"İğrenç" esnek bir kelimedir; çürümüş bir kokudan, en sevmediğiniz yemeğe, ahlaksız bulduğunuz bir davranışa kadar her şeyi tanımlayabilir.
Pekala siz en çok neyi iğrenç bulursunuz ve sebebi nedir?

"İğrenç" esnek bir kelimedir; çürümüş bir kokudan, en sevmediğiniz yemeğe, ahlaksız bulduğunuz bir davranışa kadar her şeyi tanımlayabilir.
Pekala siz en çok neyi iğrenç bulursunuz ve sebebi nedir?

insana hoş gelmeyen bütün kokulardan, şimdi yalancı iki yüzlü çıkarcıyı bir şekilde hayatınızdan uzaklaştırırsınız da o kötü kokudan uzaklaşsanız bile bir müddet burunumuzda kalıyor maalesef
kadınlardan ve solipsizm yapılarından. Sırf kadınlar bacak arasında daşak değil çizgi var diye doğuştan haklı görmeleri kendilerini ve her şeyi yapıp kaba hareketlere cürret etmeye hakları varmış gibi toksiklik yapmaya iğrendiriyor ve bundan çok var.
Beni en çok rahatsız eden şey, insanlara karşı saygısız ve empati yoksunu tavırlar. Birinin diğerini küçümsemesi veya kırıcı bir şekilde küçümseyerek konuşması gerçekten iğrenç geliyor. Böyle durumlarda vicdanı ve nezaketi kaybetmiş birini görmek, kötü bir koku ya da tatsız bir görüntüden çok daha derin bir rahatsızlık yaratıyor. 😊
Cevap
9Cevap
ben regl kanından iğreniyorum bir tek partnerim sıçsa iğrenmem osursa iğrenmem ama o bana kötü geliyor
Mide bulandırıcı karekteri bozuk insan müsvettelerinden igreniyorum
Var bişey yasanmıslım ama burdan söyleyemen aforoz ederler
Kurtuçuklardan :(
Sadakatsizlik
Ağız kokusu nefret ederim
Çirkef kadınlardan
Sahtwlik
Yanımda osurulmasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?