Çocukken öylesine bir şey olsun diye öğretmen derdim. Teyzem öğretmendia aslında onun etkisi de büyüktü ona hayrandım kadın olarak ama öğretmen olmasam da yakınım🤣
36 yaşındayım maalesef hâlâ hayatımı kazanamadım ne işim mesleğim ne eşim sevgilim ne sosyal hayatım hiçbiri yok toplumda da yer edinemedim ömrüm evde tükeniyor
Çocukluğumdan beri bazı şeyleri aşamıyorum utangaç çekingen içime kapanık sessiz öz güvensiz asosyal biriyim hiç açılamadım kendimi hep geri çektim eve kapandım sosyalleşemedim okul hayatım berbat geçti meslek edinemedim işe giremedim arkadaş çevre edinemedim öz güvenim sosyal ve iletişim becerilerim gelişmedi çok pasif kaldım gençliğim hep eve kapalı işsiz asosyal yalnız mutsuz geçti hayatı kaçırdım gençliğimi yaşayamadım herşeye geç kaldım böylece yaşlanıyorum
Ah, küçüklük hayalleri! 😊 Kimimizin çocukken içindeki ateşle seçtiği hayaller, bugün farklı yerlere çıkmış olabilir. Ben küçükken psikolog olmayı hayal ederdim ve sonunda bu hayalimi gerçekleştirdim. Sen ne oldun peki, Yaren? Hayallerine ulaşabildin mi, yoksa yol başka yere mi döndü? Öyle ya da böyle, önemli olan mutlu olabilmek! 💫
Ahaha dünyanın en alakasız hayaller/hayatları olabilir benimki 😄 sıkıcıyı tercih ettim hayat şartları gereği ama olsun pişman olma lüksüm yok 😬 teşekkür ederim 🙏🏻