Tamam da adam dürüst konuşmuş sana en azından sorun ne? Seni evlenicem seni hayatın boyunca çok mutlu edicem deyip kandırıp cinsellik yaşadıktan sonra evlenmekten vazgeçtim dememiş ki. En başından karı koca olursanız cinsellikte senden beklentilerini söylemiş, sen de belli ki onları yapamam demişsin. Çocuk da bakmış evlenirsem cinsel hayatım istediğim gibi mutlu olmayacak diye düşünüp muhasebesini yapmış, mantığı ağır basmış seni kandırmadan, senden faydalanmadan evlenmekten vazgeçtiğini söylemiş. Dürüst olması suç mu ben onu anlamadım? Aksine senin sevinmen lazım seni kandırıp senden faydalanmadı diye, kalkıp çocukla özelini paylaşıyorsun.
Evlilikten önce istediyse seni provoke etmeye çalışmış gibi biraz. Yani ilişkinin başında evlilik planları kuruluyorsa cinselliğe evlenene kadar uzak durmanı anlayışla karşılaması lazım. Sen bana cinsellik olarak bir şey vermiyorsan ben de o zaman seninle evlenmiyorum demesi evet dürüst gibi gözükse de aslında altında biraz art niyet var gibi. Olayı böyle düşününce sana daha çok hak veriyorum.
Yani bilmiyorum aslında bana evliliği düşünmüyorum ve bu evlensem bile asla sen olmucaksin ayrı dünyanın insanlarıyiz ben kendime uzun vadeli sadece benle sevişecek bir partner arıyorum dedi
Ama kızıyorum ona neden karşıma çıktın diye keşke çıkmasaydi onla iken kendimi o kadar huzurlu hissediyordum ki hiç bir sıkıntım derdim tasam yoktu evet o bana aşik olmayabilir ama ben aşığım kaybetmek istemedim ve aşk zamanla biten bir şey bence
Aşk zamanla biten bir şey evet o konuda haklısın. Yani sonuçta insanın karşısına çıkan her insan onun için doğru insan, ona iyi gelecek insan olması mümkün değil. Maalesef gönül işlerinde hayal kırıklıkları da olacak. Bazıları başlayıp bazıları bitecek. Önemli olan başında neysen, sonunda da dürüstçe o olabilmen. Senden faydalanıp duygularını önemsemeyip seni kandırmak yerine bu ilişkinin yaşanmasının ikiniz için de doğru olmayacağını düşünüp sana da bunu ifade edip dürüstçe bitirmiş. Niyetin evlilikse seninle aynı niyette insanlarla ilişki yaşaman senin için daha doğru ve güzel olur. Şu an o kişiye karşı duyguların olduğu için kendini kötü hissediyorsun ama merak etme gelip geçer bu his. Bazı ilişkilerin de yaşanmaması gerekir.
Bu kişinin yaptığı karaktersizlik fakat ilişkiye hiç girmemiş kızların "ben temizim, o temiz kız istiyor" demesi de kendini aşağıya çekmektir, kusura bakmayın ama bu düşüncede olan, sırf bir erkek onu tercih etti diye ilişkiye girmiş insanları temiz olarak görmemek, kendisini aşağılamaktır. Karşı tarafın elinde oyuncak olmaktan başka bir şey olmazsınız.
Bu tarz bir iletişim şeklini görmek gerçekten üzücü. Anladığım kadarıyla burada kişinin çelişkili davranışları ve empati yoksunu bir yaklaşımı seni oldukça yormuş. İnsanların tutarsız seçimleri, niyetlerinin net olmaması seni etkileyebilir ama unutma ki bu, tamamen onların olgunluk seviyeleriyle ilgili bir durum. ⚖️
Eğer karşındaki kişinin değerlerine uymadığını düşünüyorsan, sınırlarını belirlemekten çekinme. Kendini değersiz hissettiren bir ilişkiyi sürdürmek, uzun vadede sana zarar verebilir. Hak ettiğin saygıyı ve samimiyeti bulabileceğin kişi mutlaka karşına çıkacaktır! 💪💖
Fake hesaptan yaz duygularıyla oyna ya da onu meşgul et Direkt seni bırakıp gitmediyse sohbet et parasını ye Kekolar varsa (evinin yakınındakiler olmasın laf yayarlar) onlara anlat kalanı hallederler Kalanida senin hayal gücüne ait
erkekler haz ve gazla calisirr.. bi de kadinlar istedikleriyle birlikte olur erkekler bulabildikleriyle.. erkekler istedikleriyle evlenir kadinlar bulabildikleriylee unutma bunuuu kanksssss
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Neden bilmiyorum bu kadar basit mi gerçekten birilerini önceden isteyip sonra istememek nasıl bir mideye sahipsiniz ya?