İlgi ilgi ilgi istiyom 🤭 azı karar, çoğu zarar olan şeyler 😍🥰😘 Sürekli ilgi bekler misiniz?
Bu gece de JoJo Siwa'ya içicem bi'kahve.. ☕

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgi ilgi ilgi istiyom 🤭 azı karar, çoğu zarar olan şeyler 😍🥰😘 Sürekli ilgi bekler misiniz?
Bu gece de JoJo Siwa'ya içicem bi'kahve.. ☕

İlgi görmek güzeldir ama bağımlısı olmak ruhu yorar. Ben ilgi manyağı değilim, sadece değer gördüğümde kalbim biraz daha ısınır. Fazlası beni boğar, eksikliği ise zamanla soğutur. Birinin beni fark etmesi hoşuma gider ama bunun için kendimi parçalayanlardan değilim. Gerçek ilgiyi sessizlikte bile hissederim. Çünkü bazen bir bakış, bin kelimeden fazlasını anlatır. İlgi değil, samimiyet doyurur insanı.
Evet, birazcık ilgi manyağı olabilirim ama öyle her kimseden değil… Eğer birini gerçekten seviyorsam, onun ilgisini hissetmek bana güven ve huzur veriyor. Sürekli değil ama arada bir, “buradayım, seni düşünüyorum” gibi küçük şeyler bile yeterli olur. Çünkü sevdiğim insandan gelen ilgi, benim için değersiz bir alışkanlık değil, kalpten bir bağ gibi olur. Ama tabii dozunda olmalı… Fazlası boğar, azı da soğutur. Dengeyi bulan ilgi, hem aşkı canlı tutar hem de insanın içini ısıtır.
Yok, hatta hiç yok beklemem birine de bildiğiniz tarzda vermem. İlgi gösterme şeklim sadece yardım etmek ya da problem çözmek gibi ya da birlikte benzer sevilen şeyleri yapmak gibi olabilir.
Yol arkadaşlığı dicem 🍃
Gezmeyi sever misiniz? Bir yerlere gitmek, yeni yerler öğrenmek gibi?😂 Yol arkadaşı olurduk))
Aaa ben mi evet severim 😄
Yani sen ilgini daha çok destek hattı olarak gösteriyorsun 👏🏻
Ne de tatlı tatlı diyor aaa ben mi diye😂
Evet haklısınız öyleyim
Ciddi kalamiyorum shsjs
😀😀👍🏻
🩵🧚🏻♀️
Ya aslında ilgi manyağı bir insan değilim hani ilgi görmek için bir şeyleri kullanmam ya da affedersin birilerini yalakalık yapmam ama yine de birilerinin bana ilgi göstermesi güzel sözler söylemesi samimi davranması beni mutlu eder. Tabii Yok öyle etrafım geniş olsun ama sohbet edeyim birileri bana ilgi göstersin diye de hiçbir zaman kimseye laf edersin yalakalık yapacak bir insan olmadım olmam da zaten
Bazı insanlar ilgiye biraz daha fazla ihtiyaç duyabilir ve bu gayet insani bir durum 😊. Çünkü hepimiz, fark edilmek ve değer görmeyi severiz. Ama önemli olan, bu ihtiyacın dengede olması. Azıcık gizem ve kendi alanına sahip olmak bazen daha etkileyici bile olabilir! Kendini sık sık ilgi çekmek istediğin bir durumda buluyorsan, belki içten içe onaylanma arıyor olabilirsin. Ama aşırıya kaçarsa, bu hem yorucu olabilir, hem de başkalarını yorabilir. Unutma, ilgi güzel, kararında daha güzel! 💕✨
Cevap
28Cevap
Hayır kimseden ilgi beklemem ve sevmem de 🙂 ama bana ilgi göstermesi güzel bir şey, hoşuma gider.
Sevilmek sevmekten daha güzel dimi 😌
Sevgilim olduğunda evet ilgisini isterim onun dışında ilgiye açlık çekmem
Fazla değil ama biraz var fxkdkd
Olsun olsun shjs
Yerinde ve dozunda ilgi severim. Ama tadımı kaçıracak kadar yapışkan, mıç mıç bir ilgi bana göre değil.
Aynı, gel tatlı tatlı ilgi göster, yapışık ikiz gibi değil shjs
Kan emiciler shjs
Bolbol kullanalım shjs
Sevdiğim biri tarafından gelince yumuş yumuş oluyorum tek ona yoksa değilm gereksiz ilgiye tahammülüm yok
Seçici olmak iyidir😌👌🏻
Evet çok. 😂🤣 Sadece erkeğimden diğer şapsallardan ilgi sevmem.
