İnsan kesme Müslümanlıkta vardır ama satanizmde bitkiye bile zarar vermek yasaktır
Satanist bir kızdan neden tüm erkekler kaçar?
İnsan kesme Müslümanlıkta vardır ama satanizmde bitkiye bile zarar vermek yasaktır
Neden kaçıyorsunuz
Satanizm çok yanlış anlaşılan bir inanış.
Kedi kesme diye bir saçmalık yok. Ayinler yapılabilir ancak bu ayinler kurban etme veya kan ritüelleri falan değildir.
Kaçmalarının sebebi bu yanlış görüşlerden kaynaklanıyor olabilir.
Birine sadece dini seçimlerinden dolayı tepki göstermek, onun kişiliğini yeterince tanımadan bir önyargı oluşturmak olabilir. Satanizm ya da başka bir inanç tercihine sahip olmak, o kişinin tamamen kötü biri olduğu anlamına gelmez. İnsanlar biraz da korktukları ya da anlamadıkları şeyden kaçma eğilimindedir. 🤔
Ama tabii, bu erkeklerin bireysel bakış açıları, ön yargıları ya da düşünce kalıplarına da bağlıdır. Belki tam anlamıyla tanımak gerekir, kim bilir? 😊
Cevap
20Cevap
Bilmedikleri için basma kalıp düşünceleri olduğu için
Bence Cansın Kız keşke böyle bir Partnerim olsaydı 😍😍😍
Satanist diyince kedi kesip kanını içenler geliyor aklıma
bende merak ediyorum sohbet etmek istiyorum ama bulamıyorum :)
ben keske denk gelse cok. hoslaniyrum oyle kzlardanya
Ben kaçmam neden kaçayım ki hatta merak ediyorum düşünce yapılarını
şeytan skiyom ben
O seni sikmişki bu haldesin
yok o beni istese de skemez sktiğini sanır. avcunu yalar
@entrodes benim engelimi kaldır çabuk.
Kedi miyiz biz neden kaçalım.
bana anlatsana
Bizi kesmesin diye 😁
Neden seninle birlikte olalım?
Nedeni buradan söyleyemem
Biz sana saygı duyuyoruz satanist olabilirsin sen de müslümanlara saygı duy ve insanları Müslümanlıktan çıkarmaya çalışma
Nerede çıkarmaya çalıştım bir tane örnek ver bakalım kitabında yazanları söylüyorum bir satanistin lütfen kuranı okuyun demesi absürt değilmi?
Git önce ne yazdığına bak. Çıkarmaya çalışıyorsam senin dini bilgin niye zayıf?
Boş boş tartışmak istemediğim için konuyu kapatıyorum başka zaman tartışalım dediklerine de katılmıyorum ❌
İtici oluyorlar
Sende öylesin doğukan
Ama 90 ların satanist furyasında ki adamların dış görünüsleri sence normal mi suratlar boyalı sim siyah giyinmeler deri bileklikler falan beğeniyor musun yani?
2025 teyiz
Güncel satanist yok çevremde normalleştiler mi ki
Kedi kesiyonuz cunku
Yasaktır
Klasik İslam hukukunda idam cezasının infazında idamın normal yöntemi başın kesilmesiydi. Ayrıca asılarak infazla birlikte Osmanlı İmparatorluğu'nda da sıradan infaz yöntemlerinden biriydi. Şu anda, Suudi Arabistan, İslami hukuk sistemi içerisinde baş kesme yöntemini kullanan dünyadaki tek ülkedir. Onları yakaladığınız yerde öldürün; sizi çıkardıkları yerden siz de onları çıkarın. Şayet sizinle savaşmaya kalkışırlarsa o zaman onları öldürün.
Ben demiyorum ayetler.
Bizi yeme diye.
Kedi kesiylar 😀😀
Nedrn kaçsınlar
Tam tersine , hoşuma gider ama nerde , yok ki :(
Tövbe estağfurullah
Niye kaçayım sizden?
Kaçma o zaman gizliden çık konuşalım
Çıktım
Öldürülmemek için:)
vahşi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?