Biri sizi kopyalasa yaşam tarzınızı zevklerinizi yediğinizi içtiğiniz sürdüğünüz kreme kadar her şeyi kopyalarsa ne hissederdin?

Bunu onun yüzüne vurur muydunuz yoksa görmezden gelir miydiniz gerçi hayatımda böyle insanlar çok ben kime ne yaptım ne ettim bilmiyorum ama sürekli karşıma öyle insanlar çıkıyor hayatımda en yakınımda tuttuğum insanlar beni kopyalayıp sonra da arkadaşlık adına at yarışına giriyorlar bir tanesi var en önemlisi on senelik komşum artık komşu değiliz ama yine de birbirimize yakın semtlerde oturuyoruz hatta çocuğunun kreşine kadar her şeyimi her şeyi ayıptır söylemesi iç giymeme kadar her şeyimi kopyalıyor bir de sonra sanki kendisinin fikriymiş gibi kendisi keşfetmiş kendi hobisi zevkleriymiş gibi bana anlatıyor ben de diyorum ki sen onu bendenöğrendin bir ay iki ay önce bu konuyu konuşmuştuk şimdi sen onu tekrarlıyorsun mesela evime Smeg ürünleri aldım en yakın zamanda olan bir şey diyorum, kadın gitti kredi çekti o da aldı, hangi ülkeye gitsek aynı ülkelere gidiyor hatta aynı otelde falan konaklıyorlar bu durumla nasıl başa çıkarım, bir de eşi de durumun farkında galiba
Biri sizi kopyalasa yaşam tarzınızı zevklerinizi yediğinizi içtiğiniz sürdüğünüz kreme kadar her şeyi kopyalarsa ne hissederdin?