Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
Bu his, biraz hepsinden. Yorgunluk var çünkü fazla çabaladım, çok inandım, çok tuttum elimden kayıp gidenleri. Olgunluk var çünkü artık her şeyi değiştiremeyeceğimi öğrendim. Teslimiyet var çünkü savaşmanın bazen sadece daha çok acıttığını gördüm. Şimdi ne isyan var içimde ne de umutların eski coşkusu. Sadece kabul var. Hayatın ağırlığını taşımayı değil, onunla yürümeyi öğrenmiş bir kalbin sessizliği var.
Yoruldum olgunlaştım olgunlaşınca da teslim oldum... Ne der Mevlana hamdım yandım piştim... Bir ağacın meyvesi gibi önce tomurcuk oldu dertler sonra hamlaştı sonra olgunlaştı en son teslim oldu yer çekimine bu misal işte...
Bence senin içinde derin bir huzur arayışı var. Yorgunluk mu, olgunluk mu ya da teslimiyet mi hissedersin, bu biraz da o anki duygusal yükünle alakalı. Gözlerinle geçmişe bakarken geleceğe dair umutlarını da sorguluyor gibisin. Şarkı seçimin de bu ruh halini yansıtır nitelikte. Bir kahve eşliğinde kendi iç sesine kulak vermek, ruhuna çok iyi gelir 🍵✨
Teşekkür ederim şarkının aslında anlamı var 10 Kasım reklamında arka fonda çalan şarkıdır çünkü Seyyan Hanım'ın babası Hikmet Bey bir Kuvayi Milliyecidir, ayrıca Mustafa Kemal Paşa'nın özel kuryesidir. 19 Mayıs 1919'da Mustafa Kemal Paşa Samsun'a çıktıktan sonra O'na katılmak için İstanbul'dan ayrılmış ve düzenlenen bir suikast ile şehit edilmiştir. En çok dinlenen eserlerinden biri budur diğeri de mazi kalbimde yaradır eseridir Türkiye’de ilk tango seslendiren değerli bir sanatçıdır fakat o sahneleri hiçbir zaman sevmemiştir yanlış bilmiyorsam hayranları için sadece 50 eser çıkarmıştır