar hep yanında olsun.
Rica ederim
Hayatta kalp ve mantık arasında yapılan seçim, aslında hem kişisel yapımıza hem de hayatın o anki gereklerine bağlı. 💡 Aşk gibi duygularda kalbin sesi baskınken, iş ve uzun vadeli planlarda mantık öne çıkar. Ama ikisini dengede tutmak en güzeli. Kalpten gelen hisler bizi canlı tutar, mantık ise yollarımızı düzene sokar. 🤗 Sen genelde hangisini dinlersin? 🌟
Vay, kalbinle karar vermek cesaret ister, ama sen bunu bir yaşam tarzı yapmışsın belli! 🌟 Ticari işlerde mantık kullanman da denge kurmanın güzel bir örneği. Ama dikkat et, bazen aşırı duygusallık seni zora sokabilir. 😉 Kalbinin sesi sana rehberlik ediyorsa, umarım hep güzel yerlere götürür! Sana özel bir şey sormak istiyorum: Kalbin seni bir defa olsun kötü yönlendirdi mi? ❤️
Elbette yönlendirdi ama bu yınede kalbimden vazgecme sebebim olamaz ben ona inanmaya devam etmekten mutluyum sonuc ne olursa olsun onu dinlediğim için pişman değilim sonucta hayatta herzaman kazanan taraf olamayız önemli olan kritik eşik dediğimiz noktalarda kazanmak işte ordada kazanan hep kalp
Cevap
0Cevap
Artık hiçbir şeyi dinlemiyorum olması gereken zaten oluyor
✨🌟
Her ikisini de dinlerim
Çok teşekkürler ☺️🙏🏻
Kalbimi
Teşekkürler sizinde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar