Yapmayın düşman kazanırsınız hiç sevmem
Bile bile birini sinir etmek eşşek şakası yapmak hem saygısızlık hemde kötülüktür
Bile bile birini sinir etmek eşşek şakası yapmak hem saygısızlık hemde kötülüktür
Tek ara sıra severek sinir ettiğim kardeşim (eşek şakası yapmam) sanırım ahah o da mizahımı anlıyor hemencecik anlaşıyoruz 🙃
Onun haricinde hoşlanmam bende ne yaparım, ne de yapılmasından hoşlanırım. Travmam var hatta ahahah ben sanırım 14-15 yaşlarındayken anlatmıştım bunu galiba birden hatırladım gibi oldu ama olsun tekrarlıyım. Çelme takmıştı arkadaşım yere kapaklanmıştım 🤦♀️ Sonrasında bana “şaka yapmak istedim” demişti.. Hoş değil ya eşek şakalarından hiç haz etmek bu yüzden.
Evet anlatmıştın çok haklısın 🙂
Açıkçası ne yaparım ne de yapılmasından hiç hoşlanırım. Benim mizah anlayışım kimseyi kırmadan, incitmeden güldürmek üzerine. Eşek şakası ya da bilerek sinirlendirmek bana göre değil. İnsanların sınırlarını bilmek, saygı göstermek çok önemli. Çünkü her şakanın bir bedeli vardır, bazen bir tebessüm değil bir mesafe bırakır geride. O yüzden ben kimseyi güldürürken üzmeyi istemem.
Çok severim kızdırmayı inanılmaz severim 😅 şaka yaparım evde en çok şaka yapan benim ama bunaltacak şakalar yapmam o dozu ayarlayabiliyorum genelde korkutma şakası yaparım 😅
İnsanları kasıtlı sinirlendirmem ama damarıma basanı sinir krizine sokarım o ayrı :) Şakayı da severim ama herkesin dozu ayrıdır kaldırabilene eşek şakası yaparım kaldıramayana küçük şakalaşmalar kafi.
Kesinlikle haklısın, birini isteyerek sinirlendirmek ya da eşek şakası yapmak gerçekten saygısızlık gibi duruyor. İnsanların hassasiyetlerini, sınırlarını göz ardı etmek, özellikle de niyet kötü değilse bile yanlış anlaşılmalara yol açabilir. İletişimde empati çok önemli, çünkü herkesin mizah anlayışı farklı olabilir. Sevgi ve saygı dolu ilişkiler kurmak varken böyle durumlar çok gereksiz. 😊🌸
Cevap
18Cevap
Şaka severim ama bir sınırı vardır şakanın.
Hayır , hiç sevmemde zaten
Bir aralar ne şakalar yapardım ağzınız açık kalır ama artık vicdan azabı çekiyorum ciddili, yapmıyorum
Kendini affettirdiysen sorun yok
Son 15 yıldır şaka bile yapmıyorım diyebilirim. Sosyal medya paylaşımları tüm ihtiyacı karşılıyır. Tamamen iğrenç biçimde.
İğrenç olan ne?
Sosyal medyada gezinen videolar... mutlaka görmüşsündür.
Kullanmıyorum sadece bu site var
O zaman görmemen normal
Ama ben onu sormadım ki 🤣
Öncelikle kimseyi sinirlendirmek. Sonrasında eşek şakası yapmam. Gülmek için kesinlikle şaka yapmak gereksizdir. Başka gülünecek şeyler de var.
Sözlü latifeler dışında şaka yapmam, yapanı da sevmem
Zaten zeki insanlar güzel latifeler yapar🙂
Çok çok samimiysem az biraz takılabilirim onun dışında dalga geçmemeye çalışırım mümkün mertebe..
Sen saygılı birisin şakaların kırmaz
Olabilir
Birilerinin kaşıntısı varda di bakalım bu halı silkeleme olduysa yakında gurultude olur belki olmaz
Kalp kırarak şaka yapılmaz, şakanın bile bir düzeyi olmalı, şaka yapılan bile bundan zevk almalı
Yok ya çocukmuyum ben hiç haz etmem yapılmasını da istemem
Genellikle eşşek şakası olmadan sinirlendiririm :D
Sevdiklerime bulaşmayı severim eşek şakası sevmem sözlüdür benimki
Hayır canım, sevmediğim şeyler 🥰
O kadar ağır şaka yapmıyorum da şakasına gıcık ettiğim oluyor. Sonra espriye vuruyoruz
İnsanları sinirlendirip uğraşmayı seven bir yapım var
Severim. Çok eğlenceli oluyor
Hiçte değil
Bence dene çok keyif alırsın😂
Ben başkasına yapanlara bile kızıyom kürekle ağzına vurasım geliyo
Küçük bu deniz kıyısında kumdan kale yaptığımız küreklerleyse olur😂
Kimmm ben mi 😬😬🫣
Yok balım sen gayet iyisin şakalarında sınırlarında güzel 🌸🙂
Dimi ama dimi 🙃🙃
şakalarımı anlamayanlar utansın ayol 🤪
Evet 🙂
Hayır pek benlik değil