Kendinize hiç zarar verdinizmi?

10 yaşındayken intahara kalkistim sonra çok korktum mektuplar yazdım hepsinde yaradana dualar ediyordum korkuyordum ama ailemden kimse ya beni görmedi ya da görmek istemedi sonra aradan zaman geçince okul çıkışı yüksek bı binaya cikmistim ve korkup inmistim mektuplarimi sakladım sonra kendime zarar vermeye başladım 14 yasinda artık dayanamaz hale geldim anneme söyledim ölürsen bikac haftaya herkes seni unutur dedi unutulmak istemiyordum korkuyordum ve korkumu kimse görmedi 16 yaşında ağır bı bunalıma girdim hicbisi yapmıyordum yerimden kalkamiyor uyuyamiyor yemek yiyemiyor su içmeye bile kalkamıyordum sonra kendimi topladım annemlere psikologa gitmem gerektiğini söyledim beni en sonunda göndermislerdi 6 ay devam etti aileme kendime zarar verdiğim söylendiginde annem ben evde tost yaparken yanıma geldi ve sen kendinimi kesiyorsun deyip güldü sonra 6. ayin ortalarında psikoloğum istifa etti (kişisel nedenlerden) sonra bidaha gitmedim kendimi toparladım sanıyordum ama son bir aydır kesici alet gördügümde geriliyordum ona uzanıyorum sonra onların hepsini toplayıp cöpe attım ama bugün geç saatlerde uykumdan kabuslarla uyandım yüzümü yıkamak için banyoya gittim ve bı jiletle yine yaptım eski korkularım yaşadıklarım hepsi tekrar aklıma gelmeye başladı tüm hayatim gözlerimin önünden tekrar tekrar geçmeye başladı 3 yıldır her gece kabuslar görüyorum geçmişim hakkında atlatamiyorum kendimi iyilestirdim sanıyordum ama tekrar başa döndüm artık tavsiye almak istiyorum sizce ne yapmalıyım hayatıma nasıl devam etmeliyim
Kendinize hiç zarar verdinizmi?