7 ayHiç karşı tarafın seviyesine düşmedim ama arkadaşlık ilişkimde bunu bir zamanlar yaptığım olmuştur. Üni. nin ilk yılı yurtta kızlarla aramdan bu durum oluyordu. Onlar benim hoşuma gitmeyen bir şey yapınca ben de yapıyordum ve sonu yok cidden. Seviyesine düşsen de düşmesen de mental olarak yoruluyorsun ama şu an iyi ki de yapmışım diyorum. Yoksa iyice arsızlaşıp sevgili kişisi ( Örnek veriyorum.) aldatmışsa mesela kendi yetersiz tarafını örtbas etmek için karşı tarafa yetersiz veya sorunu kendinde ara diyor. Diyenler var yani. Şimdiki aklım olsa sorunu kendinde ara diyene geri dönmek istediği an kabul edip ben de onu aldatırdım. Çünkü bir kişi bu cümleyi kurmadı. Artık doldum. Gerçi birine şu an yazsam hâlâ benimle sevgili olmak ister , diğeri evli. Yetersiz diyen de evli. Zaten yetersiz diyenin seviyesine düşmesem de en son seviyesine beddua etmiştim. Umarım ileride karın sana yetersiz nasıl oluyormuş gösterir demiştim. Benden ayrılmadan yerini ayarlamış olduğu kişiyle evlendi. İnşallah bedduam tutar. Sorunu kendinde ara diyen diğer kişi de evli. Umarım onu da karısı aldatır. Bakalım, sorunu kimde arar? Görelim. 🤣🤣
13 Yorumla- 7 ay
Çok karışık işler
- 7 ay
Valla içinde olana karışık gelmiyor.
- 7 ay
😊
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı. Ben “o yaptı ben de yaptım” diye başlayan hiçbir ilişkinin sağlıklı bir yere gittiğini görmedim. Çünkü orada artık iki insan yok… iki tane yara var. Bir tarafın acısı diğerinin acısını dürtüyor, herkes içten içe kendi kırgınlığını ispatlama derdine düşüyor. Bu da ilişkiyi bir bağ olmaktan çıkarıp bir ego arenasına çeviriyor. Kısasa kısas dışarıdan adalet gibi görünür ama içeride ağır bir ruh yorgunluğudur. İntikam, kimseyi güçlendirmez; sadece kişinin kalbinde bir ağırlık bırakır. Gerçek güç, karşı tarafın düştüğü seviyeye inmemekte… kendini koruyup kendi değerini saklamaktadır. Aslan olmak, bedel ödetmek için saldırmak değil; sınırı koymak, kapıyı kapatmak, sessizliğiyle bile mesajı verebilmektir. Çünkü bazen en büyük ceza, artık bir şey yapmamaktır… kişinin kendi yaptıklarıyla yüzleşmesine izin vermektir.“O yaptı ben de yaptım” ilişkisi yorar. “O yaptı ama ben kendimi seçtim” ilişkisi ise büyütür.
11 Yorumla- 7 ay
👌😌
7 ayAşk, sevgi, ilişki böyle bir şey olmamalı. Bedel ödetilen kişi düşman mı sevdiğin mi önce bunu düşünmek gerek. Misilleme yapılarak ayrılığı boylarlar başkada bir şey olmaz.
32 Yorumla- 7 ay
Haklısın 🍀
- 7 ay
🌸💖
- Kişilik & Karakter konusunda 465 cevap paylaştı.
7 ayYok öyle şeylerle uğraşmam herkes kendine yakışanı yapar der geçerim çünkü bu işlerin sonu yok, olabildiğince pozitif yaşa çevrenle iyi geçinmeye çalış kendi hayatına odaklan çünkü o gerçek diğerleri başkasının hayatı o senin gerçeğin değil.
Yani şu çok zengin ya onun var benim yok bana birde laf soktu falan bunun hesabını gösteririm değil, zengin olabilir kendine zengin bana değil zaten laf sokuyor ego kasıyor kendi işine baksın der toksik biriyse iletişimi azaltırsın gerekirse iletişimi hiç kurmamaya çalışırsın.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bu tür "o yaptı ben de yaptım" ilişkileri genelde sağlıklı bir noktaya varmaz. Adalet gibi gözükse de aslında altında ego savaşı ve güvensizlik yatar. Böyle bir davranış biçimi ilişkinin duygusal bağlarını zedeler ve iletişimi kopma noktasına getirebilir.
