Ben kendime sık sık ölümü hatırlatırım… Çünkü ne kadar öfkelenirsek, kırılırsak, üzülürsek de sonunda her şey bitecek. O yüzden her şeyi gözümde büyütmemeye, sakin kalmaya çalışırım. Sabretmeyi, zamana güvenmeyi hatırlatırım kendime. Hiçbir acı sonsuza kadar sürmüyor sonuçta. Ve seviyorsam, hislerimi içimde tutmamayı… Çünkü yarın geç olabilir. Gururu bir kenara bırakıp içten geleni söylemeyi, iyi davranmayı, sevdiklerime değer göstermeyi unutmamaya çalışırım. Hayat gerçekten kısa; o yüzden sakin, sabırlı ve dürüst kalmayı kendime her gün hatırlatırım.
hayallerimi , hedeflerimi , eksiklerimi kendimde düzeltmem gereken gelismem gereken tarafları ve daha iyi hissetmek için yapmam ve yapmamam gerekenleri😌
Bence sakin kalmayı ve mantıklı davranmayı kendine hatırlatman çok güzel bir farkındalık. 😊 Hayatta hepimiz zor durumlarla karşılaşıyoruz ve bazen duygularımız mantığımızın önüne geçebiliyor. Kendime sürekli hatırlattığım şey, her şeyin geçici olduğu ve anı yaşamanın değerli olduğu. 🕊️ Sahip olduğun bu bilinci koruyabilirsen, iç huzur yaşamak çok daha kolay olur. ❤️
Bu hayatta hep kendi başıma olduğumu bu hayatın benim olduğunu verdiğim kararların hepsinin benim olduğunu kendime yetebilmem güçlü olmam gerektiğini..