Negatif insanlar, sürekli şikayet eden, bir şeylerden mutsuz olan insanlar yorabiliyor..
Hayatın mutluluğu mutlu olmayı düşünmek ile geçiyor mutlu olmasan bile. Herkes mükemmeli bekliyor, daha anlamadıkları şey ise mükemmel diye bir şeyin olmaması. Yok yani.. 💫
Ben şahsen gün içinde mutlu olan biri değilim hatta hep canım sıkkın ama etrafımda ki kişilere karşı güler yüzlü davranıyorum, sanki mutluymuş gibi gülüyor, eğleniyormuş gibi espri falan yapıyorum sırf onlar da senin de yorumladığı gibi benim suratsızlığımdan etkilenmesin diye ve bence evet senin yorumlaman çok haklı
"Hep ben, hep ben" insanı inanılmaz yorucu olur. Tamam işte barış artık kendinle, varlığınla, hayattaki yerinle, kim olduğunla barış da oturup karşılıklı bir şeyler konuşalım.
Bir şeyi birden fazla kez anlattığım, yanlış olduğuna emin olduğum halde doğru bildiğini iddia edenler, benim istikrarlı bir şekilde sürekli sinirlerimi bile isteye bozanlar, sevemediğim bir şeyi bile isteye yapmaya devam edenler...
Sürekli karamsar insanlar gerçekten enerjini emebiliyor, seni çok iyi anlıyorum! Böyle durumlarda, onların olumsuzluğunun seni etkilemesine izin vermemek için bir sınır koymak önemli. Onlara yardımcı olmaya çalışırken kendi ruh halini de korumalısın. Pozitif insanlarla vakit geçirmek ve kendine odaklanmak, bu yorgunluğu biraz hafifletebilir. 🙌✨