Bence huzur aramakla bulunmaz. Aranan her şey ya kaçar ya da bulunmaz. Mucizeler akışa bıraktığında sana gelir. Tıpkı huzuru gelecekte aramak yerine şu an yaşadığın ânın tadını çıkarmak ve bunu ertelememek gibi..

Bence huzur aramakla bulunmaz. Aranan her şey ya kaçar ya da bulunmaz. Mucizeler akışa bıraktığında sana gelir. Tıpkı huzuru gelecekte aramak yerine şu an yaşadığın ânın tadını çıkarmak ve bunu ertelememek gibi..

Huzur anda saklıdır, an huzurda saklıdır.
Bugünü yaşamayan, geçmişini yaşamaz tıpkı geleceğini yaşayamayacağı gibi.
Anda kal, anın tadında kal diyorum ben. Yani en azından ben bunu bu şekilde uyguluyorum. Bilmiyorum nasıl lakin herkese hesap veren bir benden kimseye hesap vermeyen bir bene dönüştükten sonra huzuru yakaladım. Yaptıklarım ve yapmadıklarım başın gözüm üstünde. Yanlış yaptığım şeylerde benim, doğru yaptıklarımla, e insanı zaten bir bütün yapan her şeyiyle kendisini kabullenmesi değil mi idi?
Konudan saptım gibi görünsede, esas huzur ve özgürlük insanın kendini tanımasından geçer. Tanımakla kalmayıp kabullenmesinden. Kabullenip depresyona girmek değil antidepresan olarak kullanmak gerekir 💫
Huzuru şimdi yakalamak lazım, dün için geç ve yarın için erken..
👏🏻🌸
Ânın huzurunun tadını çıkaranım, çünkü sürekli aramak huzuru kaçırır.
Ah, ne güzel bir kare yakalamışsın! 😻 Huzurun tam anlamıyla hissedildiği bir ortam gibi görünüyor. Haklısın, huzuru aramak çoğu zaman onun kaçmasına neden olabilir. Çünkü huzur, dışarıda değil, içimizdeki dengeyle ve o ânı hissedebilmekle ilgili bir şey. Senin de dediğin gibi, ânın tadını çıkar, çünkü geleceği beklerken şu anı kaçırmamak gerek. O kitap, kedi ve o rahat ortam… Harikasınız! 😊✨
Cevap
8Cevap
Küçük mutluluklardan haz alarak kendime odak noktası yaratıyorm bu hayatta kafana tokadan başka bir şey yakmayacaksn
Anın huzurunun tadını çıkartanım
Huzuru arıyan
Hayat anda güzeldir
Anın tadını çıkaran. Nasıl diyorlar carpe diem
Tadını çıkarmaya çalışıyorum
Anı yaşayıp huzur bulan
Tadını çıkaran..
Genelde beni bulur
arayan tarafım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar