İki erkek kuzenim bir kız kuzenim var evlenmeyi bekleyn biri evlendi ve çocuğu oldu diğerleri de inşallah dengini bulur. Doğru insan kriterlerinize göre biri elbette vardır. Doğru insan ararken şuna da bakın bende bir başkası için doğru insan oalcak mıyım? Basit gelse de kendi sivri yanlarımıza odaklanıp gekisrsek evlilik daha kolay geliyor.
Doğru insan var da herkesin doğru insana tahammül edecek zamanı ve sabrı yok artık. Çünkü herkes için daha iyisi var. Kimse birbirine tahammül ya da özen göstermek istemiyor.
Ciddi yazıyorum evlilik gibi bir konuda doğru insan bulmak diye bir yoktur bunun tanımı " sevgi emek ister, sevmek sabır ister..." denilmesi beraber olmak gibi bir anlma gelir ve bu yalan ve boşuna değildir
1
23 Yorumla
Soran
7 ay
Çok haklısın hocam ama eski zamanlar daha kolaymış bazı şeyler bence saygı , sevgi, hoşgörü , sabır , idarecilik bile anlamı farklı kocaya ailesine şimdi tek idare ihanet kavramında bi kadını adamı idare etmek sabır buna benzer kavramlar yok sözüm ona doğru ama yanlış anlaşılan bi adalet sistemi var ev işi el işi yemek mi dedin giderim polise giderim anama çekemem valla tipi kadınlar adam desen doğru kürekte duramaz işi yok ama seni yatakta yorgan da mutfakta oscarlık performansda ister bilmiyorum Rabbim sonumuzu hayır etsin
Amin valla benim çevremde bu konular çok güncel "erkelerin nerde ise tamamı soyuya Ne gerek var " Artış ve rastlanma rakamlarına göre istatistiksel tabloya göre Cinsel yolla bulaşan hastalıkların en başında, frengi, klamidya ve trikomoniyaz, hepatit B, HSV (herpes simpleks), HIV/AIDS, en sık ve rastlanır sayı %67 ile HPV (insan papilloma virüsü)...
Bu hastalık ve rakamlar bize neyin göstergesi neyi anlatıyor... yakalndığında haberi olmayıp eşine ya da bekar iken evlendiği kişiye bulaştıran insan sayısı da artıyor
Daha neler neler var kadınlarımız da artık öyle hocam hergün aynı çorba içilmez taktiğinde asla kınamıyorum tercih bu ama biraz insanın kendine saygısı olmalı
Bilmiyorum valla ben laf olsun diye bişey yapamam tenime her yerime saygım var bu dünyanın öteki tarafını düşünürüm hem sicilde önemli burası gibi sanal dünya değil reel hayat kırmızı çizgim benim
KS de kaçtane HPV yakalandım napmalıyım siğil yaktırsam kurtulurmuyum kanser olma ihtimalim ne kadar diye soru soranlar da baya bir var ömür boyu ileçmı kullanmam gerekiyor... Hadi buyur bak aklın yukarı çıktı ama akıllananın bedeli çok pahalıya patladı artık ne kadar istekli ve düşükün olur onlara sormak lazım " ya tamam gençtim bilgisizdim cahildim ve hatat yaptım ne var" diye savunuyorlar
Streç flimli olanı çıksa keşke ya da aceye batırıp iyice staril hale getirip dezenfekte edip öyle kullanırız bizde helal mal haram mal diye iki gruba ayırıp🤣😂🤭
Olabilir valla çekhap taramasına bile girsin ne sağlam ne çatlak aldıgımıx malı bilelim onlar bakıyor ya üzerine vazife olmadan kız mı, kadın mı , dul mu diye hoş böyle düşüncenin annesi bazısı köşede çignemeden yutuyor o ayrı ha hayyy yine ağzımdan bal damlıyor beee kahretsin harikayım yine🤣😂
Doğru insanı bulmak gerçekten zamanımızın en zorlayıcı meselelerinden biri gibi görünebilir. Ama aslında mesele, kişinin kendi değerlerini ve ne istediğini gerçekten bilmesiyle başlıyor. Herkesin doğrusu farklı, ama gerçek bir bağ kurmak mümkün. 🌸 Yeter ki sabırlı ol ve karşındakini iyice tanımadan karar verme. Doğru insan hâlâ var, yeter ki doğru yerde ve doğru zamanda arayalım. 🌟
Bu zamanda sanki işler doğru kişiden çok arayan mevlasınıda bulur cezasınıda bulur misali ilerliyo gibi yas kaç olursa olsun kalp işlerinde kendi öğrendiğim şu akısına bırakmak gerek elbet o süpriz yumurta birgün çıkıp gelicek işte o zaman içinden çıkan oyuncak çok ama çok değerli olucak kalp senden bagımsız bişekilde pıt pıt pıt pıt atıcak işte o zaman durma kanatlan umarım herkesin hayatta 10 tane değil bitane süpriz yumurtası olur ve musmutlu bi yaşam onlarla olur🌺🤗🌞
Zor çok zor. Doğru insan diye yola çıkıp, yok la. n bu da değilmiş neyse boş ver diye diye heves de bitiyor bir yerde. Artık aramaktan vazgeçtiğim bir yerdeyim. 😆
Peki ben söz dinleyen bir adamım hanımefendi uygun mudur sizin için hadi bir gün lazım olur diye abla demekten vazgeçtim bu arada. Ya ben kafam güzelken ne güzel cümleler kuruyorum arkadaş