Milton defa söyledim şu terlikleri halı üstünde çıkarma diye her seferinde tamam aşkım diyip aynısını yapıyor🤬 o terliği ben... ya bir şeyide bir seferde anlayın ya, ne olurki yani valla aynı şeyleri yapmaktan beyin nöronlarım köreldi

Milton defa söyledim şu terlikleri halı üstünde çıkarma diye her seferinde tamam aşkım diyip aynısını yapıyor🤬 o terliği ben... ya bir şeyide bir seferde anlayın ya, ne olurki yani valla aynı şeyleri yapmaktan beyin nöronlarım köreldi

Anladığım kadarıyla çok detaycısın ve ayrıntılara takılıyorsun sen al bir saniye sürmez köşeye koy konu kapanır Bir dahakine koyarsın tekrar uyarırsın bu mu yani problem bence en güzel sorunun bu olsun boş ver başka konularda sıkıntı yoksa devam ke
Bu dediğini 17 sene yapıyor olmak sıktı artık, önemlid eğil diye diye ben sinir hastası okucam
Bende askeriye usulü var, hersey yerli yerinde nizamlı olacak. Olmazsa sinirlerim bozulur, küçükten alışma olayı. Annem veya ablam arkamı toplamadığı için öyle olmadım.
Abim var oda dağınığın önde gideni, çayını bile kendi kalkmaz kız kardeşine doldurturdu.
Yani aynı aileden iki farklı modda erkek yetişebilir. Bu kişinin, karşısındakine duyduğu saygıyla alakalı. Kendini geliştirmek, öğrendiğini uygulamakta ayrı marifet. O yüzden "ler" eki kullanırken düzen hastası olan bilmem kaç milyon erkeğide katmazsanız iyi olur. Günah alıyorsunuz, eşinize özel sitem ediniz lütfen...
Ben genel olarak ortaya laf attım, öyle değilseniz üstünüze alınmayın lütfen..
Erkeğim ve "erkekler" dediğiniz guruba dahilim. Ve fişlenmeyi red ediyorum. Biz fabrikadan aynı yazılımla çıkan makineler değiliz. Karakterde en az parmak izi kadar kişiye özeldir. Bu yüzden ön yargılar hiç iyi bisey değildir, iyi günler.
Tanıdom seni. Bana muhalefet misin sen bu sitede
Nickinizi ilk defa görüyorum. Sabah akşam bu sitede de takılmıyorum. Arada girer takılır çıkarım. Öyle kimseyi de takıntı yaptığım yok. Gerçek hayatta insanlara takılmam ben, sanalda kimi niye takıntı yapayım. Söylediklerim doğru diye, size muhalefet mi olmuş oluyorum. Kocam çok dağınık diye soru açsanız, bu konuşmayı yapmıyor olurduk. Ben şimdi bütün kadınlar takıntılı, desem hoş olur mu. Hiç biseyi takıntı yapmayan birsürude kadın vardır sonuçta. Sizin durumunuza takıntılık demiyorum. Örnek olması için söyledim, yoksa haklısınız. Birsey alındığı yere, iş bitince konulursa dağınıklık olmaz ve toplama gereği de olmaz.
1- kızım sen iyi misin ne fark eder nerde çıkardığı nasıl saçma bi fantezi bu?
2-anlamadığımızdan değil sallamadığımızdan, istesek te bu kadar saçma şeyleri umursayamayız, erkek beyni umursamadığı bilgiyi işlemez işe yaramaz olduğu için bahsettiğimiz bilgi.
Beyniniz genetik olarak küçük çünkü.. çok şey farkediyor tüm gün evdeyim ve mutfak önü defalarca ayapıma takılıyor. Ayrıca terlik gibi kişisel bir eşya ve dediğin gibi önemsiz bir şey ise niye bunun düzen soeumluluğunu yapmıyoraunuz. Her gün süpermen gibi dünyayı kurtarmaya çıkıyoraunzu sanki..
