Bu beni kibirli yapar mı?

• Standart denebilecek güzellikte ve fizikte, düzgün çevresi ve düzgün yaşantısı olan görece zeki ve anlaşması kolay biriyim. Yaşım artık çok genç sayılmaz ama dış görüntüm sebebiyle 6-7 yaş genç duruyorum bakımlı olduğum için. İyi bir işim var. Ve eğlenceli biriyim. Bana görüşmek için önerdikleri insanlar kel göbekli bakımsız veya iş olarak benden daha düşük seviyede insanlar oluyor. Bunun sebebi de yaşımdan dolayı bana öylesini layık görüyorlar. Bi lafı var maalesef 32 yaşına geldin daha neyi begenmiyosun al işte bekar erkek… ama mesela görücü usulü değil de kendim biriyle tanıştığımda genç yakışıklı ve kariyerli insanların ilgisini çekiyorum ve onlar tarafından beğeniliyorum. Ama takdir edersiniz ki bu tarz insanlar da güvenilmez ve evlilik gibi niyetleri olmayan insanlar. Şimdi arada bu kadar uç olunca da bana önerdiklerinde ister istemez bunu mu bana layık görüyorlar diye düşünceye kapılabiliyorum. Kendime de kızıyorum aslında bu ne kibirli bir düşünce diye. Ama işte insan biraz da denklik gözetir sırf 30 u geçtim diye de bunu bulduğuna şükret yaklaşımı çok kırıcı.
Bu beni kibirli yapar mı?