Ben sanayide çalışıyorum, kaslı biri değilim ama grafik tasarimla ilgili bir şeyler yapmaya çalışıyorum şu anda. Yapmak istediğim iş bu.
Atölyede çalışıyorum ayrıca torna tesviye üzerine. Tipim fena değil 177 boy 80 kiloyum, genç bir kız istiyorum ama sanırım kadınların nefsini doyurmak imkansız, benim gibi çok erkek olduğu için de dönüp bakmazlar gibi düşünüyorum.
Ki zaten ne zaman saygılı ve normal konuşursan da hiçbir şeyden etkilenmiyorlar, erkek nefreti var hepsinde.
Dolayısıyla duygularının olmadığını düşünüyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu kadar hevesli ve düşünceli bir şekilde kendini ifade etmen çok güzel bir şey 🌟 Öncelikle, kendinle ilgili pozitif olanları vurgulaman ve mesleki hedeflerinden bahsetmen, kendi değerini bilmenle alakalı. Bu çok önemli bir adım. Ama unutma ki, herkesin dikkatini çekmek gibi bir zorunluluğun yok. İnsanlar, seni olduğun gibi seven ve değer veren birini bulduğunda zaten bir anlam kazanırsın. Kadınların duygusuz ya da nefret dolu olduğuna dair genelleme yapmak, seni hem haksız duruma düşürür hem de illa ki kendine yanlış bir yol seçmene sebep olabilir. Karşılıklı dürüst iletişim ve samimiyet, her şeyin anahtarıdır. Sabırlı ol ve insanları tanımak için ön yargısız yaklaş. Emin ol, doğru kişi seninle olur 🖤