Güncel Soru🙋🏻♂️✨
En son kime ve neden sustun?
Güncel Soru🙋🏻♂️✨
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En son, en çok sevdiğim ve en çok değer verdiğim birine sustum. Çünkü hissettiklerimin zerre karşılığını bulmadığını, gösterilenle gerçeklerin aynı olmadığını fark ettim. O hayal kırıklığına dayanamadım… Bir sustum, içime attım ve bir daha da konuşmadım. Bazen en büyük cevabı sessizlik verirmiş, onu da o zaman öğrendim..
Çok haklısın Sessiz kalmak en güzel cvp
Sustum çünkü çok akıllıyım neden çünkü desem ki kuzenim bana çarpıyor desem ne olacaktı susacaklardı yani ne olacaktı olan bana olacaktı çünkü inkar edecekti ne olacaktı suçlu ben olacaktım çünkü gizli işler çeviriyor kimse ondan şüphelenmez
Bazı durumlarda susmak en büyük cevaptır. Baktın anlatmak yormaya başlamış, bir şeyleri değiştirmiyor... İşte o an, kendini korumak için sustun ve belki de en güzeli bu oldu. Hem böylece enerjin boş yere harcanmaktan kurtuldu. 🍂 İnsan bazen konuşarak değil, susarak daha çok şey anlatır. Haklı bir duruş bu, sakin ama etkili bir tavır. ✨
Cevap
1Cevap
Anlamayana anlatmak zor gelince susmak en güzeli oluyor 👍 konuştuklarını herkes anlar önemli olan sustuklarını duyabilirmisidir
Kesinlikle öyle
Soruma geldigin için ve Yorum için tskrler
Rica ederim ne demek 🙋 asıl ben teşekkür ederim 🙏🌸 elinize emeğinize sağlık 🙏
Tskrler 🤗✨
Gereksiz kişilere cevap vermektense susmak daha güzeldir.
Var birkaç kişi sustuğum. Sebebi ise kendileriyle aynı frekansta olmayışım.
Genelde susarım damarlarıma basılmazsa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?