Hayır bilinmiyor... Ne kadar içten seversem seveyim ya da ne kadar çabalarsam çabalayayım hep gözden kaçıyorum gibi hissediyorum En acı olan da bu zaten değerini gösterememek değil, hak ettiği değeri görememek 🥀
Kişilik & Karakter konusunda 14,4b cevap paylaştı.
Çok seven olduğunda kıymetin bilinmez çünkü ilişkiye tamamen kendini verdiğinde karşı taraf senin için ne yaparsa yapsın sana yeterli gelmez dengede kalmak lazım
Vallahi bir gerçeği söyleyeyim mi bir tek kıymetimi annem tarafından bilinir hayatı boyunca hayatıma giren arkadaş eş dost ondan sonra ne bileyim sohbet ettiğimi bilmem özel hayattaki sevgili olaylarım zaten olmadı hani sosyal bir hayatım olmadığı için ve Engelli olduğum için arkadaş ortamı olarak soruyorsan genel anlamda ciddi almamak lazım zaten herkes istediği gibi davranıyor
Hayır çevremde iyi niyetimi suistimal eden çok insan var yapım gereği kin tutan, ilgisiz biri hiç olmadım hep samimi ve sıcak kanlı oldum ama insanlar öyle değil işte hemen nerden vururuz diye hesap yapıyorlar.
Hayır bilinmiyor... Ne kadar içten seversem seveyim ya da ne kadar çabalarsam çabalayayım hep gözden kaçıyorum gibi hissediyorum En acı olan da bu zaten değerini gösterememek değil, hak ettiği değeri görememek 💙🌹
Bende öyleyim 😔 bakalım inşallah değerim bilinir artık çünkü sevince öyle güzel seviyorum ki bu devirde böylesi kalmış mi dedirtip şaşırtacak kadar çok güzel seviyorum ama değerimi bilemediler