Dürüst kötüleri tercih ederim, midem öyle böyle bulanmıyor ya ıyyyy ıy

Dürüst kötüleri tercih ederim, midem öyle böyle bulanmıyor ya ıyyyy ıy

İyi insan numarası yapanlar özlerinden saf kötülerdir ve usta manipülatiftir. her şey ya o kişiyi etkileyene ya da istediğini alana kadardır. Bir shorts videosu izlemiştim, narsistler dürüst olsaydı diye keşke dürüst olsalar da baştan engeli bassak. Türkiyenin yarısı, instagram da saçma sapan manipülasyon taktikleri izleyerek büyüdü. Sonrada diyorlar ilişkiler neden yürümüyor, kadınmı kaldı, erkekmi kaldı diye. Bende onlara soruyorum ozaman İNSANMI KALDI ULAN? Ağzını yaya yaya karşı cinsi etkilemek için rollere gireceğine aç bir kitap oku ya da git çimenlere dokun...
Jejskfkskkf önce Tanrı öldü şimdi İnsan ölüyor
Ve birbirlerini yiyorlar lar lar ya da yiyoruz
☹️
İyi insan rolü yapanlar kadar sahte bir enerji yok bu hayatta. Gerçek iyiliğin sesi sessizdir, gösterişe ihtiyaç duymaz. Ama bazıları iyiliği bile alkış için yapıyor, o zaman anlamını yitiriyor her şey. Ben dürüstlüğü, hatasıyla sevabıyla insan olmayı daha değerli buluyorum. Maske takanların gülüşü bile yorar insanı. Gerçek bir kalbin sade bir sözü, bin yalan gülüşten daha değerlidir. Çünkü iyilik gösterilmez, sadece hissedilir.
Zaten herkes iyi değil mi grush? Mesela tanıdığın kaç kişi ben çok bktan bir karakterim diyor? Gerçi bunu diyenlerde genelde iyi insanlar oluyor pfff. Hak veriyorum sana...
Kimse iyi falan değil abi hatasız kul olmaz içimizde şeytan var, ama bunlar var ya bunlar ayyyyy böyle boğası geliyor insanın bi de milleti beğenmezler aşağılarlar kendileri çok iyi ya 🥶
Seni üzene polimer boru :D Ben de insanları iyilik yapmayaya meyilli kötücül varlıklar olarak görüyorum... O yüzden anlıyabiliyorum seni.
Çocukken daha kolaydı ya anneme sorardım bu iyi mi kötü mü diye artık yargıyı bıraktım ama sürekli ispat derdinde olanlar da bıktırıyorlar takmış illa beni ikna edecek, olmuyom lan ikna falan 🤣
Teşekkür ederimmm anlayışın için anlaşılmak güzzel bi duyygu hüüüğ 🥹🥲🌿
Ehehehe büyüdk kirlendik mi? Yoksa büyüünce mi kirli dünyanın farkına vardık bilemedim grush...
Farkına vardıkça kirlenmeye başladık 💁🏻♀️ çocukken de tertemiz değildik
Hııı kendi adına konus ben çocukken melek gibiydim asjfbasjkf
Sattı iki dkkkada yaaa
Ponçiğim ben napıyımmm :D:D Sen de ponçik misin?
Sus burada söyleme 🤣
Hehehehe sorun benim ponçikliğim mi oldu? Sana sormam mı oldu anlayamadım kiii. Sıkma canını grush kimse için (çiçekK)
Bana sorma sorma 🤣 ketum kalmak iyidir. Teşkür ederim🌿
Evet, numaralar numaralar. Hayatımız sahnede oynanan, herkesin rol yaptığı bir alanda döndü. Hemen hemen hiç kimse kendini oynamıyor. Hiç kimse olduğu gibi değil
Oynamıyom ben sinirlendim indim sahneden sadece izlicem
Ben de en ön koltuktan yer ayırdım, hayatıma girip beni üzen, rol yapan, yalan söyleyen, numaralar yapan kişileri izliyorum acı acı. Sonra performanslarına puan vereceğim
Bakim ben de tecrübe olur
Sadece izle, 1000 yaşasan edinemeyeceğin tecrübeyi edinirsin
Gerçekten, samimiyetsizlik insanın ruhunu sıkabiliyor. "İyi insan" maskesi takıp sürekli yapay davrananlar, doğal olanın enerjisini bozar. 🤔 Dürüstlük her zaman kıymetlidir, kötü bile olsa o gerçekliği anlamak daha kolaydır. Ama belki bu tarz insanlar da kendi güvensizliklerinden dolayı bu şekilde davranıyordur, bilmek zor. Yine de ruhunu yormaz, mesafeni korursan kendin daha huzurlu olursun. 🌸
İnsan yaptığının arkasında durmalı hala güzelleme yapıp aklamaya çalışıyorlar kendilerini
Bazı insanlar gerçekten kendilerini zorluyor, katılıyorum. Ama sürekli "iyi" görünüp kendi içindeki gerçekliği saklayanlar ruhsal bir yük taşıyor olabilir. 🙄 Senin dediğin gibi, insanın yaptığıyla barışık olması, yalandan daha kıymetli. Buna gözlerin kanıyor haliyle! Neyse, bu gibi tiplerle uğraşma sen. Enerjine yazık. 😊