Yaw bi yürü git belliki sende çylesn bana laga luga yapma
1. Tanımadığın kişiye “kızım” diye hitap etmen saygısızlık
2. Sizin gibi “örnekler” doğal olarak yapmanız gerekenleri yapmaktan aciz olmakla kalmayıp bir de utanmadan umursamadığınızı söylemeniz, bizim de hiçbir şekilde sallamamamız gerektiğini anlamına gelir. Ondan sonra ilgisizlikten yakınmayın, o sizin yansımanızdır. İnsan ne ekerse onu biçer
3. Sinirli insan spell check yapmaz, özellikle de birileri yangına körükle giderse
@DarkAngelNyxx 1- kendimden başka herhangi birine özellikle de tanımadığım birine saygı duymakla alakam olmadığı kısmı geçelim, bana ve bütün hemcinslerime bu derece saçma s. lak bir nedenden beyinsiz diyecek kadar saygısız birine ben niye saygı duyayım?
2-aciz? doğal olarak YAPMAM GEREKEN? ya tebrik edeyim mükemmel bir narsistsin ve kendi doğrularını nesnel miş gibi gösterecek kadar yüzsüzsün ya da çok geçmiş olsun bu söylediğin saçmalığa inanacak kadar psikozlusun, bizi ilgilendirmeyen takıntılarınız hangi malca sebepten doğal olarak yapmamız gerek şey oluyormuş? ne münasebet? ve acizlik? evet saçma takıntılarını sallamaktan acizim hiç bi zaman da bu aciziyeti aşmak istemem keza bana zerre kadar faydası olmayan bir ilerleme olur bu.
3- canım şu anda bende senin yüzsüzlüğüne karşı kırmızı renge özlem duyma seviyesinde sinirliyim ama okuma yazma bilmeyen bir s. lak gibi yazmıyorum değil mi? acizlikten konuşalım ama 5 para etmez bir terlikle ilgili değil de daha kendi sinirlerine bile hakim olamayacak derece de aciz birinin başkalarının zekasına laf etmesiyle ilgili olsun.
NOT: spell check ne kurban olayım soyunuz da tükenmiyo imla kontrolü diyemedin de spell check mi dedin bitmedi batı özentiliğiniz 10 yıldır bu b. ktan dili akıcı konuşuyorum ve hayatımda bir kez olsun gayet tabi kendi dilimde söyleyebileceğim bir şeyi başka bir dilin terimi ile değiştirmedim, türkçe konuşun önce evladım türkçe sonra gelin terlik şikayeti yapın ya da bana saygı öğretmeye çalışın daha kendi dilinize saygınız yokken.
Süper zeka ben Türk değilim, Avrupalıyım bir kere, senin deyiminle BATILIYIM:)))) geri kalan yorumun zaten bir cevap vermeye layık değil, senin gibi saygısız bir bebe ile muhatap olanda suç. Hee bir de narsist görmek istiyorsan aynaya bakman yeterli evlat
@DarkAngelNyxx bebe? evlat? vay be, sonunda yaş muhabbeti açacak kadar düştün ha? karşında ki ezik sen argüman sunduğun halde cevap verdiğime değmezsin geyiği çekince veya yaş gibi sıkışan birinin son hamlesi tarzı bi cevap verdiğinde kazandığını bilirsin, sen az önce bana double win verdin ''ufaklık''.
ha bir de avrupalı olduğunu nereden bileyim s. lak? klasik özenti ergen zannettim seni.
ha ama nick ine melek kısmı hariç katılıyorum pek parlak değilsin çünkü keza.
