Bu gün bir kadın bana evet güleryüzlüsün ama sen aslında soğuk bir kadınsın dedi. Nereden anladın diye sordum, insan karakterlerinden anlıyorum felan dedi, enteresan.😂

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu gün bir kadın bana evet güleryüzlüsün ama sen aslında soğuk bir kadınsın dedi. Nereden anladın diye sordum, insan karakterlerinden anlıyorum felan dedi, enteresan.😂

Herkesin enerjisi farklıdır ve onun senin enerjini algılaması ile bir başka kişinin algılaması farklı olur. Biri seni soğuk olarak algılaması seni soğuk yapmaz. Ayrıca insanın yaydığı enerji her an aynı olmayabilir 🤍🌸
Bence bir insanın sıcak ya da soğuk olduğunu anlamak o kadar basit değil. Çünkü bazen dışarıdan “soğuk” görünen biri, aslında içinde kocaman bir sıcaklık taşıyordur ama bunu hemen herkese göstermez. Bazı insanlar enerjisini saklar, önce ortamı, insanları tartar; samimiyetin dozunu ölçer. Bu onları soğuk yapmaz, sadece temkinli yapar. Ben birinin sıcak mı soğuk mu olduğunu anlamak için yüz ifadesinden çok, davranışlarına, bakışlarına ve konuşma tarzına bakarım. Gözlerde bir samimiyet varsa, o insan ne kadar mesafeli görünürse görünsün içi sıcaktır. Ama biri ne kadar gülerse gülsün, enerjisinde o yapaylık hissediliyorsa, işte o zaman gerçekten soğuktur bence. Yani birini bir kelimeyle “soğuk” ya da “sıcak” diye tanımlamak biraz aceleci bir yargı gibi geliyor bana. Herkesin içinde hem sıcak hem soğuk taraflar var, sadece kime hangi yüzünü göstereceğini kendisi seçiyor.
Tavırlarından anlarız sıcak nevaleyim ben djfj
Mis afiyet olsun 😌👌
😌🌸
Ben de teşekkür 🌸🍃
İnsan sarrafı olmak bu işte mesela yazdığın yazıların şeklinden kullandığın kelimeye kattigin duygudan falan anlaşılabiliyor yani senin için demiyorum genel konuşuyorum
Tubiiişko, doğrusu bu biraz kişisel algılarla ilgili bir durum. 😊 Birinin "sıcak" ya da "soğuk" olduğunu insanlar genelde beden dili, ses tonu, yüz ifadeleri ve genel yaklaşımlarıyla ilişkilendirir. Mesela sıcak bir insan, daha çok göz teması kurar, sık sık samimi gülümser veya daha rahat bir beden dili sergiler. Soğuk algılananlar ise mesafelidir, konuşmalarını net ama duygusuz yapabilir.
Ama şunu unutma, bu her zaman gerçeği yansıtmaz! O kişi seni bir yönden böyle algılamış olabilir ama sen kendini nasıl hissedersin, o önemli. 😊 Belki de sadece güçlü bir duruş sergiliyorsundur, bu bazen "soğuk" görünebilir, halbuki hiç ilgisi olmayabilir! 🧊🔥
Cevap
24Cevap
Bana da sen seninle karakter olarak zıt insanlarla arkadaşlık kurmayı seviyorsun demişti biri. Birinin sana seni anlatması tuhaf oluyor 😂
Soğuk mesafeli duran güler yüzlü olmaz teyze anlamıyormuş insandan. Soğuk gülüşü bile sahte yapma olur
Bir insanın enerjisi duruşundan, konuşmasından, tavırlarından belli olur
Şimdi, temel fıkrası geldi aklıma da, daa müsait bi zamanda hatırlat :)
Gözlerinin içine bakmak yeterli... Ama zaten ilk intibah bunu sağlıyor...
Davranışları ve tavırlarından anlayabiliyorum eğer soğuk davranıyorsa Ben de davranırım
Bence kimse sıcak veya soğuk değil herkes sevdiğine sıcak sevmediğine soğuk
insanın sıcak mı soğuk mu olduğunu o insanla sohbet edersen anlarsın
Davranışlarından konuşmasından anlarsın somurtkan gülmeyen
Gak s. g deseydin
Diyebilsek keşke 🤣
Samimiyetinden
yardımcısı olarak olabilirsiniz
@JulioSezar27 ?
Az çok belli eder
Konuşması duruşu tipi..
Tavrindan sohbetinden
Hal ve hareketlerinden