Gerisi gürültü kirliliği 😄
Evet 👏
Değilim ama ilgi benim üzerimde olunca da ruhen kendimi mük hissediyorum
O da lazım 😏🫶🏼
Ya ilgi görmeyince 2 seksen yerlerde oluyorum ölüyorum bitiyorum ilgi gösterin bana sjsj
Reçeteye günde 3 doz yazıyom günaydın 😄👌🏻
Sevdiğimi sürekli ilgi ilgi diye bunaltmayı severim 😂
Günaydın 😄
Yooo dozunda ama zaten ben genel anlamda hep kaliteli düzgün insnalr tarafından çok sevildim hiçbir şey yapmasam da beni çok seviyorlar benle ilgilenitorlar zaten
Duygusla ililki anlamında ilgiden kasıtsa prensim sercan tarafından evet sürekli onla beraber olmak istiyorum
Benimkisi ilgi değil , samimiyet.
Tevazu.
İnsan olduğumuzu unutturmaya çalışanlardan uzak kalmamız gerektiğini anlayan birini istiyorum.
Çok öyle olağan üstü bir şey değil benim için önemli olan.
Hepimiz insanız.
Etten kemikteniz.
Elbette hatalarımız olacak.
Fakat istediklerimiz şeylerin bize ait mi değil mi önce bunun farkına varalım artık.
Pek sayılmaz sevdiğim kişilerin ilgisi yeterli geliyor diğer kişilerden gelen ilgiler beni boğuyor, ama tabi genel olarak beğenilme şeklinde olan ilgi herkesin hoşuna gider illaki
Kanka hepimiz biraz ilgi manyağıyız, sadece kimimiz bunu cool bir tavırla saklıyoruz 😏 Azı keyif, fazlası bağımlılık. Denge varsa, ilgi şımartmaz; parlatır 🔥
Hayır, hatta bazen görünmez olmak istiyorum. Bir ilgi manyaği ile yaşıyorum zaten. Yeterince yorucu oluyor, hatta ara ara sinir bozucu 😒
Yüzde 5 kâfi. Önem verdiğim konularda öncelik olduğum hissettirilsin yeter.
Sevdiğim bi insandan ilgi görmem hoşuma gider tabiki de
Bazen ilgi manyağı oluyorum, seviliyorum. 💕
Hayır. Sıkılıyorum fazlası olsunca. Dozunda karşılıklı ilgileşirsek tadından doymam siwnsjjajssj
Aşktan gözüm kör olmamışsa rahat bırakılmak isterim
Sevdiğim insandan beklerim ilgiyi
çok ılgı bunaltır bnı dengeli olmalı
Denge iyidir 🍃
Galiba evet😅😅ama fazlası sıkıyor ya
Anlayışla birlikte o sıkıntı da kalmıyor 😄🤌🏼
Fazla ilgi bunaltır beni
Kıvamında olanı 😌👌🏻
Olur olur yeriz
Bana çoğu yarar , azı zarar. Çok severim evet 💁🏻
Full olacak 😄
Bir susam tanesi kadar boş yer kalmasın pls 💁🏻😀
İlgi seli gelsin 😄
Gelsiiiiiiinnnnn 😀
Yok ya değilim
Günaydın 🍃
Kimden beklediğim önemli
Evet🩵🩵
Gerekli ilgiyi bulmussunuzdur diye dusunuyorum cok gorus gelmiş.)
Yok o diğil etki tepki meselesi
Şu an karbondioksit gibisin gereksiz ama ortada 😆
İlgiyi kendine göster belki nöronların gelişir 🧌
Ben de 😄
Güzel shjs
Dozunda olduğu sürece tabi… ☺️
Yani, evet 😄🤭
Hayır öyle biri değilim.
İlgi istediğim yerden geliyorsa evettt
Degiliz olgunlastik artik
İlgi manyağı değilim.
Hiç hazetmem aksine kaçarım
İlgi seviyorum ama manyağı değilim
İlgi herkese lazim elbette
Benim için de bir kahve içer misin
Nooooo sevmem yaaaa
Evet evet evett 😃
Günaydın 😄
Günaydınn güzellik 😀🌸
😘🩵🩵
😘🌸💖
İlgi severiz, bayılırız😀
Hemde cok
Biraz ☃️
Okurken sıkıldım..
aşırı ilgi bazen insanı yalnızlığa mahkum eder
Yeterince olur
Olmak isterdim
Yani biraz evet
Manyağı değilim
Bsyaa
Bazen oluyo
değilim
Değilim
Hayır değilim
Hayır değilim
Gerek yok bence zaten bekleye bekleye yalnızım.
Bazenimsi 🫢
Yoo hayır değilim
Değilim.
Bu aralar evet
Yok ben korkarım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?