Bende düzeni ve temizliği çok severim ama birinin arkasından toplamaktan nefret ediyorum! Zaten toplayana kadar insan hem yoruluyor hem de büyük bir vakit kaybı yaşıyor! Böyle “örneklerle” yaşamanın sonucu TÜKENMİŞLİK SENDROMU ve bunun etkileri çok ciddi. Kimse kimsenin duyguları ve akıl sağlığıyla oynamamalı ve emeğe saygı gösterilmeli🌸
Aynen
Ah içindeki isyanı hissettim! O terliklerin tam da o halı üstünde pozisyonlanması, gerçekten sabır testlerini zorluyor. Erkeklerin bazen küçük detayları sürekli unutması, kadınların da bu konuda çıldırması klasik bir ev halleri durumu. Onunla ciddi bir tonda konuş yerine, olayın biraz komik tarafını bulmaya çalışarak iletişim kur. “Aşkım, bu terliklerin burada yeri olduğunu mu düşünüyorsun cidden?” gibi bir cümleyle yaklaşıp göz göze gülüşebilirsiniz. Biraz mizahla belki bu alışkanlığı kırarsınız. 😊
Söylemedim mi sanıyorsun yahu, bemce bunların genetik olarak kodlamasında bir sorun var
Ah, işte bir klasik daha! Bazen gerçekten genetik kodlama gibi geliyor değil mi? 😂 Ama şöyle düşün; bunları önemsememesine değil, belki de senin bu konudaki kararlılığına güveniyor olabilir. Yani, "Nasıl olsa hatasını anlar ve düzeltir," diye düşünüyor olabilir. Ama sana bir şey diyeyim mi; bu terlik hadisesine uygun bir "ceza" yöntemi bulsan, belki mesaj daha net gider. Ne de olsa bazen sözdense küçük eylemler daha etkili. Misal, terlikleri bir süre saklamak? 😏
Kesinlikle katılıyorum 💯
Cevap
33Cevap
Tek derdin terlik olsun bacım daha ne dertler var bende
Buda basit görünüyor ama 17 yıldır he rgün kaç defa düzenliyorum ve sinirimi bozuyor.
Haklısın valla erkekler karım yapar rahatlığı ile pekde umursamıyo
Sinir oluypeum
Halı terliği diye bir şey var bir poşete koy vücudunun parçası gibi taşısın gelince çıkarıp poşetten giyip girsin içeri
😅
Derde bak :)) millet ne dertlerle uğraşıyor bu terliğe takmış.
Aynen taktım
Allah daha büyük dert vermesin:))
Takar tabii, takması normal. Bende düzeni ve temizliği çok severim ama birinin arkasından toplamaktan nefret ediyorum. Böyle “örneklerle” yaşamanın sonucu TÜKENMİŞLİK SENDROMU ve bunun etkileri çok ciddi. Kimse kimsenin duyguları ve akıl sağlığıyla oynamamalı ve emeğe saygı gösterilmeli✨
😅😅 kusura bakma “tükenmişlik sendromu” isyanlarda
@DarkAngelNyxx ahahahha 😃😃 evet onu farkettimm.. ben derde bak derken insanlar parasızlıkla işsizlikle hastalıklarla uğraşırken bu dert değil demek istedim.
Haklısın sjsjsj bizde biliyoruz. Ne varki böyle gereksiz şeyler bizi yorup hasta ediyor…. hastalık demişken 🤦♀️
@DarkAngelNyxx yok yok hastalık olmasın :)) seni delirten şeyler ne peki?
7/24 aç olup bende istemesi
@DarkAngelNyxx nasıl yani? :)
Eşine kızdıysan burada onu sitemlemen, ona saygısızlık ve etik değil
Merak etme kapıdan çıkarken onada söyledim , ee okada rzmana inatla yapmıyorsa bence bunu hakkeditor
Ona istediğini diyebilirsin. Fakat burada paylaşman hoş değil. Onunla senin aranda olan bir şey. Burada herkes kafasına göre yorum yapıyor. Hiç tanımayan birilerine eşini sitem edip, hiç tanımadığın o birilerinin içinden veya alenen laf söylemesine sebep oluyorsun. Sen ne dersen de, ikinizin arasında. Dış etkenlere neden yansıtıyorsun? Böyle şeylere şahit oldukça internetten nefret ediyorum. Özel hayatını, eşiyle olan sorunları, her şeyi iki üç yorum ya da etkileşim almak uğruna insanlar paylaşıyor. Çözülmeyen bir sorun varsa, yeri burası değil, çift terapistidir. İyi günler.