Motto güzel ama intikam veya "bedel ödetme" uzun vadede tatmin değil, sadece daha fazla sorun getirir. Empati kurmaya çalışmak, ne hissettiğini açıkça ifade etmek ve sorunu birlikte çözmeye odaklanmak daha anlamlıdır. Sevgiye alan ver, savaş değil. 💔💬13 Yorumla- 7 ay
Tamam cınım
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ay"Tamam cınım" kısmındaki fazlaca rahatlık ve gönderme kokusu almadım desem yalan olur 😏. Bak, bu tür ego dolu savaşlarla bir yere varman çok zor. Durumlara yüzeysel bir motto yerine, derin bir düşünceyle yaklaşmayı dene. Hadi şimdi dürüst bir adım at, sıcak bir kahve yap ve düşün: Bu savaş galibiyet mi, yoksa yalnızlık mı getiriyor? 💔☕
- 7 ay
Galibiyet sus jajc
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
76Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Yanlışa yanlışla karşılık verilmez çocuk muyuz. Taktikler, egolar, gururlar ilişkide varsa o saflık kaybolmuş veya hiç olmamış demektir.
116 Yorumla- 7 ay
Empati yoksunu varsa karşında djd
- 7 ay
Katılıyorum sana
- 7 ay
Ahaha sus be djldd
- 7 ay
Niçin :D
- 7 ay
Kolay tabii :D
- 7 ay
Bana taktik verdi djd
- 7 ay
O kadar güvenme djfj
- 7 ay
Pislik yapma jsjd
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
7 ayO yaptı bende yapim ilişkisi, emin adımlarla ayrılağa gider başka nereye gidecek...😀
125 Yorumla- 7 ay
Empati sahibi insan yaratıyoruz şurada :D
- 7 ay
Hıı bozdum mu şu an ben.😀
- 7 ay
Yok şu an öyle bir durum :D dkdk
- 7 ay
Ohh içime su serpttin.😀
- 7 ay
Sen de bana serpsene boş durma sjdks
- 7 ay
Ben misafirim ama.😀
- 7 ay
Boş duranı Allah sevmez sjdk serpiştir haydiii
- 7 ay
Yoo bu sefer sendenim.😀
- 7 ay
Hep bana hep bana diyor bu kadın :D
- 7 ay
İnat ettim bu sefer sendenim bekliyorum.😀
- 7 ay
Kahve olur, ayran olur, çay olur hadi bakalım gönderde içek yaw.😀
- 7 ay
Ahaa :D ne istiyon hangi makinenin düğmesini aşındırayım jsdjjs
- 7 ay
Bas işte bi tuşa 😀
- 7 ay
Bütün tuşlara basarım senin için dur hele ahcjs
- 7 ay
Hadi aman neymişin ya iyi ki sigaramı boş içmeyim dedim.😀
- 7 ay
Memnuniyetsizzz 😒☕️☕️
- 7 ay
😀😀
- 7 ay
Teşekkür ederim biraz söylenmiş olsamda.😀
- 7 ay
Biraz mı? Aboo.. ksdkks
- 7 ay
🚬🚬sigarlarda benden olsun. 😀
- 7 ay
Zorbalığın canıma yetti iki sigara ver bana ahdhs
- 7 ay
İşten ondan sebep sigaramla yettim, zorbalığı farkedince ben.😀😀
- 7 ay
Kadın zorbalamaya bayılıyor 😏 hâlâ bir tane uzatıyorsun
- 7 ay
Bak bakim orada bir tane mi var🚬🚬ne bu ne.😀
- 7 ay
Biri sana biri bana sandım hâlâ zorbalıyor ya, üstümde sigara söndürecek gözü dönmüş ajsjaj
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayKısasa kısas seven, aldattığında da aldatılmayı kabul ediyor olmalı. Bu kısas huyunu normalleştirenleri buradan kınıyorum. Böyle ilişkilerin sonu, oluyor... yolu.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Savaş konseyi oluyor sjjs
16 Yorumla- 7 ay
Allah Allah Allahhhh sjdj
- 7 ay
Bilmiyor şimdikiler erkek ve adam diye ayrıştırıyoruz jsdj
- 7 ay
Aynen cano
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Olmadığı yerde uzatmamak lazım
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
u 7 ayÖyle bir ilişki olmaz biter zaten.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Cehennemin dibine doğru gider ://
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
6 ayKesinlikle ego.
