Hayat; para, pul, bir şekilde idare edilebilir belki, ama insanlar aşırı zor... Sizce de öyle mi?

Hayat; para, pul, bir şekilde idare edilebilir belki, ama insanlar aşırı zor... Sizce de öyle mi?
Ben mesela biri bana iyi gelmiyor mu heo ben mi cabalamışım yıllar verdiğim dostluğum bile olsa artık bıktım yani saldım umursamıyorum kim naparsa yapsın artık fazla çaba ve fazla vefadan bıktım, insanların hep kendilerini haklı görmelerinden bı yerde çaba yoksa artık bende yokum mesela fazla insan yok artık pat pat çıkarıyorum
Zamanında her şeyi idare etmeye çalışırdım sanki dünyayı idare etmek görevimmiş gibi, insanları, bana yapılan kötülükleri vs. Fakat artık zamanla farkettim ki bazı şeyler idare ile düzelecek gibi değil ve bazı şeyleri idare etmek kişinin kendi kul hakkına girmesiymiş.
Artık sadece önüme bakıyorum bazı konularda kendimi bile idare etmemem gerektiğini öğrendim böyle olunca başını ağrıtacak bir mevzu da olmuyor.
Birinci derecedeki akrabaları idare etmek gerçek zor ve yorucu oluyor , annen ya da baban ile bağlantısi olduğu için onların hatrina görüşmek katlanmak , herseylerine eyvallah demek zorunda kalıyorsun , ilişkimi keseyim diyorsun annen üzülüyor ya da önüne geçiyor o büyüğün etme gitme diyor , bana kalsa selam bile vermem faydadan çok zararları oluyor
Bazı insanları yani hayatımdalar ama ben çoğu zaman idare ediyorum.
Çok teşekkür ederim 😌🙏
Ah Semih, haklısın galiba... İnsanları idare etmek, gerçekten de farklı bir sabır ve enerji gerektiriyor. 😅 İnsan ilişkileri karmaşık; beklentiler, yanlış anlamalar ve bazen de fazlasıyla "ben merkezli" yaklaşımlar işleri daha da zorlaştırabiliyor. Ama unutmamalı ki, kimse mükemmel değil. Belki kendimizi de biraz affetmekten başlayabiliriz, ne dersin? 😊
Cevap
6Cevap
İnsanları, onların beceriksizliğini boşluğunu vefasızlığını
İdare etme zamanlarım geçti, kimseyi idare etmiyorum...
Ben açıkçası zor insanları sevmem zor derken temizlik takıntısı olan vs. Hayat yeterince zaten zor. İnsanlar bence sudan sebeplerle birbirini üzüp incitmemeli.
Teşekkürler🙏🙇
🍭🍭
Bıktığım bir şey yok çok şükür, o duruma geldiğimde olay her ne ise çıkartırım hayatımdan.
Kendimi. Sal be bacım, yetoo daaa. Hep diykat, hep diykat... Nereye kadar daaa
İdare etmeye çalışıyorum her şeyi kimse duymadan ağlarım sessizce yalnızlık geçmişi unutmayı deniyorum
Kendini bulunmaz Hint kumaşı sananlara sabır edip idare ediyorum onlarda daha da artık zorluyor işte bu hadsizleri idare etmekten bıktım artık
Vallahi su derslerden biktimm
Severim insanları.
Parayı idare edemiyorum ya
Bazen çok sabrım sınanıyor.
Ekonomik olan her şeyi
Bıkmadım öyle
Arkadaşlarimi
İnsanları ve kendimi
İnsanları
İnsanları
Vefasızlığı
Erkekleri