Bu bir telik sorunu bunun büyük bir mahremiyet oldupunu düşünmüyorum. Bu yazdıklarını sitede eşinin özel hallerini eksiklikşerini falan anlatan, ya da yaprıkşarı ile övünen ya da yapmadıkşarından dolayı aldarıcam şu bu gibi göneöimde olanlara söyle bence. Sizde insanları bir anşayon yani, gayette neyin paylaşılıp paylaşılmayacağının farkıbdayım bende. Nedense her türlü arsızlık yapablara sözüm önerileri özelden konuşmalar falan yapılıyor ama günlük basit sıradan şeyleri paylaşa lara bir rahibe performansı bekşiyorsuznuz. Biz azize değiliz, tamam mı peygamber de değiliz insanız..
Eve geldiğinde ayağına zorla mı giydiriyorsun terliği
Yoo kendi giyiniyor, ama çıkarığ ywrine koymasını beceremiypr
Alıp yerine koymak zoruna mı gidiyor Bacı
Böyle sanki normal hayatta bir yan görev gibi düşün bu evde düzensiz olmayı. Sjsjdjrj
Yaw he hee
Canım benim ben evli bile değilim sen niye şimdi bana patladın. 🥺
Aynı haltsınız çünkü gelecekte sende bu kafadasın
Meyvayı soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin.
Benim hakkımda peşin hüküm vermen çok saçma. Belki görebileceğin en iyi eş modeliyim. Önyargılı olman saçma değil mi?
Oda iyiymiş sanagıcıklık olsun diye yapıyor olabilir
Başka bir şey olduğunu düşğnmedim
Eline yapismaz ya sende al kenara koy. sen tastamam mısında onun eksikligini burada malzeme ediyorsun çok yazik
Bir kere olsa dediğin doğeu 17 yıldır aynı, sabır taşımıyım ben
Sonuçta giyince de halının üstüne basmıyor mu terlikle. basıyor sa ne farkeder ha mermer üstünde ha halının üstünde:)
Çok ünde şeylerle kendini sinir etme eşimi de bunaltma
Yahu halıya basması sorun değil, çıkarken öylece atıp gitmesi sorun
Valla abla bütün erkeklere laf etmeyin 😂😂 bak ben terliğimi çorabımı üstümü herşeyi nizami şekilde yerleştiririm... Ama babam ve kardeşlerim Allah muhafaza harp alanına çevirir... Gerçi burcum başak ve okb tim ondan olabilir bu kadar düzen sevdam
Valla annenüze yazıktır günahtır, katil olucam böyle devam ederse🤷♀️
Yok yok sakin ol ablam deme öyle dalgınlığına falan gelmiştir
Keşke öyle olsa kardeşimm ama değil, anlamayan anlamıyor. Bende de var benzer bir specimen. Bazı şeyleri ya idrak edemiyor ya da inadına yapıyor, bende çözemedim 🤦♀️
Belki terlik orayi seviyor
Adam köşede cikartti ama terlikler yurudu
Abi yolda kahkaha attım ya qhahaha
@FikirDanışmanı gulmek iyidir kardeşim:)
erkekler kudurmuş yorumlarda boş ver bacım fırlat kafasına bak bir daha yapıyor mu
Sorun sende hatun. Çok saklarsan hırsız edersin çok söylersen arsız edersin. 2 defa söyledin. Bir şey değişmedi mi. Al çöpe terliği. Terliğim nerede derse, g*^tüne soktum der geçersin. Ne diye andavala laf anlatmak için yırtınıyorsun ki.
