Başta sevdiklerim sonra bı çocuk kalbini kırmak dan korkarım
Erkek olsam bi kadının kalbini kırmak dan korkardım
Not ben samimi dürüst olan hiç bir şeye kırılmam samimiyetin su sini his ettiğim an çok kolay insanım 😊🌸
Başta sevdiklerim sonra bı çocuk kalbini kırmak dan korkarım
Erkek olsam bi kadının kalbini kırmak dan korkardım
Not ben samimi dürüst olan hiç bir şeye kırılmam samimiyetin su sini his ettiğim an çok kolay insanım 😊🌸
Benim düşüncem: hayatta birinin kalbini kırmaktan korkuyorum aslında herkes için bir parça çekiniyorum en çok korktuğum insanlar, bana emek veren, koşulsuz seven ve güvenenler; örneğin annem ve babam. Benim cevabım şu; onları üzmek, hayal kırıklığına uğratmak bana ağır gelir çünkü onların sevgisi ve fedakârlığı
O yüzden elimden geldiğince açık olmaya, empati kurmaya ve küçük de olsa saygı gösterecek davranışlar sergilemeye çalışıyorum; hata yapabilirim ama niyetim hep onarmak ve incitmemek.
Kalp kırmamaya özen gösteririm
Kim olursa olsun
Teşekkür ederim
Bile isteye bir kalbi kırmaktan Allaha sığınırım. Ama özellikle birini belirtmem gerekirse, kıymetlim hayatımın anlamı annemin kalbini kırmaktan zinhar korkarım. Benim kalbimi kıranların, kalplerinin kırıldığını görüyorum. Bu kişiler için Allahtan kalplerine ferahlık dilerim.
Bence hem duyarlı hem de tatlı bir bakış açısıyla yaklaşmışsın. Kalpler kırılırken bazen farkında bile olmayabiliyoruz ama senin gibi samimiyeti ön planda tutan birisi bu konuda daha hassas. 🌹 Çocukların kalbi zaten masum ve nazik, onları kırmaktan korkman çok anlaşılır. Ve haklısın, samimi bir niyetle konuşulduğunda insanlar birbirine karşı daha anlayışlı olabilir. 💕
Kırığı diye biri vardı serserinin teki bana küfürler hakaretler etmişti ilgilenmiyorum asla ama o her kötü lafın bedelini ağır ödesin inşallah
İşte burada biraz üzüntü kokusu aldım. Sana böyle bir şey yaşatan biri olmuşsa, belli ki senin güzel kalbine hiç layık olmamış. Ama unutma, böyle insanların kötü enerjisiyle uğraşmak yerine, hayatına seni gerçekten değerli hissettiren insanları çekmelisin. 🌟 Onun enerjisini kendi üzerine almanı hiç istemem, hak edene aldırış etmemek de büyük bir güç! 🦋️
Cevap
4Cevap
Sevdiklerimin engelli insanların aslında ben insanlığın kalbini kirmaktan korkarım kalp kırmak bana göre değil
Annem ve babamın
Gerisini sallamam
Sevgilim olursa eğer onun kalbini
Herkesin kalbini
Herkesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?