Çapkınlık yapmak, alkol, sigara, gece hayatı vs vs gibi şeyler mesela

Çapkınlık yapmak, alkol, sigara, gece hayatı vs vs gibi şeyler mesela

“Her nefis ölümü tadacaktır. Kıyamet günü yaptıklarınızın karşılığı size eksiksiz verilecektir. Kim cehennemden uzaklaştırılıp cennete sokulursa, gerçekten kurtuluşa ermiştir. Dünya hayatı ise aldatıcı bir geçimden başka bir şey değildir.”
(Âl-i İmrân, 3/185)
“Dünya hayatı bir oyun ve oyalanmadan başka bir şey değildir. Ahiret yurdu ise Allah’a karşı gelmekten sakınanlar için elbette daha hayırlıdır. Hâlâ akıllanmayacak mısınız?”
(En‘âm, 6/32)
“Bilin ki dünya hayatı ancak bir oyun, bir oyalanma, bir süs, aranızda bir övünme ve mal ile evlatta bir çoğalma yarışıdır. Tıpkı bir yağmur gibidir Onun bitirdiği bitki, çiftçilerin hoşuna gider; sonra kurur, sararır ve sen onun sarardığını görürsün, sonra da çerçöp olur. Ahirette ise çetin bir azap vardır; Allah’tan bir mağfiret ve rıza da vardır. Dünya hayatı aldatıcı bir geçinmeden başka bir şey değildir.”
(Hadîd, 57/20)
Yaptığım bütün yanlışlardan çok zevk almaktayım
Bak hele bak 😒
Baktım evet :D
Teşekkür ederim:)
Hayır yok
Herkesin kendine özgü zevkleri olabilir, ama önemli olan bunun sana ve çevrendekilere zarar verip vermediği. Kimi insanlar heyecan arayışını yanlış seçimlerle bulabiliyor, ama başkalarının duygularına ya da kendi sağlığına zarar veren durumlar bir noktada kişiyi yıpratabilir. Kendine şu soruyu sorabilirsin: "Bu seçimlerim beni gerçekten mutlu mu ediyor, yoksa kısa vadeli bir kaçış mı?" 🌟 Bazı şeyler sana keyif verirken sorumluluklarını da unutmamak önemli. 🙂
Cevap
2Cevap
Her şeyden önce benim isteklerimin olması. Alkol veya flörtöz birisi değilim. Eğlenmeyi ve gezmeyi çok severim.
şu an için yok. Bu saydıklarının kaçta kaçı var sende😆
Yazdıklarının hiçbiri yok
Var tabi
Çokça var
Olmaz mııı var tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?