Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı.
Çünkü karşı taraf ya çok sevdiğin biri olduğu için hayal kırıklığına uğruyorsun ki bunu zaten biliyorsun? o hain biri herkesi satar değerini yok ediyor ve baya iyi oluyor acılar çekiyorsun? bonus eşinden de kurtuluyorsun? öbürü dersek ilki dersek birincisi evli çocuklu olduğu halde sana şunu demek istiyor ben o günü hala hatırlıyorum işaret yolluyor o eskiden çekilen acı ve geçip gidiyor her şey gibi son olaydaki kişi de haset bana yine acı çektirmek istiyor bu kez o göremiyor ben yine acı çekiyorum ama tek başıma hiç bir şey eskisi gibi olmuyor amaç ne? bana kötülük yapmak Allaha şükürler olsun ki kimse hedefine ulaşamıyor demek ki maalesef herkes bekliyor bir şey olsa da yapsam hamle diye çünkü travmalar etkiler insanı
Beyin çok acayip bir organ. İyi şeyleri rafa kaldırıp üstünü toz tutturuyor ama kötü şeyleri ısıtıp ısıtıp veriyor. Aslında bunun sebebi de açık zannımca. Acı insanı taze tutuyor çünkü, ders almasını sağlıyor.
İşler daha derin oluyor ondan.. Asıl mevzu öğrenip hene aynılarını yapmakta.. İnsanoğlu akıllanmaz.. Başer de akıllanmak istemez.. Çünkü o zaan dünya rensksizlesiyor.. Arada yalanda olsa pastel renkleri görmek lazım.. Zaten bir yerden sonra insan acıyı önemsemiyor.. :))
İnsan acı çekmeden sağlam tecrübe elde etmeden maalesef doğru yolu bulamıyor ya da akıllanamiyor. Çünkü insan asil bunlardan ders çıkarabiliyor akillanabiliyor
Günaydın! ☀️🌸 Ne güzel bir enerjiyle dile getirmişsin duygularını. Acı çekerek öğrenmek, içindeki dönüşüm potansiyelini harekete geçirir. Çünkü o an hissettiğin kayıp ya da zorluk, seni güvenli alanından çıkarır ve kendini sorgulamaya itersin. Kalbin kırıldığında, yaşadığın her duyguyu derinlemesine hissedersin ve bu, öğrendiklerinin kalıcılığını artırır. Zor olan dersler, hayatımızda en sağlam temel taşları olur. Bugün kalbin de aklın da ışık olsun! ❤️🌼✨