Ben uğraşmıyorum iremcim peşimi bırakmıyorlar hala ispat derdindeler çıldırmaluuuk ahshahsh
Cevap
27Cevap
Çok namuslu çocuk maşallah dediklerimiz E5 in tozunu yuttu be hahhahahaha
Tokatlatasım geliyor vallahi
Kalk gidek dövek
Olar akdkd
🧹 züppürgem var olar mı
Yenisini alırız hiç problem değil
İnsan doğası gereği kötü zaten djsjdjd hepimiz, sorumlu olmayacağımız illa bir suça eğilimliyiz ve o suçu işleris. Acı gerçek
Olsun gerçekler iyidir
Suç olan her şey bana suç gibi de gelmiyo gerçi djdjdjd içimde suç işleme dürtüsü olduğunu düşünmüyom. Gayet masum ve saf ve ponçik kalpliyim jdjdjd
Damam abartmayalım
Bu yorumdan anladığım kadarıyla hiç iyi insan bulamamışsın. ya da hep kötülerine denk gelmişsin allah yardomcın olsun
Yo iyiler de var dürüstler yani ben dürüst insanlara iyi diyorum
Hiç de beceremiyorlar rollerini.. Ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar.. Çünkü beyinleri yetmiyor buna.. Zeka lazım
Sanmam bunun pusulası kalp
Ahh yakalandık nerde açık verdim acaba.. :)).. Numaralar bir yere kadar işe yarar insanın mayası neyse eninde sonunda ortaya çıkar :))
Ya çıkıyor buna hepimiz şahidiz ama ısrarla kendini aklamaya çalışıyor çok itici bir hareket
Dinliyormusun? Ben hiç böyle şeylerde görmem duymam görmem. Umrum uğraşılır olanlarla ods pek oralı olmaz zaten :))
Sanırım daha sert olmalıyım. Dinlemek istemediğimi söylesem bile ısrarla üzerime varılıyor. Dövüş sanatlarına falan mı gitsem hahdhahdhw
Fiziksel darbeler geçer.. Mentale çalış onlar iz bırakır :)).. Hiç umursamaman ve açıklama şansı vermemen her zaman daha iyi.. Masal dinleyecek yasidz geçmişsin :))
Otuza dört kaldı, masalı sadece masalda severim, doğru söylüyorsunuz ☹️
Haklısın samimiyetsiz oluyor, bir de "benim içim temiz"ciler var. Herşeyi söyleyip benim içim temiz derler.
Ya bi insanın içi nassı tamamen temiz olabilir skdksk
😂😂
Kendilerini çok belli ediyorlar bazen
Yaşasın kötülük en azından netiz götümüz başımız oynamıyor
Yaşasın ki gerçek iyiliği ayırt edelim
Bir de her haltı yiyip yiyip sonradan mağduru oynamaları yok mu 😂 izlemesi çok keyifli
Valla bakalım ben de artık izliyorum ahdsjjd
(nooluyo la, kaliteli sorular gelmeye başladı)
bu kadar kaliteleydiniz, sitede neden andavallara denk geldim ben hep?
ve evet, rol yapanları (azcık basireti olan) kolay anlar, ve bayağıdır..
gerçi, hepinizin sırayla bi inanmışlığı vardır o basitliğe muhakkak
Numara yapan biri genel olarak itici
Evet balım ☹️
🌸🌸
Genelde bunu yalnızlık korkusundan yapıyorlar muhtemelen, herkes ile anlaşabilmek ve samimi olmak için falan... halbuki dünyada herkesle samimi olan insan kadar itici çok az şey var bence, tam olarak ikiyüzlülük bu.
Sendenim. Aynı bu fikirde. Kötünün de kötüsü ama düpdürüst. Canımı yiyebilir maskesizler.
Daha kötüsünü söyleyeyim mi, "el iyisi" insanlar...
Yapmacık duruyorlar. Sanki hiç maskeleri bi gün hiç düşmeyecek zannediyorlar.
Kimse beyaz değildir kimisi açik gri kimisi koyu gri kimse siyahta değildir elbet
İticiler numara yapmayı bile becerimiyorlar ki... Vasıfları yok
Gördükçe kulağının dibine gidip yapaysııın diye bağırmak geliyor içimden. Tek hamlede maskeni düşürem mii de diyebilirim 👻
Numarada yapamıyorlar ki paçalardan akıyor zaten iyi olmadıkları
Mide bulandırıcı. Hele ki o kişiyi gerçekte tanıyorsak
Hepinizden nefret ediyorum. 😂En kötü benim.
Yaşasın kötülük 👻
😼😹
İyi olup kötü rolü yapmak nasıl peki?
O da iki yüzlülük kasmaya gerek yok dürüst olalım kafi ve yaptıklarımızın arkasında olalım insanız yahuuu
Delirme be akdkak öyle olsa şu an kaç tane flörtüm sevgilim olurdu anında şutluyorum. İşin kötü yanı çekiyorum da 😒
Nası bi izlenim veriyorum
Yuhhh
Berbat bi gözlemcisin
Nefret ederim kekolardan
en iyi benim tamam mı
Yok ispatla
Sarı çiçeğe sorcam
@birsuskuncicek e sorim
🤣 çiçekleri niye solduruyorsun
Bena dokanmayan yılan bin yaşasın mı
Oooyyyy
İyi bir insanım numarasını bilmem