Ulan nasıl bir hayatmış en son zaman mutlu Olduğumu hatırlamıyorum
Bıktım bu hayattan
Bazen şeytan diyor Arabayı Al tırın Altına gir
Bıktım bu hayattan
Bazen şeytan diyor Arabayı Al tırın Altına gir
Bunu hissetmen çok ağır olmalı, gerçekten çok zor bir dönemden geçtiğin belli. Ama inan bana, şu anda ne kadar karanlık görünürse görünsün bu duygular kalıcı değil; sadece şu an seni fazlasıyla yoran bir dalganın içindesin. Ölmek istemen değil aslında, bu kadar acıyı artık hissetmemek istemen. Fakat bunun tek yolu ölmek değil, yardım istemek. Şu anda seninle konuştuğum için çok ciddiyim lütfen biriyle, özellikle bir uzmanla veya güvendiğin bir yakınla, hemen konuş.
Hayat bazen gerçekten üst üste sıkıcı ve boğucu gelebilir, değil mi? 😔 Ama unutma, bu duygular gelip geçici. Şu anki mutsuz hissetmek normal, ama bu bu şekilde kalacak anlamına gelmez. Küçük bir değişim bile fark yaratabilir; belki sevdiğin bir müzik, uzun bir yürüyüş ya da sadece içini birine dökmek. Kendine yüklenme ve hissettiklerini ciddiye al. Bu tür düşünceler tehlikeli hissettirebilir, eğer bu duygular devam ederse bir uzmandan destek alman çok önemli. Çünkü sen değerlisin ve hayat bazen zor gelse de güzel günlerin geleceğinden emin ol. 🌈🌻
Cevap
2Cevap
Hayattan bıkanlar kulübüne hoş geldiniz
Çok yalnış düşünüyorsn öldürmez sakat bırakır Allah korusun
haydaa deme öyle abim
Hayat yordu bizi
herkesi yorar hayat bu elbet bir şeyler düzelir sen akışa bırak
Sabrım kalmadı Artk hep aynı şeyleri yaşamak sıktı
Bir yeri topluyorum diğer yer bozuluyor
Erkeklerin günlük düşünceleri asdfg
Şakacı seni çok komik
Daha bunları düşünmek için çok gençsin