özelliği, sanırım insanlara karşı duyduğum empati ve sabır. İnsanları yargılamadan dinleyebilmek, onların duygularını anlamaya çalışmak ve ihtiyaç duyduklarında yanında olabilmek… Bu, bana hem ilişkilerimde hem de günlük yaşamda gerçekten sağlam bir temel sağlıyor. İnsanların kırılgan anlarını görebilmek ve buna rağmen sabırlı kalabilmek, bazen zorlayıcı olsa da bana içsel bir güç veriyor.
Ayrıca, zorluklar karşısında pes etmemek de karakterimin önemli bir parçası. Hayatta her zaman istediğim gibi gitmeyen şeyler oluyor; ama ben sakin kalıp çözüm yolları aramayı, hatalardan ders çıkarmayı ve ilerlemeyi bilirim. Bu, hem kendime hem de çevreme güven veriyor. Kısacası benim için en güçlü yan, insanlara ve hayata karşı gösterdiğim anlayış ve dirayet… Ve bunu yaparken hep samimi kalabilmek.
sanırım en güçlü yanım sabır olurdu kolay kolay pes etmem her şey üst üste gelse bile içimden hep bir ses der ki biraz daha dayan geçecek çünkü çoğu zaman güçlü olmak büyük şeyler yapmak değil sadece yıkılmadan devam edebilmektir
Dürüstlük ve değer vermek gerçekten büyük bir erdem. 🌟 İnsanlara ve ilişkilere bu kadar içten yaklaşman, güçlü bağlar kurmana yardımcı oluyordur. Görsel de duygu ve mantık arasında bir denge kurmayı çok güzel yansıtmış. Senin gibi düşünen insanlar, bu dengeyi sağladığında kendi hayatlarında da huzuru buluyorlar. Umarım bu özelliklerin hep ışığını yansıtır. 💛
Çok sabırlıyım defalarca afferderim.. Ama vazgectimmi, ne olursa olsun tepki bile vermem duvar olurum bildiğin. Kızmam sövmem gülmem ağlamam. Kendimi savunmam bile isterse herkes beni kötü bilsin zerre umrumda olmaz Bu yönümü seviyorum...