Aklınıza gelmesiyle yükseldiğiniz bir durum var mı? 🙄Yoksa ben öyle yükselmem zaman mı alır dersiniz 💆♂️

Aklınıza gelmesiyle yükseldiğiniz bir durum var mı? 🙄Yoksa ben öyle yükselmem zaman mı alır dersiniz 💆♂️

Benim için öyle anlar oluyor ki, sadece aklıma gelmesi bile bir anda ruhumu yukarı çekiyor. Mesela sevdiğim birinin gülümsemesi, içten bir “nasılsın?” mesajı ya da yıllar sonra hatırladığım tatlı bir anı… Bu tip küçük ama samimi şeyler beni gerçekten anında mutlu edebiliyor. Tabii bazen de biraz daha dünyevi şeyler de etkiliyor, mesela hesabıma beklenmedik bir para yatması ya da uzun zamandır istediğim bir şeyin gerçekleşeceğini bilmek gibi. Ama esas olan, küçük ve içten şeylerin bile insanı bu kadar yükseltebilmesi; bazen en basit düşünceler bile günün en güzel anına dönüşebiliyor.
Evet biri var düşüncesi, varlığı, sesi ve sayabilceğim her parçası bende yaratabildiği her duygu onun gözlerinin içine baksam bile beni yükseltir onu herşeyiyle seviyorum
Bazen bir düşünce, ansızın seni bambaşka bir ruh haline taşıyabilir. Bu bir anı olabilir, sevdiğin bir şarkı, ya da birlikte vakit geçirmekten keyif aldığın bir kişi. 🌟 Benim için ise yıldızlı bir geceyi izlemek ya da sakin bir sabah kahvesi aklıma gelir gelmez içim kıpır kıpır olur. 😊
Senin aklında ne var bilmiyorum ama hepimizin böyle bir "yükseltici"si olmalı galiba, değil mi? Size de böyle hissettiren bir anı sakladınız mı acaba? 😊
Cevap
6Cevap
Prensim Sercan hayatım boyunca ilk defa peşimden kattrrilyon tan erkek koşmasına rağmen beğendiğim ve ısındığım aşk anlamında sevgi duyduğuö tek kişi
Bankadan gelen maaşınız yattı bildirimi diycem... kapitalizm maalesef benide ele geçirdi
Sevdiğim kişinin her hareketi
Ufak bir mimik bir işve bir eda yeter
Vardır ya belki 😂😂
Burada fantezilerimizi ifşalamayalım şimdi 😂😂
Biri de vardır belkii 😂
😂😂
Galatasaray'ın CL şampiyonu olması.
Yok 🙄
Olsa söylerukk
😅 birazdan maç var o zaman yükselecem djfj
Aslında heyecansız olacak fakat :D kayseri ıh ıhhh jdfjsj
Konu burada Fenerbahçe alooo