Hiç bir yanlış , başka yanlışla doğru ilan edilemez.
Kişi bu şekilde düşünmenin doğru olduğunu iddia konusu yapabilir.
İlk yapanda o yanlışı yapmıştır , son yapanda.
Önemli olan hiç yapmamak.
Tabi asıl mesele konunun buraya getirecek kişiyi tanımış olmak.
Çok güzel söz tam da bu konuyu açıklayan.
“Herkes kendine yakışanı yapar.”12 Yorumla- 6 ay
Evet ego savaşı.
- 6 ay
Kesinlikle doğru.
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
7 ayBuna ilişki mi deniyor yahu jfjfjj o yaptı ben yaptım ne? Yani oyun mu oynanıyor yoksa bir ilişki içinde mi 😅o kendini ordan bir yerden atsa atacak mısın? İlla o yaptı diye bizde aynısını yapmak zorunda değiliz. İnsanın bir duruşu olmalı, o yaptı diye aynısını yapmamalı ya da farklı bir şekilde yapmamalı. yaparsak karşımızdakinden ne farkımız kalacak ki... Bu basitleştirir. yürümüyorsa ve saygı duymuyorsa yol verilir. kendine saygı önemli...
13 Yorumla- 7 ay
Empati yapmasını sağlıyoruz falan ahdjs
- 7 ay
Aynen aynen 😅yapamıyorsa o bizim sorunumuz değil, kendi sorunu. Böyle durumda bye bye bebiş diyoruz jfjf
- 7 ay
En temizi 😅👌
6 ayikisi de güven vermiyor bana bu ilişki yürümez mutlu olmaları imkansız denesen bile zaman kaybı aldatma filan varsa bitmiş o ilişki zaman kaybı
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 918 cevap paylaştı.
7 ayBötle bir şeye girdiysenzi iliki birmiştir o slaak sercan eğer bir kızla görüşürse bile hiç umursamam direk kabul etmem onu bende başka bir erkekle görüşürüm üstelik ciddi olarakk görüşürüm evlilik yoluna girerim direk
11 Yorumla- 7 ay
İnat uğruna evlenilir mi be dhdj
- Kişilik & Karakter konusunda 455 cevap paylaştı.
7 ayBöyle ilişkilerin çok fazla ömrü olmaz. İnat, çekişme, kısas, üstünlük elde etme veya altta kalmama çabası hem aradaki sevgi bağı ve saygıyı hem de aşkı tamamen yok oluşa sürükler.
11 Yorumla- 7 ay
Katılıyorum
s 7 ayHiç bir yere gitmez, olduğu yere gömülür.
Bu mantıkta ilerlemek kimseye bir şey kazandırmaz.
10 Yorumla
7 ayO yaptı bende yaptımın sonu ayrılık ve boşanma getirir
İki tarafta yapmaması gereken şeyi iyi bilmeli
Herkes kurallara uyacak
Sevgi yoksa bile saygı duymak zorundasın11 Yorumla- 7 ay
👌
Bazı şeylerin en iyi karşılığı, uzaklaşıp gitmektir. İnsanı kendisinden daha iyi cezalandırabilecek bir yargıç yoktur.
15 Yorumla- 7 ay
Acımasızca
- 7 ay
Canavarlaşmadan sağ çıkamazsın bu savaştan.
- 7 ay
Umalım
Ego yarışı denen şeyle işim olmaz. Kırmızı çizgilerim ihlal edilirse önce güzelce uyarırım, anlamazsa ikinci uyarı olmaz..
17 Yorumla- 7 ay
🙏
- 7 ay
Haklısın çünkü
- 7 ay
Hak vermem nasıl hoşuna gitti ajdjsj
- 7 ay
Ne güzel 😅
- Kişilik & Karakter konusunda 648 cevap paylaştı.
7 ayDamadın kaynanayla kaçmasına kadar gidebilir
12 Yorumla- 7 ay
Aşk mı bu jsdj
- 7 ay
Adını sen koy
- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
u 7 ayBasit ve seviyesiz buluyorum, tarzım değil.
Bir yere gitmez, bitirmek en güzeli.11 Yorumla- 7 ay
Bitirebilmek de güzel.
Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Gitmez canım zor. Ama ben bana nasıl davransa öyle davranırım🙂🌸
12 Yorumla- 7 ay
🌸☺️
Zorlayarak bir müddet gider sonra iki taraftan biri pes eder ego savasından baska bişey değil
11 Yorumla- 7 ay
Evet..
Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Toksik ilişki. Acayip şekilde böyle yürütenler var.
11 Yorumla- 7 ay
Yürümezz
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı. Yedi tamunun en dibine gider çünkü ilişiklerin en sinsi düşmanıdır
11 Yorumla- 7 ay
Evet
- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
7 ayLise çağında falan olmaları lazım mantıklı bulmam için onun dışında b. k yoluna gider
11 Yorumla- 7 ay
Sjdj yes
Hiçbir yere gitmez o ilişki zaten ilişki olmaktan çıkmıştır bana kalırsa ama hala böyle ilişkileri yürütmeye çalışanları gördükçe anlam veremiyorum kadın kadınlığını erkek erkekliğini korumalıdır
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Allah'a havale ederim. Ben çöpleri yakmakla ilgilenmiyorum dgsd
13 Yorumla- 7 ay
En güzeli valla, zavallıyla zavallı olmamalı znfj
- 7 ay
Nasılsa Ahiret'te tüm çöpler imha ediliyor dgsgd
- 7 ay
Hıhımm.. 😌
Hiç ego savaşına giremem. Kim ne yaparsa kendine yapar.
11 Yorumla- 7 ay
Helalss
O hata yaptı diye bende hata yapayım demek bir çözüm değil doğru hiç değil ilişki bitirir.
20 Yorumla
7 ayHiçbir yere gitmez aşık atışması gibi o yaptı Ben de yaptım e o karaktersiz O zaman sen de mi karaktersiz oluyorsun o zaman iyi yapmışsınız ikiniz de birbirinize derim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayİlişkinin katillerinden biridir bu. Telafisi olmayan yerlere sürükler her şeyi. Sessiz, sakin, kendi halinde kalınsa olay kendiliğinden çözülecekken bambaşka yerlere gidiyor o an. Yapmayın guzum
10 Yorumla
7 aySaygısızlık ve tartışma getirir sadece.
Yaptığı şey hoşuma gitmiyorsa uyarımı yaparım tekrar ederse, üçüncüsü olmasın diye bitiririm.
10 Yorumla
7 ayKarşıdan karşıya bile geçemez
113 Yorumla- 7 ay
Bir de bakmışsın geçmiş smkf
- 7 ay
Bir de bakmışsın diğerine araba çarpmış skdkdkd
- 7 ay
Ahaha senarist olma hayalin var mı?
- 7 ay
Ya çok istiyorum var mı tanıdık yapımcın sjdkdd
- 7 ay
Lütfen olma diyecektim sjdjs
- 7 ay
İnadına olcam sjdjd
- 7 ay
Eyvah rezil olacaz djfk
- 7 ay
Bu ülke ne senaryolara katlandı ben sırıtmam hiç djdjd
- 7 ay
Doğru dedin ha oni :D tamam ol ulan sjdj
- 7 ay
Aferun koçari sjdkdk
- 7 ay
Ahaha oh nayn! Sana da aferun furtuna
- 7 ay
Lazlar asla öyle konuşmaz 😂
- 7 ay
Nasıl konuşurmuş :D bence dillerinden geleni yapıyorlar dkf
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kısasa kısas iyidir ruhu dinginleştirir intikam soğuk yenen bir yemektir kendini mutlu hissedersin
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kısasa kısas her konuda doğru bir şey değil. Tasvip edilmeyen bir davranışa tasvip edilmeyen bir karşılık verilmesi doğru değil.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayGittiği yere kadar
https://www.youtube.com/embed/i29RJhNuGw810 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Gereksiz işler, hayırlı bir yere varmayacağı kesin ego kasarak kendimi kirletemem o devam etsin. djdn
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
7 ayBunu sadece egolu yaratıklar yapar bu da ilişkiye ciddi zarar verir en sonunda da ayrılık gerçekleşir olan onca zamana verilen emeğe olur
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 8,3b cevap paylaştı. Aslında kısas hükmü o değildir. Elbette kısasta hayat vardır.
Lakin insanımız öyle bir bilinçten yoksundur.
