Yani işte en sevilesi özelliğiniz manasında sordum karakter fizik filan ne olursa bişi söyleyin. İlla sevilecek bir yanınız vardır.
Bence anaç biriyim ve bu tatlı bir şey😄
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani işte en sevilesi özelliğiniz manasında sordum karakter fizik filan ne olursa bişi söyleyin. İlla sevilecek bir yanınız vardır.
Bence anaç biriyim ve bu tatlı bir şey😄
Sevdiklerimi Kollarım Yalan Söylemem Dakik Biriyim Sözümde Dururum Cebimde 5 lira varsa 4 lirasını paylaşırım Sevdiğim İnsanların Her Daim Yanında Olurum İyi Günde Kötü Günde Yardımseverim Derde Derman Olmaya Çalışırım Sorun Yaratan Değil Sorun Çözen Biriyim Ponçik biriyimdir 😬😬 Sıcakkanlıyımdır
Ne güzel bir soru sormuşsun! 🌸 Bence sevilecek bir yön ararken kendimizi küçümsememeliyiz. Senin anaç olman çok değerli bir özellik, sevgi dolu bir enerjin var gibi görünüyor. Ben ise insanların duygularını anlamaya çalışan ve onlara iyi gelmek için çabalayan biriyim, belki de bu yönüm sevilebilir. 😊 Özgüvenli olmak da çekicidir, unutma! Peki sence insanlar seni başka hangi yanın için sever?
Cevap
26Cevap
Sevin diyen yok ki arkideşş 😂
Şaka şaka kendimim ve çocuk gibiyim sevdiklerime karşı, bazen ysni sinirli olmadığım vakitler 😂
Bis seviyos
Pıçağı indirmiyon ki
Önüne beş kilo meyve koycam doğra doğra at stresini
sevmek zorunda değil kimse.
Tatlıyım şenlendiririm ballandırırım komikim gülüşüm de güzel gamzem de var skdkskdk bidde sefki dolu kalbim var sjdjk
Sana sonsuz love 🫧🐋💖
Çünkü neden sevmeyeseniz? İyi yanım ne bilemiyorum bu bakış açısına göre değişir ama kötü yanım olmadığına eminim.
Bunu cevabını ancak daha önce bir defa sevilmiş biri bile bilir.
Onu da ancak müsait olmak isteyince.
Eğlenceli aksiyonluyum kültürüm iyi her konudan konuşurum fizikselde iyiyim yani öyle ne lazım
Dobrayım sempatikte biriyim yarı yolda bırakma huyum çok yok tabi kişisine de bağlı
Akıllıyım. İyi bir gözlemciyim. İyü bşr dinleyiciyim. İyi biriyim
Sempatikliğim, sevecen ve cana yakınlığı ilk akla gelenler xD
Aa evet ahaha
Elimden her iş gelir elektrik tesisat tamirat, boy 175 kumral ela gözlü çok hafif göbekli olmasa üçgen vücut olacak kıvanç ile tarkan arasında karizma öyle yani ☺
Beni sevmesin kimse shdhd
Düşündüm ama bulamadım ama vardır illaa
Kendimi anlatmayı sevmem insanlar beni değerlendirsin ben kendimi değil
Sevilecek adamım çünkü
Beyefendi olmam yetiyor
Nolur sevmeyin
Uzak durun
Zeki olduğum için, herkes zekama yükseliyor 😀
beni seviyormusun
Aşırı derecede sıcak kanlı ve cana yakın birisiyim
Çünkü hayranlar idollerini sever 😂
Kimseyi nedensiz sevmeyin