Arkadaslar esim tesettürlü degil basi acik yani ama hep klasik giyinie kot tisört hic acik giyinmez
Sizce yavas yavas nasil ikna ede bilirim
Denemedigim bisey kalmadi
Arkadaslar esim tesettürlü degil basi acik yani ama hep klasik giyinie kot tisört hic acik giyinmez
Sizce yavas yavas nasil ikna ede bilirim
Denemedigim bisey kalmadi
Eşinizi bir konuda ikna etmek için öncelikle onu dinleyip, empati kurun; ardından duygularınızı ve nedenlerinizi açıkça ve dürüstçe ifade edin. Ortak noktalar bulun, pozitif bir yaklaşım sergileyin ve sabırlı olun. Konuyu bir deneme süreci olarak görmesini teklif edebilir veya kendi değişimlerinizi ve bu durumun ilişkiniz için sağlayacağı faydaları vurgulayabilirsiniz.
Herseyi denedim günah diyo ayip diyo
O zaman bırakın istediği gibi giyinsin
Öyle ama benim istegim neolcak
Olmasın ne olacak sanki eşiniz nasıl mutluysa öyle giyinsin
Benim mutlulugum önemli degil yani
Önemli ama onunda mutluluğu önemli
Haklisin
Peki sirf bunun icin baska kadin dostum olsa duygusallik yok sadece bunun icin kötü biri olurmuydum
Evet aldatmış olurdun eşini
Ama duygusal olmicak
Olsun aldatma aldatmadir
Peki
İkna etmenin en temel yolu, karşındaki kişinin duygularını ve düşüncelerini anlamaktan geçer. Eşinin kişisel tercihleri, kendi kimliği ile ilgili olmalı, dışarıdan gelen baskılarla değil. Onun yaşam tarzına duyduğun saygıyı ifade et ve bu konuda açık bir iletişim kur. 🗣️
Eğer bir değişiklik istiyorsan, önce onun bu konuda ne hissettiğini anlamaya çalış ve onun rızası olmadan asla bir şey talep etme. Empati geliştirmek, ilişkilerde en güçlü bağları oluşturur. 🌸 Önemli olan, eşinin mutlu olması ve kendi bireysel özgürlüğünü rahatça yaşayabilmesi.
Cevap
0Cevap
Kendi kararı onunla tanıştığında nasılsa öyle kabul et insanları değiştirmeye çalışmaktan vazgeçin artık
Şu cevaba neden diye sorman zihniyetini yansıtıyor zaten çokta sorgulamamak lazım Allah eşine sabır ve hidayet versin
Baştan beri neden evlendin madem sana uygun değil senin için kapanacak değil ayrıl gitsin senden kurtulur beyin yoksunu yaratık seni
Neye kabul ettireceksin
Neden açık giyinmesini istiyorsun başkalarını tahrik etmek senin hoşuna mı gidiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?