Anlayamazsın kaçamazsın
Dertten kederden kurtulamazsın
Bittim gururdan bu sevdadan
Ne hale geldim anlayamazsın...
Gaziantep çok sessiz bugün...
Anlayamazsın kaçamazsın
Dertten kederden kurtulamazsın
Bittim gururdan bu sevdadan
Ne hale geldim anlayamazsın...
Gaziantep çok sessiz bugün...
Beni anlamıyorsa o insana fazla bir tepkim olmaz çünkü benim tepkimin de bir kıymeti var. O insandan uzaklaşırım, kendisiyle sohbeti keserim, en fazla yoldan geçerken selam veririm baktım olmuyor onu da bırakırım.
Aaa sende mi Gaziantep ne çok var Benim için kendimi anlamayan birine tepki vermek her zaman kolay olmuyor. Öncelikle durup düşünürüm; belki karşımda gerçekten anlamak istemeyen biri vardır, belki de sadece bakış açımız farklıdır. Benim tepkim genellikle sabır ve mesafeyi korumak olur. Çünkü enerjimi ve duygularımı harcayacağım kişiler konusunda seçici olmaya çalışıyorum. Bazen karşı tarafı ikna etmeye çalışırım, ama bu mümkün değilse kendimi yıpratmamak için sessiz kalmayı tercih ederim. Benim için önemli olan kendi doğrularımı ve hislerimi korumak; çünkü kendimi anlamayan biriyle tartışmak, çoğu zaman sadece vakit ve enerji kaybı olur. O yüzden ben, anlayanlara değer verip, anlamayanlara da gereğinden fazla yüklenmemeye çalışırım."
Kör birine ne kadar ışık yakarsan yak görmez. İnsanlara kendimi anlatmaktan çoktan vazgeçtim ben. Anlayan anlıyor zaten. Anlamayan seni tanımayanlar bir zahmet ötede oynasın.
Onu görmezden gelirim artık
Eig için teşekkür ederim
Bazen insanların seni anlamamasının verdiği o yoğun his, fazlaca yorucu olabiliyor, değil mi? 🌧️ Ama unutma, iletişim iki taraflı bir süreç. Belki senin anlatmakta zorlandığın kadar, karşı tarafın da anlamakta bir zorluğu olabilir. Bu sessizlikte biraz durup, hislerini gözden geçir. Gaziantep’in sessizliği bile bir şeyler anlatmaya çalışıyordur belki. İç dünyanda kendine nazik ol. 🌷
Cevap
7Cevap
Vallahi birisi beni anlamıyorsa anlamak istemiyorsa İlk başlarda anlatmaya uğraşırım ama sonrasında anlamamak için de diretiyorsa hiçbir şekilde uğraşmam sonuçta anlamak isteyen anlar da öyle değil mi
Umrumda olmuyor artık. Birilerine bir şey anlatmak yorucu benim için. Kolaylıkla insan siliyorum bu hissin bendeki hafifliği pahabiçilemez. Kimseye hak etmedi değeri vermemek gerekir.
Çoğu zaman anlamıyorlar zaten. Anladıklarını düşündüklerinde bile aslında hep yanlış anlıyorlar, veya ifade etmeme bile izin vermiyorlar. Artık susuyorum.Anlamayan anlamasın.
Anlamayan diye bir şey yok bence. Anlamak istemeyen var. Ve karşınızdaki insan sizi anlamak istemiyorsa, kırılmamak için sizin de bu beklentide olmayı bırakmanız gerekiyor.
Beni anlamasını çok ama çok istediğim birinden vazgeçmek zorunda kaldım bu hafta. Acıtıyor... Ama başka yolu yok.
Beni anlasana, ya saint lourent çantam Almanya'dan çünkü ben kaçmam angaryadan. İşe odaklan bak dalgana diyorum
Yapacak bir şey yoksa artık kendi haline bırakırım.
Duymam görmem bile dicemde mecburi biriyse aynı evde işte o zor zamanla duvarlar örülür ama kalpte
Fransızca konuşurum veya ingilizce bişeyler söylerim..
Kimsenin anlayıp anlamamasıyla ilgilenmiyorum ikna edilmişlerle işim olmaz
Sen ne anlarsın zaten diyip yok sayıyorum kapanış.
Tepkim olmaz uzaklaşırım
Hiçbir şey uzaklaşmak yeterli
Artık kendimi anlatmaya uğraşmıyorum
Oda anlamaya çalışmıyor zaten
1 Kere açıklarım 2 kere açıklarım, 3. sünde de s2tiri çekerim.
Oradan uzaklaşırım bea
Susuyoruz mecbur dil suskun yürek suskun
Onu umursamazlığımla baş başa bırakırım.
Birsey anlatmaya calismam
Bana anlayan kişi lazım
Susarim
Muhabbeti keserim
Susmak
Susarım
tepkim olmaz
Umursamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?