Mental olarak çökük durumdayım. Çok hayalim var ama gerçekleştirmek için kendimde güç bulamıyorum. Ne yapacağım ben?

29 yaşında evli bir kadınım 3 çocuğum var. Başlarda çocuklarım mutlu olsun yeter derdim, herşeyi onlar için yapardım, ilk önce onların isteklerini alırdım. Ama şimdi dönüp baktığımda kendime dair hiçbirşeyim kalmadığını farkettim. Kendimi unutmuşum resmen. Bütün hayatımı çocuklarıma göre yaşamışım. Kendime çok kızıyorum.16 yaşında evlendim, çok genç anne oldum. İnsanlar bana çok şanslısın gencecik anne olmuşsun çocuklarınla arkadaş gibi olmuşsun diyorlar ama bir de bana sorsalar.. Küçük yaşta evlilik sorumluluğu almanın ağırlığını hala üzerimden atamadım. Ama hayat da devam ediyor ve umudum ben ne kadar pes etsem de hiç bitmiyor. Hayallerim var, onları gerçekleştirmek istiyorum. Kendi ayaklarımın üzerinde durup, kendi paramı kazanıp istediğim gibi yaşamak istiyorum.

Bunları buraya niye yazdım bilmiyorum. İçimi dökmek istedim sadece. Ve dua istiyorum sizden. Hayallerime kavuşmam için dua edin lütfen.🥹

Mental olarak çökük durumdayım. Çok hayalim var ama gerçekleştirmek için kendimde güç bulamıyorum. Ne yapacağım ben?