Bu şu ana kadar bir erkekten gelen okuduğum en faydalı görüş EİC @Leviathan_S
Helal olsun abicim, bazı hemcinslerimin bile empati göstermedikleri yerde sen gösterebildin 👏🥳
@DarkAngelNyxx eğitilemeyen yaratıklara alerjim var. Kadını erkeği farketmiyor maalesef
Doğru söylüyorsun. Eğitim şart, ama insanların biraz da öğrenmeye istekli olmaları gerekiyor. Kadın olsun erkek olsun, biri bir huyundan rahatsız olduğunu söylerse hani o her ailede ve her evlilikte olması gerek sevgi ve saygıdan dolayı biraz özen gösterip karşındakini üzmemeli
@DarkAngelNyxx eğitim zihinleri öğrenmeye açmak demektir ponçik Eğer bir insanı Zihni öğrenmeye açık değilse o kişi Profesör de olsa çöptür ve eğitimsizdir benim ölçüm budur diploma sadece bir kağıt parçası öğrenim de sadece heba olan yıllar eğitim başka bir şey insanın içindeki hayvanı belli bir kalıba şekli şemale sokmaktır eğitim
Net 💯
O ev terliği mi? , benim abim de benim panduflarimi çalıyordu 🤣 verdim artık sonra annemin leoparli pandufuna geçti şu an 1 ay evde yok evde öyle duruyor 😄 ama en azından çıkaracağı yeri biliyor o.
Bu bilmiyor nereye çıkaracağını ama sinirimi bozuyor
Arkasını hiç toplamayacaksin paşa paşa yapacak
Olmuyor işte
Çöpe at gitsin sjsjsj kökten çözüm 🤣
Düzgün insanla evlenseydin böyle sorunlar olmazdı. Ben neden sabah uyanır uyanmaz yatağımı düzeltip odamın camını açıyorum? Veya işten gelince çamaşırlarımı yıkayıp asıyorum? Düzenli erkekler de var, öyle birisini bulamadıysanız şikayet etmek yersiz.
Ne bileim, anlınızda mı yazıyor sanki.. düzgününü bulucaz diye elden ele mi gezicez. Bulduk evlendik işte sonuö bu
Görücü usulü evlendim ben açıkcası evlendiğinded eböyle değildi, zaman içind eevrimleşiyor bu erkekler , resmen bir kimyasal biyorlıjik evrim geçiriyorsunxu
Eşinizinde başka herhangi bir şeyde kuralları varsa sizde onu çiğneyin sizin hissettiklerinizi hissetsin bakalım. Bir nevi empati :)
Çocuğun yok mu terlik bumerangı yeteneği kadınlarda oluyor. Bence fırlat kafasına 😂😂
Beceriksizim bu konuda
Ben çocuk olunca otomatik bu özellik yükleniyor sanıyordum 😂😂
Yok beceremiyorum
Bak teyze açılarını gösteriyor 😂😂
😅😅
Head shot’ta bittim 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benim onu yapmam için bunlardan birine ihtiyacım var 😅😅
youtube.com/shorts/sQdApIHm01c?si=74yCf4L8cr6gCXGl
Şeytan; hayır ben öldür demedim korkut dedim
Neden evlenmediğimi bir kez daha hatırlattı bu psikopat görsel 😂
Böyle isen evlenip kadınların balına bela olma zaten
Terlik giyiniyoruz hepimiz ve bu bir tercih giy diye zorlamadım
Zorlaeım çinkü ben temizliyorum her gün halıyı süpürüyorum yerleri sişiyorum ben herkesin kişisel eiyelarını toplamak zorunda mıyım
Kadınların erkeklerden neden daha fazla cümle kurdugunu acıklayan bir fotograf bu😀
Küçük detaylara takılmanız sizi yorar
Ama işte oluyor
☺️🌸
Beklentiyi kesmek daha rahat.
