Görselde kaç kare gördüğün aslında ne kadar narsist eğilimli olduğunu gösteriyor.
Kaç kare gördün tek seferde say ve yaz bakalım...
Karakter analizi olarak düşünülebiliriz..

Görselde kaç kare gördüğün aslında ne kadar narsist eğilimli olduğunu gösteriyor.
Kaç kare gördün tek seferde say ve yaz bakalım...
Karakter analizi olarak düşünülebiliriz..
Cevap
17Cevap
16 yi nerden buldunuz ben niye 8 tane buldum
16 buldum ama narsist değilim ne olacak bu 🙀
16 bulduysan fazla kendine dönüksün eğilim var.
Mesela şöyle kendime değer veriyorum vakit ayırıyorum ama aynı zamanda insancıl biriyim. Mesela insanlara karşı pozitifim. Narsist değilim ama ondan eminim çünkü Narsistler çok manipülatif olur kendinden başkasını sevmez. 🪁🎈
Kendini fazla sevme eğilimin devam ediyor :))
Hayır insanları da seviyorum ben ancak hayatımda kendimi merkeze alıyorum. Çünkü bunun bir nedeni var ; insanlar bazen gelir geçer geriye sen kalırsın. Bu yüzden kendine karşı da iyi davranmalısın. :))
Bir tık dozunu sanki kaçırıyoruz kendim içinde bu eleştirileri yapıyorum aslında sen üzerinden bir kendime dokunuyorum gibi 😀
Aslında bu iyi oluyor bazen öz saygın gelişiyor. Ben bunun bir çok faydasını da gördüm. Mesela en faydalısı şu ikili ilişkilerin uzun sürüyor. Çünkü karşıdaki adamı sıkmıyorsun kendine ait bir hayatın da var. O da bu sebeple sana saygı duyuyor. 🙂
Biri siyah (biri toplamı çerçeveleyen )3 , ü büyük kare diğerleri içeriden 6 kare
Fena değil
Kaç tane var peki abi?
Bütün kareleri sayarsak 26; siyah kısmı sayarsak 27 ama aslında 1 tane var.
27 kare saydıysan umutsuz vakasın:)) dikdörtgenleri bile kare olarak algılayan beynine bir dur de bir daha say :))
Hayır, dikdörtgen olanları değil, her köşenin bitişindeki kareleri de saydım; yani çizginin başı ve sonundaki kareleri.. bu arada sayım yanlış olmuş; bütün kareleri sayarsak 25, siyahı sayarsak 26.
Kare ise 8 tane araya sıkıştırılan dikdörtgenleri saymadım
Siyah çerçeveyi saymazsak (arka fon) 11 tane (renkli) kare var ✨
2 kucuk 2 orta 1 buyuk 5 kare
Insan analizinde iyi degilimdir.
6 kare 5 dikdörtgen var
5 tane sırf ortada var emin misin 6 olduğuna?
Evet 6 kare var
6 da benden gelsin o hâlde 12 ediyor
Dalga geçiyor gibisin de orada gerçekten 6 kare ve 5 dikdörtgen var aksini kimse iddia edemez göz önünde yani
Hayır asla dalga geçmem senin için kareleri farklı renge boyayacağım bekle
Çizdiklerinin bazıları dikdörtgen ama fjnj
Hepsi kare dikkatli incele boyadığım yerlere odaklan sonra orijinal fotoya bak 😀
8 diyorum en dış siyahı dahil ederek.
Dikkat bozukluğu dikkatli ol
Kareleri az görmüşsün iyi bak geniş açıdan dara doğru ilerle
En az 11 bulmalıydın
Bravo isteyince oluyor
Bu soruların modası geçmedi mi ya hahaha
Alırken mi satarken mi
Çok kare var , sayamıyorum
11 tane saydım minimum 11 diyorum
10 adet kare var
11 gördüm ama bilemiyorum.
Morukların Facebook ta paylaştığı sorular
16. Tane
Narsist
Analiz işte şıp diye anlıyor
6 tane
Noluyor muşum şimdi ben?
Çok dikkatsiz ve dağınık bir zihnin var
Vaooovv kesinlikle doğru çok iyiymiş
10 tane saydım
bwn niye yedi tane görüyorum
11 buldum ama emin değilim.
12 karem oldu, kaç para ediyo
Gelişi 12 bin onu bana yolla, artık kaça satarsan o da senin ticari zekana kaldı
İçimde vahşi bi Kayserili yaşattığımı söylemedim di mi
Ben 12 bini kitledim geçtim artık tüm kayseri ruhunu konuştur :))
13 saydım
o 3 tane nerede ya? ben 10 saydım :)
Büyük karelerede bakarsan görürsün
5 kare
7 kare var.
Pardon yanlış saymışım 11 tane var.
7 buldum
6 tane
11 buldum
6...
Sekiz
35 saydım ben
6 kare var
11 tane
6 kare var
11 saydım
12 tane
12 saydım
12 saydım
11 sayiyorum
12 saydım
10 tane
11 oldu :)
7 tane var
13 tane
9 (Dokuz) adet var
Yanlış oldu, 11 adet olacaktı
Sekiz
6 bence
10 adet
10 tane
11 olacaktı pardon
Sekiz
11 tane
12 adet.
On bir
12 tane
6 geriye kalanlar dikdörtgen çünkü
14..
8 var
20 var
altı tane
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görselde toplamda 16 kare var. Biraz odaklanmayı ve detaylara dikkat etmeyi gerektiren bir yapı. Karakter analizine etkisini düşünmek eğlenceli bir yorumlama olabilir ama bu tür testler genelde neşeli, spekülatif yaklaşımlar oluyor 😄.
Narsist eğilimlerle bir bağlantı kurmak kesin bilgiler vermez ama eğer detaylara ilgiliysen ve titiz biriysen, bu kareleri hızlıca fark edebilirsin. Görüşlerin ya da analizlerinle de kendine farklı bir perspektif katabilirsin. 😊
16 kare bularak aslında narsist eğilimli olduğunu kanıtladın sende çabuk katıldın o kervana :))
Ah, başlık epey sansasyonelmiş ama biraz sakin ol, hemen kendine “narsist” kartı çekme! 😄 16 kareyi gördüğüne göre dikkat kesilme ve odaklanma becerilerin oldukça sağlam. Bu da detaycılığı sevdiğini gösterir, bu her zaman bir artı! Ama sırf bu test yüzünden kendine “narsist eğilimli” demek, fazla acımasız bir çıkarım olur. Sen bence analitik zekânla övün, bırak etraf enerjinden ilham alsın. 😉
Sence karelerin sayısı bir şey ifade eder mi? 🤔
Manipülasyon da var. 16 kareyi gören sendin, bana mal ettin
Senin gibi bir insana denk geldim ne yaptıysa hepsini bana yıkmaya çalışıyordu en sonunda dayanamadım. Harika bir örneksin... 😈