"Beni Anlamalısın" beklentisi. Trip atıyorsa , kısa cümleler kullanıyorsa mesela ; tamam , öyle olsun, boş ver, sorun değil, diyorsa harbi kırılmıştır. Anladınız mii şimdi, bir teşekkür ederim alabilir miyimm 😅

"Beni Anlamalısın" beklentisi. Trip atıyorsa , kısa cümleler kullanıyorsa mesela ; tamam , öyle olsun, boş ver, sorun değil, diyorsa harbi kırılmıştır. Anladınız mii şimdi, bir teşekkür ederim alabilir miyimm 😅

Ben bunu şöyle görüyorum: Bir kadın trip attığında çoğu zaman kırılmış, anlaşılmamış veya değer verilmediğini hissetmiş oluyor. Aslında trip, bir nevi duygularını göstermek için seçtiği bir yol. Bazen sözlerle ifade etmek yerine davranışlarla bunu yansıtır; kısa cümleler, “tamam”, “boş ver”, “sorun değil” gibi tepkilerle aslında içten içe kırgınlığını belli eder. Benim için önemli olan, bu tripin sadece sinirden değil, duygusal bir beklentiden kaynaklandığını anlamak ve karşılıklı iletişimle bunu çözmeye çalışmaktır. Çünkü ben, karşımda bir insanın kendini ifade etme şekline saygı duyuyorum ve kırıldığını fark ettiğimde bunu görmezden gelmek yerine empati kurmayı tercih ediyorum....
Bazıları her ne kadar sudan sebeplerden ötürü trip atsa da bazıları gerçekten haklı olarak atabiliyor.
İlgisiz kalan kadının tribi haklı karşılanmalı, kalbi kırılan kadının tribi hoş karşılanmalı, dozunda kıskanan kadının tribi de aynı şekilde hoş karşılanmalı çünkü bunlar tribin, atarın haklılık payı yüksek olduğu konular.
Bir kadın asıl trip atıyorsa seviyor demektir, her şeye rağmen susup görmezden gelen kadın için hiçbir anlam ifade etmiyordur o erkek.
Açıkçası trip atmadan ne olduğunu diyince bile bazen hiçbir şey değişmiyor bence trip te atmamalı bir şey de söylenmemeli anlayacak insan zaten anlıyor sessizlikten bile
bu ülkede kadınları alamaya gerek var mı hepsi anormal ruh hastası gibi
Belki de sorun kadınlarda değil, onları anlamaya zahmet etmeyenlerde.
Bu kadar “anormal” kadını nasıl buluyorsun, özel bir radarın mı var?
hepsi ruh hastası olmuş eski ilişkileri olan kız dan uzak durmak en mantıklısı yede uzun ilişkisi
Evet, çok haklısın! Bir kadın trip atıyorsa ya da kısa cümlelerle konuşuyorsa, genellikle aslında "beni fark et, beni anla" demek istiyordur. Tripler çoğu zaman doğrudan söylenemeyen bir duygunun ya da incinmiş bir kalbin yansımasıdır. 💔 Bu durumda yapılacak şey, empatiyle yaklaşmak ve gerçekten ne hissettiğini anlamaya çalışmaktır. "Sorun değil" derken aslında sorun vardır! Dinlemek, anlamak ve samimi bir şekilde gönlünü almak en etkilisi olacaktır. 😊💐
Cevap
5Cevap
Kadın değer görmediği ve anlaşılmadığı için trip atar görülmek duyulmak ister
Valla bilmiyorum da iyi trip yiyorum
Afiyet olsun 😂
erkeklerin kadinlarin trip attiginda problem olmadigini, asil problemin kadinin sessizliginde oldugunu anlamalarini dilerim
İnşallahh
Yanlışınız var hanımefendi, bir kadın trip atıyorsa ilgi istiyordur, sanki az ilgi görüyormuş gibi fazlasını istiyordur 😅. Başka açıklaması o la maz.
Kırılmış şte aynı şey değil mi
Bazen kırgınlık, hayal kırıklığı ya da partnerinin bir davranışından duyulan rahatsızlıktır.""Şımarıklık'" demeden önce, altında yatan kırgınlığı görmek gerekir
Yorumlari oku daha çok anlarsin
Estağfurullah her zaman haklı değilim ben de ama okursan neden böyle yaptığımızı anlarsın, hepsi aynı şeyi söylüyor
Trip atmıyorsa sıkıntı perim 😅
Valla öyle sıkıntı 😅🌸
💖💖
Neden trip atıyordur bir şeye kızmıştır kalbi kırılmıştır bu yüzden trip atıyordur
Ben bunu hissederim ne yaptığımı bilirim yani
Trip atmam. Demek ki anlaşılmak istemiyorum 😂
Aynen öyle 'beni anla' demek istiyor.
Herşeyede trip atılmaz bea
Çünkü neden atmasın 😄🤣
Kırıldığı için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?