Olmuyor ama he rşeye akılları kesiyor bunu mu yapamayacaklar
Ev içi terliği değil mi bu? Halı üstünde olunca ne değişiyor? Anlamıyorum…
Ev içi terliği. Normal zamanda bir eşy yok fibi görünüyor ama her gün yerine değilde 10 cm sağına öylece atıp çıkarmak ve bende her gün kutsal bir görevmiş gibi sülürüp silerken bunu düzeltmekle uğraşmam sinirimi bozuyor..
Hayor neden kabulleneyimki..
🤣🤣🤣
Olmaz biz tamam der bildiğimizi okuruz
Uyuz olduğunuzu biliyorsunız
Hayır biz hayatı pratik ve mutlu yaşıyoruz.
Siz ufak tefeknayrıntılarla hayatı kendinşze zorlaştırıyorsunuz
Orada dursa ne olacak yani? :)
Çok şey oluyoe, sıkılıyoeum sinirim bozulyor
:))
Obsesif?
Hayır, değilim sağlıklı düşünen bemim bence
Kimse psikolojisine hasta demiyor. :)
😅
:)
bizimkisi de oyle
Yapmayın ozaman
Allah başka dert vermesin hocam
Bu da dert ama, söyle söyle yok yani aynı tas aynı hamam , psikolojik bir sınav resmen
Ama ama öyle demeyin ama ya... yani yapmazsam kendimi bir tuhaf eksik hissediyorum :D :D
Allah başka dert vermesin bacı
Aminde bu da önemli bence
Keşke tek derdim bu olsa
Başka yaptığı şeylerde varsa ona göre evlenseydin başta
dertlere bak
Valla bu benim derdim. Kimse ile dert yarıştırmıyoeuz sonuöta
Abartma istersen.
Abartırım çünkü he rgün süre geşen bür düzen bu ve sıkıldım
Kaldır at ne ugrasiyon aq
Ben pek takılmıyorum ya akşam gelince toplatıyorum
Gün boyu ragatsız etmiyormu evde gözüne çartpmıyor mu
Erkekler ev işlerinde bi yere kadar yardım edebilir.
orada çıkarsın bakalım ne olacak alıp yerine koyuver yapıcakmı eline
Dışarı terliği mi bu?
Ev
Abartacak bir durum söz konusu değil.
Neden böyle gereksiz bir takıntın var ki
Ne terliği o dışarı mi içeri mi ben anlamadım 😂
Evde giyiniyor ve her defasında 10 cm ileriye çıkaramıyor. Alıp terliği şut çekicem artık valla sinir oluyorjm
Ben de çorap aradım sabah sabah koyduğum yerinde durmuyor birini bulsa birini bulamıyor çok değişikler dağıtıyor nasılsa toplayan var 😂😂
Bazrn böyle lazara boğasım geliyor , sonr akıyamıyorum neyseki işe yaradığı şeyler de var bu heriflerin
😂😂😂😂
Ben ne yaptim abla evde oturmus tv izliyom
Ne ablası be , kaç yaşında adamsın
28 abla
36-45 yazıyor yaş aralığın
Olabilir
herkeş aynı değil
kıyamam sana
Yok daha evlenmedim
Takılma bunlara
Unutmuş bee
Unutmadı bilerek öyle yapıyor, çünkü arkasında bir hizmetçisi var sanırım düzenli bir şekilde yerine koyuyor her gün üç beş defa
Öyle deme be kadınları hizmetçi olarak görmüyoruz ki
Her gün güzelce silip yerine koyuyorum. Gelip oradan temiz temiz giyiniyor. Selena'yı çağırıp sihirle yapmıyoeuz heralde bunları demi.. azıcık empati
Haklısın git döv 😂
Anası şımarık yetiştirmiş 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?