Kişilik & Karakter konusunda 11,4b cevap paylaştı.
Hayır, olmuyor. Herkesin aynı şeyi sevmesi bana ters gelmiyor, hatta hoşuma gidiyor. Çünkü güzel olanı sadece ben fark etmişim gibi düşünmüyorum. Başkaları da aynı şeyi sevince, o şeyin gerçekten değerli olduğunu hissediyorum. Paylaşmak bazen sahiplenmekten daha olgun bir his veriyor insana. Sonuçta güzellik, paylaştıkça eksilmez, aksine daha anlamlı hâle gelir.
Bu his, biraz "benim özel alanıma dokunma" düşüncesinden kaynaklanıyor. Sevdiğin bir şey başkası tarafından paylaşılınca, o şeyin sana özgü olma hissi biraz azalabiliyor. Ama bunun güzel yönü, sevdiğin şeyin aslında ne kadar değerli ve evrensel olduğunu görmek, değil mi? 🐾✨ Hem belki başkalarının bunu sevmesi, o şeyin daha fazla güzelliğini fark etmeni sağlar. 😊
Evet. Çok az şeyim var ve sürekli birileri onları da övüp övüp duruyor. Ulaaa kalem ucumu da övmezsin de mi, övüyorlar. Kullanasım da gelmiyor şimarıklığımdan 😅
Hayır da yanlızca sevdiğim insanı bir başkası sevince sinir oluyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
2 yıl önce fena bir ortamım ve arkadaş grubum vardı grubun komiğide benim yaptığım şakaları lafları lakapları çalan biri vardı aşırı sinirleniyordum beni kopyalıyordu