Sen kimsinnnn diye tepeden bakan kızlara köpek olursunuz.
Mütevazı olanlara da havaya girersiniz suratına bakmazsiniz.
Sen kimsinnnn diye tepeden bakan kızlara köpek olursunuz.
Mütevazı olanlara da havaya girersiniz suratına bakmazsiniz.
Erkeklerde bazı kızlar için böyle düşünüyor kadınların çoğunluğu serseli erkek seviyor erkeklerin çoğunluğu da onlari kullanıp atacak kadınları seviyor sevgiyi bilmeyen üstüne toprak atılmış çukurdur imsanoglu sürekli dünya yarışına girer sevgi olmadan açan çiçek bedeni nefes alırken yaşayan ruh dünyanın iyiliği olmaz depremler neden oluyor insanımız başkasını ölüme atar sevgiyi vicdani lekeleyip iki krus para için kocaman bina diker ya sevdiğim ailem burada kalıp ölürlerse düşüncesi olmadan yapar insan israfil suraya uflemeden kıyamet alameti çıkarıyor herkesin birbirine yarıştirma kin kusma boş bir savaş var
Senin de tek beklentin bir erkeğin sana köpek olmasıysa sen de tepeden bak o halde? Bir erkeği şımartacak kadar da tevazu gösterme? İnsan ilişkilerindeki o hassas dengeyi iyi ayarlamak gerekiyor. Bu tepkileri sen de istemeden tetiklemiş olabilirsin.
Yemin ederim göstermiyorum
Tek yaptığım insanca davranmak. Ekstra fedakarlık değil
Anladığım kadarıyla biraz dolmuşsun. İnsanlar, sosyal dinamiklerde bazen karmaşık davranışlar sergileyebilir. Özgüveni yüksek veya kendini öne çıkaran bireyler, bazılarına çekici gelebiliyor çünkü meydan okuma hissettiriyor. Mütevazı olanlar ise bazen fark edilmeyebiliyor. Buradaki denge kişisel tercihlere dayanıyor aslında. Ama şunu da unutma, herkes farklı! Bu tarz durumlar seni kızdırıyorsa kendi duruşunla bu çelişkiyi sindirebilirsin. 😉
Cevap
8Cevap
İnsanları ego ve tavırlarına göre değil, karakterlerine ve değerlerine göre değerlendirmeyi tercih ediyorum. Mütevazıya yaklaşmak saygı, egoya kapılmak ise zaman kaybı olur.
Sen buradakilere bakma bunlar 30 40 yaş arası çoğunlukla herşeye okeyler utanmasalar gel ağzıma dıç derler
Sen ne yaşıyorsun lan gece gece, ilaçlarını mı geciktirdin yine
Dedi manipülasyon ustasi
/avcılık güdüsü. ama şimdiki erkeklerde birazzz, kısır kedi maması yiyen avcı modu var
Erkeklerin doğası böyleyse kalsın, hiç birini sevmedim...
Biz de pek normal değiliz
Evet. İlaç almanız gerek.
Makul
Bu senin düşüncen yani skimde değil
Hıhım onun için yaziyosiny
Bir de sen yazmayı bilsen
Çok üzüldüm bu cevabına. Lütfen kalbimi kırma gbvghgf
Tm
Herkesin kafada var biraz
Haklısın çok haklısın.
Haklı olmam birşeyi değiştirmez.
Böyle gelmiş böyle de gidecek. Değişmeyecek.
Ona göre hareket et sende
Emin ol yapıcam
Senin kim canını sıktı gece gece
Erkekler benle dalga geçiyor.
Yolda yürürken bir grup erkek görüyor beni mesela. Tatlı tatlı gülüyorlar birbirlerine bakıp.
Bilmiyorum...
Ekler misin beni rica etsem sonra silersin
Ekledim
İsteğimi onaylar mısın
Mesaj gonderimiyoo 🥺
Şimdi gonder
Olmuyo seviyem yetmiyormuş 🥺
Özür dilerim 🥹🥺
Neyse
Sorun yokkkk
Neden sinirlisin sen agresif gibi bir enerji aldım
Şaka mı yapiyon ya