O kız neden böyle davranıyor o kadar merak ediyorum ki iç dünyasını?

Sınıfımızda bir tane kız var kimseyle konuşmuyor kimseyle arkadaşlık etmiyor. Her şeyi tek başına yapıyor ve böyle insanlara karşı çok ilgisiz yani bir ortama girdiğinde kimseye bakmıyor hep başını dik tutmaya çalışıyor ve yanına biri oturduğunda mesela iğrenir ya da korkar gibi bir hali var. Bu kız okulun başlarında böyle değildi arkadaşları vardı ama sonradan öyle oldu Niye bilmiyorum aralarında ne yaşandı falan filan. Sonra bu kıza gruptan birkaç kişi zorbalık yaptı birkaç kez en sonunda bazı kişiler kızı savundular. Neyse işte kız duyduğum kadarıyla grup ödevlerinde hep yalnız kalıyormuş ve kimse ama gruba almak istemiyormuş sorumsuz falan dediler bazı onunla aynı grupta yer alanlar ama ben ona ayrı bir muamele yapıldığını düşünüyorum sanki bu işin bahanesi gibi. Çünkü biliyorum ondan daha sorumsuz kişiler de var ama arkadaşları onlara karşı alttan alıyor sorun yok diyorlar. Sizce bu kız gerçekten kimseyle arkadaş olmaya ihtiyaç duymuyor mu yani bir insan nasıl ihtiyaç duymaz ki sonuçta sosyal varlıklarız

O kız neden böyle davranıyor o kadar merak ediyorum ki iç dünyasını?