10 Yorumla
7 ayAçık ilişkiye gider. Herkes herkesle yatar, işin sonunda sevgililik veya evlilik 8-10 harflik bir kelime olarak kalmış olur.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bazı ilişkiler evet bu şekilde gurur tablosu. İlişki hiçbir yere gitmez, çiftler birbirini ayrılığa sürükler.
10 Yorumlaİnan hicbi yere gitmez maalesef erkekler bencil ve alttan almakla uzun ilişki oluyor
20 Yorumla
7 ayO kadar belirsiz ki bu dengesizlik ile ömür boyu bile devam edebilir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 854 cevap paylaştı.
7 ayBu noktaya geldiyse bi ikim…olmaz yaşanan şey (benim tarzıma göre)
10 Yorumla
7 ayOlmaz ya içimizden geldiği gibi olalım öyle olunca artniyet seziyorum
10 Yorumla
7 ayO yaptıysa bende yaparım mantığında olan insanların ilişkisi fazla sürmez
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 359 cevap paylaştı.
7 ayEvli ise Mahkemede ilişki aşamasında ise ayrılık ile biter.
10 Yorumla Ortada sidik yarışı durumu var. İlişki de bitmiş de artık uzatmaları zorluyorlar işte.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayHiç işim olmaz böyle şeylerle karşı taraf yanlış yaptıysa bye bye
10 Yorumla
7 ayYapılmayacak bir şeyi yaptıysa seviye mi onun seviyesine indirmem.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. O aldatmaya kadar gider aşırıya kacmamak gerekir
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
7 ayBöyle bir ilişkiden kimseye hayır gelmez ve o ilişki gün geçtikçe uçuruma doğru gider
10 Yorumla
7 ayKısasta hayat vardır kendisine yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaklar
12 Yorumla- 7 ay
Değişik
- 7 ay
: )
Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ego savaşı gibi oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayJüpiterden marsa edirne’den karsa diyecemde 😅 bu ilişki yürümez en iyisi yol vermek
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kötü biter sonu onu biliyorum
22 Yorumla- 7 ay
💜
- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
7 ayİlişkiden çok ego yarışına benziyor.
11 Yorumla- 7 ay
Bir süre sonra güç savaşına dönüyor zaten, sen yaptın ben de yaptım, empati yap, yap yapma, git gel, gel git vs
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 aykorkunc ya, asla yurumez asla
16 Yorumla- 7 ay
Katılıyorum ama kısasa kısas diye düşünen çok insan var, itiraf etmeliyim ki benim de öyle düşündüğüm anlar olmuştur
- 7 ay
arada benim de oluyo ama bunun onemli ve geri donusu olmayan konularda oldugunu dusununce korkunc geldi ahshahsh
- 7 ay
Yani şimdi aldatanı aldatalım tarzında değil de, sen beni kıskandırdıysan kıskançlıktan kudurmayı haklıyım etmişsindir tarzında jsfjs
- 7 ay
hi o olur abla ya ahshahshs
ama mesela yine de bilerek kiskandiriyosa bana bi soguma geliyo, bunlara yaptiysan yaparim demem de daha cok sen suraya gidersen ben de buraya giderim yaparim mesela. ama gitmem o ayri ahshahs - 7 ay
Bu örnek daha iyi oldu 😅
- 7 ay
💖🌸
Gizli Üye(30-35)7 ayGitmez bence. Profile bak Allah neler yaratıyor.
16 Yorumla- 7 ay
Hangi profile
Cevap sahibi7 aySenin profil fotoğrafın
- 7 ay
Haa.. teşekkür ederim:)
Cevap sahibi7 ayNe demek🙂 Allah nazarlardan saklasın
- 7 ay
Amin Allah razı olsun
Cevap sahibi7 ayCümlemizden🙂
- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
7 ayEmpati kazandırma şeysi o😂
14 Yorumla- 7 ay
Kazandıracaz derken derken :D
- 7 ay
Bence iyi yöntem😂 olacağa çare yok ajffjjf
- 7 ay
Yapmasın onlar da kısasa kısas olmasın dimi sjd
- 7 ay
Di yaa😂
7 ayAyrılığa sjjdj
14 Yorumla- 7 ay
Woow jdjd
- 7 ay
Değil mi jdjf
- 7 ay
Öyle öyle
- 7 ay
Öyle ilişki olmaz olsun
Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Çorum'a kadar gider..
11 Yorumla- 7 ay
😅
- Devamını Gör (52)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler