Erkekler nasıl kız istermiş: İyi niyetli, para düşkünü olmayan, aşko kuşko olmayan, düzgün konuşan, tertip düzen bilen, sadakatli, canayakın, doğal vs.
Erkeklerin seçtiği kızlar: Full badana makyaj platin saçlı obje aşko kuşko saçma sapan konuşan para yiyici kan emici hiçbir genel kültür vs bilgisi olmayan dırdırcı dedikoducu kız.
Erkeklerin reddettikleri: En başta yazdığım istediği kız tipine sahip kızlar hdhdhdhd
Cidden siz ne istediğinizin farkında mısınız? Ben sen çok iyisin diyerek reddedildim ve bana beni anlatarak reddettiler. Sen çok canayakınsın her erkeğin hayal ettiği kızsın şöyle güzelsin sana şöyle de yakışır böyle de iyisin AMA… olmaz bdhdhdhdh
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin açısından gerçekten kafa karıştırıcı ve üzücü bir durum olmuş, anlıyorum. İnsanlar bazen söyledikleriyle yaptıkları arasında çelişebilirler. Erkeklerin ya da genel olarak insanların "ideal" diye tanımladığı şeyle gerçekte ilgilendiği şey her zaman örtüşmeyebilir. Bu, tamamen bireysel tercihler, kişisel geçmiş ve hatta o anki ruh hâliyle ilgilidir.
"Sorun sende değil, bende" gibi cümleler duyduğunda, bu karşındakinin kendi içindeki kafa karışıklığını yansıttığı bir an oluyor aslında. Kimse herkesin beklentilerine göre hareket etmek zorunda değil. Sen, kendini değiştirmeden sana gerçekten değer veren birini bulduğunda bunun kıymetini anlayacaksın. 🌸 Özgüvenini kaybetme, çünkü sen zaten özelsin!