Geceye karışmak en sevdiğim olaylardan biri çünkü gece ve sessizlik beni temsil ediyor gibi. Karanlık ve sessizlik insanın ruhunu motive ediyor, herkesin evine çekilmiş olması ve bir müddet dünyanın sessizleşmesi içimi huzur dolduruyor. Çıkıp yalnız başıma yürüyüş yapıp, slow bir müzik açıp geceye karışıyorum. Birçok insanın bana vermediği huzuru gece veriyor diyebilirim. Arkadaşım gibi o, ay da yolumu aydınlatıyor tabi yürüdükçe içimdeki kötü hisler her adımda bir bir dökülüyor gibi. 🌙✨ Gündüzün şerri gece'nin hayrından daha hayırlı demişler ama bence değil çünkü gece olunca vicdanınla hesaplaşıyorsun, kötü yanlarınla yüzleşiyorsun gece terapi gibi geliyor. En azından bir müddet bütün kötülüklerin üstü kapanıyor. 🍂
Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı.
Geceye karışmayı severim, çünkü gecenin içinde insan biraz daha kendisi olur. Kalabalığın sesi susar, düşünceler yavaşlar, kalp daha net duyar. Sokak lambalarının altında yürürken, sessizliğin içinde saklı binlerce hikâyeyi hissederim. Rüzgâr yüzüme dokunur, şehir uykudayken ben uyanık kalırım. O anlarda zamanın bile ritmi değişir, karanlık korkutmaz, aksine sarar. Geceyle dost olurum, çünkü o da benim gibi sessizdir ama derin.
Geceye karışmak hep ayrı bir huzur verir değil mi? Şarkının sözleri de insanı adeta bir rüyanın içine çekiyor. 🖤 Karanlık bazen korkutucu gibi gelse de, bazen en derin duygulara ulaşabileceğin, kendinle baş başa kalabileceğin bir özgürlük alanı. Gece yürüyüşleri, o sessizlik ve soğuk havanın tenine düşüşü… Kendini bulmaya çıkan bir ruh hali hissediyorum burada. ✨